Şimdi Ara

AMD FX-8350 & i5 4670K -- R9 290 & GTX780 Bottleneck? (Artık Açıklık Getirelim, Kullananlar Buraya!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizde BF4 64 kisilik haritada fps dususu oluyormu tarzi bir seyler koysaniz cerez niyetine fena olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • choiboungee kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ama 3770k 7970cf lere bile darboğaz yapıyorken 780slu ve 3570k hayal edemiyorum bile

• Allah aşkına Bahsettiğiniz işlemci Amd nin en yüksek 3 işlemcisinin içindedir.Yani millet yüksek bir kart alınca bu işlemcilerle kullanamayacaksa Amd bu işi bıraksın.Sonuç olarak darboğaz yapmaz.8320 bile yapmaz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutcanRTRK

Allah aşkına Bahsettiğiniz işlemci Amd nin en yüksek 3 işlemcisinin içindedir.Yani millet yüksek bir kart alınca bu işlemcilerle kullanamayacaksa Amd bu işi bıraksın.Sonuç olarak darboğaz yapmaz.8320 bile yapmaz gibime geliyor.

Darboğaz demiyorum. Aradaki fark diyorum. AMD FX-8350 ile AMD FX-8320 ayni islemci bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenixmen -- 17 Şubat 2014; 23:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenixmen

quote:

Orijinalden alıntı: UmutcanRTRK

Allah aşkına Bahsettiğiniz işlemci Amd nin en yüksek 3 işlemcisinin içindedir.Yani millet yüksek bir kart alınca bu işlemcilerle kullanamayacaksa Amd bu işi bıraksın.Sonuç olarak darboğaz yapmaz.8320 bile yapmaz gibime geliyor.

Darboğaz demiyorum. Aradaki fark diyorum. AMD FX-8350 ile AMD FX-8320 ayni islemci bu arada.

Ghz farkı var.Aynı ama fx 8350 oc li gelmiş hali

quote:

Orijinalden alıntı: h3T

:D 15 gün mü 1 yılı doldurmak üzere hemde amd hiç düşünmüyorum sırf bir oyuna mantle yapıp dunyakı dırectx standardını degıstırebıleceklerını sanmıyorum steam os gelısıyor lınux gelısıyor wındowsun bıle kalcagına ınanmıyorum

Nvidia seviyorsanız yapabileceğim bir şey yok zaten :D.Ayrıca işlemci kaynaklı olabileceğinden biraz da olsa şüpheliyim.Ki mantle 20+ oyuna gelecek.Belki bir Directx olmayacak ama bakarsınız Her 5 oyundan 1-2 si bunu kullanır belli olmaz hocam.

• Ne darboğaz yapıcak iyice ağzınıza doladınız şu darboğaz kelimesini. 8350 + gtx 780 darboğaz
  • pcrex kullanıcısına yanıt
    +1
  • tekine yapmaz da crossfireda yapabilir. şahsen ben bir özel soğutmalı R9 290 modeli almak istiyorum ve FX8350 kullanıyorum. en kötü oc yaparım.
  • cenixmen C kullanıcısına yanıt
    Evet.99 ile 120 fps' ye dusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 18 Şubat 2014; 0:59:48 >
  • Belki konu ile alakası yoktur ama söylemeden geçmek istemedim. FX6100 kullanıyorum 4.5 Ghz de stabil. 7870e bile darboğaz yapıyor, ki çözünürlük 2k dan biraz yüksek (4484x900). Left 4 Dead 2 multiplayer 24 kişilik serverde çok hareketli sahnelerde GPU kullanımı %50 %60 lara kadar düşüyor. Onun dışında da %99 sabitlenmiyor, hep dalgalı. Sonra işlemciyi stock haline aldım. Oyunda GPU kullanımı %40 lara kadar düştü. 1-2 ay içerisinde 4670k alıp kurtulcam şu lanet AMD işlemcisinden. Bugüne kadar hep AMD işlemci kullandım. Ama işte çok kişili çok hareketli oyuna girince FPS yerlerde sürünüyor.
    Şu saatten sonra multiplayer oynayacak kimseye AMD işlemci tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 18 Şubat 2014; 2:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ne darboğaz yapıcak iyice ağzınıza doladınız şu darboğaz kelimesini. 8350 + gtx 780 darboğaz

Hocam darboğaz demeyelimde iki cpu arasında aynı ekran kartıyla ne kadar fark var görmek istedim. Özellikle multiplayer oyunlarda 64 kişi varken.

Teşekkürler.

• choiboungee kullanıcısına yanıt
    3570k 2 Adet gtx 780 e darboğaz yapar.
  • @creative13

• dostum darboğaz olayı falan olmaz dediğin işlemcilerde ekran katlarıda çok güçlüler ha i7 koymuşsun ha 8350 yada 8320 ekran kartını tam performans kullanırsın ama işlemciden dolayı bir performans artışı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğaBABA

Oyun amaçlı i7 3770k işlemcili minicik Custon SuSoğutmalı HTPC mutimedya kasa topladım ve tercihimi Asus Gtx780 DCU II ekran kartından yana kullandım.
    Emsal olması amacı ile mevcut Asus Gtx780 DCU II ekran kartımın 3d mark 2011 xtreme skorunu paylaşayım.

AMD FX-8350 & i5 4670K -- R9 290 & GTX780 Bottleneck? (Artık Açıklık Getirelim, Kullananlar Buraya!)

Buda konu olan Alüminyum Lian Li v300b kasamın görüntüsü.

AMD FX-8350 & i5 4670K -- R9 290 & GTX780 Bottleneck? (Artık Açıklık Getirelim, Kullananlar Buraya!)

Şu Darboğaz konuları bitmedi gitti ben konu dışı bir şeyler yazıcam sizi tebrik ediyorum süper işçilik olmuş mini pcniz çok iyi duruyor

Bende düşünüyordum tv nin yanına kocaman kasa koyulmuyor ama sağlam sistemi de htpc olur mu diye ama gördüm oluyormuş

Sizin PC tam konsol tadında olmuş hatta AğaBABA Box diyelim su soğutmalı olduğu içinde AğaBABA Box Water edition olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: laroz

quote:

Orijinalden alıntı: AğaBABA

Oyun amaçlı i7 3770k işlemcili minicik Custon SuSoğutmalı HTPC mutimedya kasa topladım ve tercihimi Asus Gtx780 DCU II ekran kartından yana kullandım.
    Emsal olması amacı ile mevcut Asus Gtx780 DCU II ekran kartımın 3d mark 2011 xtreme skorunu paylaşayım.

Buda konu olan Alüminyum Lian Li v300b kasamın görüntüsü.

Şu Darboğaz konuları bitmedi gitti ben konu dışı bir şeyler yazıcam sizi tebrik ediyorum süper işçilik olmuş mini pcniz çok iyi duruyor

Bende düşünüyordum tv nin yanına kocaman kasa koyulmuyor ama sağlam sistemi de htpc olur mu diye ama gördüm oluyormuş

Sizin PC tam konsol tadında olmuş hatta AğaBABA Box diyelim su soğutmalı olduğu içinde AğaBABA Box Water edition olsun

Konu darbogaz degil. Konu ayni ekran kartiyla 2 islemci arasindaki performans farkini gormek.

• Okuduğunu anlayabiliyor musun bilmiyorum ama konuyu açan arkadaş darboğaz sorusunu iki kez sormuş. Yazdıklarını da darboğaz yapar mı yapmaz mı diye sorarak bitirmiş. Ayrıca 44 kez darboğaz kelimesi geçmiş(şimdi 4 kez de ben yazdım bu mesajda 48 oldu) tek sayfalık konuda hala darboğaz konusu değil diye çok bilmişlik yapabiliyorsun gerçi neden cevap yazdığımıda bilmiyorum profil gizli muhtemelen yaş 18'in altında üyelik 1 sene olmamış 1625 mesajı nasıl yazdığın belli oluyor şu yazdıklarıma da manasız bir cevap yazacağından da eminim ama nedense hala yazıyorum

@a7v8x
  • laroz kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız gerçekten aynı ekran kartıyla 2 işlemci arasındaki performans farkını merak ediyorum. Siz yanlış anlamışsınız, birdaha okuyun bence.

Konuyu tamamen okumadan direk cevap yazıyorsunuz, bakın ben yukarıda ne yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenixmen -- 21 Şubat 2014; 0:28:22 >
  • laroz kullanıcısına yanıt
    Evet, arkadaş mesajını ''Darboğaz yapar mı yapmaz mı?'' diyerek bitirmiş ama aşağıda yazdıklarını okudunmu? Hemen insanlara laf atmalar, küçük görmeler, sizin gibi üyeliği 1 seneyi geçmiş, profili gizli olmayan birine yakıştımı hiç?(!)

O mesajların %80'ini Dahili Bileşenlerde yaptım. Boş vakitlerimizde buradaki insanlara yardım ediyoruz işte.

Ama sana göre o mesajların hepsi boşa, post kasmak için atılmış ve değersiz yazılardan başka birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenixmen

Hocam yalnız gerçekten aynı ekran kartıyla 2 işlemci arasındaki performans farkını merak ediyorum. Siz yanlış anlamışsınız, birdaha okuyun bence.

Konuyu tamamen okumadan direk cevap yazıyorsunuz, bakın ben yukarıda ne yazmışım.

İngilizce bile yazmışsın Bottleneck diye hem konu başlığına hemde içeriğinde verilen cevapların tamamına yakını darboğazla ilgili hala bana iki işlemci arası fark diyorsun neyse hadi öyle olsun

@cenixmen

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.