Şimdi Ara

Amd Fx 6300 vs Amd A8 7600 R7 vs Intel i3 3220

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangi işlemciyi seçmeliyim arkadaşlar?

Fx6300 mü yoksa A8 7600 mü yoksa i3 3220 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan.Yilmaz -- 3 Temmuz 2015; 11:16:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tercihimi 6300'den yana kullanıcam büyük ihtimal ama görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

ASUS M5A78L-M LX3 anakart ile kullanmayı düşünüyorum ?

Bütçe 500TL
  • Sistemde ekran kartı ram var mı ? Ayrıca 500 biraz az bir bütçe. FX ler için o tarz eski anakartları önermiyoruz.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-a58m-k-amd-a58-soket-fm2-ddr3-2400mhzoc-dvivga-anakart.html?srt=UP
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-a8-7600-soket-fm2-38ghz-4mb-onbellek-65w-28nm-islemci--r7-gpu.html?srt=UP

Şu ikili iyi olabilir. APU anakartlarını pek bilmem ama destekliyor gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 5 Temmuz 2015; 15:46:33 >

• Sistem güncelleme yapıyorum zaten. Haliyle diğer bileşenler var.
    Ekran kartı: Msi gt630 128bit 2gb dx11
    Ram: Aidata 4gb ddr3 1333mhz

Alanlar memnun ama hiç kimse önermiyor anakartı
  • Biraz daha kat i3 4160 al yanina H81M-P33 yap tamamdır.Sonradan bir 4 GB ram daha aldiniz mi rahatlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagivup -- 6 Temmuz 2015; 1:22:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda DH yorumlarınla özellikle amd den kaçış var. İntel yükselişte.
  • kafam iyice karıştı şimdi ya.
    apu sistem mi alayım yoksa intel mi yoksa fx mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan.Yilmaz

kafam iyice karıştı şimdi ya.
    apu sistem mi alayım yoksa intel mi yoksa fx mi ?

Şimdi oyunlar intel'e gore cikiyor nerdeyse.GTA V bile hemen hemen tek çekirdek gücüne bakiyor.
    8-9 ay önce millet burda herkeze AMD 6300 önerirdi.Akılları anca başa geldi.
    AMD'den hâlâ yeni soket bekliyoruz ne zaman cikarticak belli değil.
    İntelin güç tüketimi olarak iyi olmasi çok iyi.
    Ama tabi karar sizin siz aliyorsunuz sonuçta.Beyninize girmek istemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel ve nvidia'nın oyun şirketkeriyle ilişkileri ve sürücülerdeki başarısı ortada. amd'nin ekran kartı sürücülerinin çoğu sorunlu. işlemcilerinde ısınma ve intele göre daha fazla elektrik tüketmesi de var. en önemli etkenlerden biride eskisi kadar iki sistem arasında fiyat farkı yok. apu işlemciler bana da güzel gibi geliyor ama çevremde kullanan görmedim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

intel ve nvidia'nın oyun şirketkeriyle ilişkileri ve sürücülerdeki başarısı ortada. amd'nin ekran kartı sürücülerinin çoğu sorunlu. işlemcilerinde ısınma ve intele göre daha fazla elektrik tüketmesi de var. en önemli etkenlerden biride eskisi kadar iki sistem arasında fiyat farkı yok. apu işlemciler bana da güzel gibi geliyor ama çevremde kullanan görmedim,

Laptopumda i5 4200m kullanıyorum gayet memnunum amd athlon 2 x2 220 den sonra. İntelde aklım var ama sanki fx6300 de bir kaç yıllığına sorunsuz götürür gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan.Yilmaz -- 6 Temmuz 2015; 10:34:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan.Yilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

intel ve nvidia'nın oyun şirketkeriyle ilişkileri ve sürücülerdeki başarısı ortada. amd'nin ekran kartı sürücülerinin çoğu sorunlu. işlemcilerinde ısınma ve intele göre daha fazla elektrik tüketmesi de var. en önemli etkenlerden biride eskisi kadar iki sistem arasında fiyat farkı yok. apu işlemciler bana da güzel gibi geliyor ama çevremde kullanan görmedim,

Laptopumda i5 4200m kullanıyorum gayet memnunum amd athlon 2 x2 220 den sonra. İntelde aklım var ama sanki fx6300 de bir kaç yıllığına sorunsuz götürür gibi geliyor.

ASUS M5A78L-M LX3 anakart ile Fx6300 aldım arkadaşlar. Yalnız bir sıkıntım var.
    Bu sistemi almadan önce amd athlon ıı x2 220 ile sorunsuz kullanıyordum windows8.1'i şimdi bu yeni sistemle windows7'ye geri dönüş yaptım fakat acayip bir kasma var bilgisayarda.
    İşlemci yüzde 0-5 arası gidip geliyor ama ram'in 2-3,5 gb'ı kullanılıyor.
    Bakıyorum tek yaptığım sadece chrome'da 4-5 tane sekme ve spotify uygulaması.
    Bunları önceki sistemimde de yapıyordum böyle bir şey yaşamıyordum. Nedeni nedir acaba?

Elimdeki ram'in özellikleri burdaki gibi
     Amd Fx 6300 vs Amd A8 7600 R7 vs Intel i3 3220

Bu ram'in yanına yeni bir ram almak istersem ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan.Yilmaz -- 7 Temmuz 2015; 8:23:27 >

• Antivirüs taraması yapın. Elinizdeki windows sürümü korsansa aktifleştirme programınız da buna sebep vermiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armo_

Antivirüs taraması yapın. Elinizdeki windows sürümü korsansa aktifleştirme programınız da buna sebep vermiş olabilir.

Korsan korsan da bunca zamana kadar çok kullandım bu crackleri hiç böyle bir sorun yaşamadım
  • Furkan.Yilmaz kullanıcısına yanıt
    Windows defender açıksa kastırabilir açıksa onu kapat. Pc güvenli moddayken Malwarebytes Anti Malware ile tarattır bir sistemi
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Eset Smart Security 8 kullanıyorum ama pek sanmıyorum esetinde yapıcağını. Deniyorum hemen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.