Bildirim
amd fx 8350 için sogutma cpu fanı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Akasa Nero 3
http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-nero-3-amd-intel-lga-775-1156-1155-1366-2011-islemci-sogutucusu.html
+ bunada bakabilirsinhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4323
-
çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda alıcam bu fanlardan -
teşekkür ediyorum bir sorum olucak sana sende 8350 ve hd7850 kullanıosun sende çok ses çıkarıormu yada sogutucunun faydası tam olarak nasıl -
-
kardeşim üşenmeden cevap verdigin için ayrıca teşekkür ediyorum herşeyi açıkca anlattın teşekkürler yarın veya öbürgün alıcam ozaman bu fanı :)
çok teşekkürler -
rica ederim ne demek. ama söylediğim gibi almadan önce inventusu arayıp bu amd klipsi konusunu konuşmalısın şimdiden hayırlı olsun. -
çok teşekkür ediyorum herşey için
dier arkadaşada teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: enderclup
soğutma konusunda başarılı şuanki boşta sıcaklığıda resim olarak ekliyorum içerisi yaklaşık 25 derece. maksimum 56 dereceyi gördüm. şuanlık ses sıkıntısıda yok. yanlız şöyle bi sıkıntı olmuştu kutu içeriğinden amd sıkıştırma klipsi çıkmamıştı inventusu aradım durumu anlattım geri dönüş yaptılar firmanın kutu içeriğinde değişikliğe gittiğini ama o klipsi bulup yollayacaklarını söylediler ve arkadan klipsi gönderdiler hatta bana söyledikleri diğer ürünlerin içine koymak için de aldıkları. montaj konusuna gelirsek benim gibi klipsle monte edersen fan aşşağıya bakıyor fakat diğer aparatlarla monte edersen ramlere doğru döndürebilirsin. ben diğer aparatları kullanamadım çünkü metal bloğun ayağı kapasitörün üstüne bastı (anakart gigabayt 970a ds3p) bende klipsle monte ettim. almak istersen önce inventusu arayıp durumu sor öyle al derim. ama şuan için üründen oldukça memnunum :) natta içerisi soğuk iken 8-10 derecelerde çalışıyor işlemci. resim yüklüyorum hatta birkeresinde 1dereceyi gördüm de muhtemelen yanlış ölçmüştür :)
pardon tam olarak anlayamadım
işlemci sıcaklığınız 15 derece mi?
8-10 dereceye kadar düşüyor mu?
-
evet, işlemci boştaki sıcaklık değerleri. o şekilde oda içi sıcaklıkları da zaten mesajda belirtmiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: enderclup
evet, işlemci boştaki sıcaklık değerleri. o şekilde oda içi sıcaklıkları da zaten mesajda belirtmiştim.
evet gördüm ama emin olamadım. kardeş dediğin sıcaklıklar bilimsel olarak mümkün değil
sensörlerde hata var. fanla soğutlan bir cihazın, oda sıcaklığından daha düşük olması mümkün değil.Fanım süper güçlü desen gene mümkün değil. Uçak motoru taktım onunla üflüyorum desen gene mümkün değil.
oda sıcaklığını en az 18 derece varsayıyorum (hani klimayı en soğuğuna getirdiğiniz andaki soğukluk.
bu durumda işlemciniz en az 20 derece olur.
eğer 15 derece gözüküyorsa kesinlikle problem vardır. başka programlarla ve biosta gözlemle kardeş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X