Şimdi Ara

AMD FX-9590 işlemcisinin test sonuçları çıktı; Intel Core i7-4770K'yı yakalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
2
Favori
16.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 misli fiyat ile yakalasın artık, zahmet olacak AMD'ye ama :)
  • tdp değeri bitirmiş olayı. Fabrika çıkışlı OC'lu Rakibi olduğu işlemciden 3 kat pahalı, nerdeyse 3 katı fazla tdp değeri ve mimarisi.. AMD, düşük ve orta bütçeli sistemler için ideal. f/p konusunda vb.
  • sevindirici bir haber telefon reklamlarından bıkmışdım şahsen
    hergün 5/10 telefon sayfa tel doldu

• 220 watt'ı banada ver bende yakalarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

220 watt'ı banada ver bende yakalarım.

• 3 kat TDP, 3 kat fiyat farki. Performans ayni. Olmadi AMD.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD FX-9590 başlığını görünce heyecanlandım acaba amd uygun fiyata gene ne yaptı diye. 1000 doları görünce heves meves kalmadı :)
  • cinebench 8.62 puan almış, i7 2600k 4.6ghz ile 8.99 puan alıyor..

AMD FX-9590 işlemcisinin test sonuçları çıktı; Intel Core i7-4770K'yı yakalıyor
  • Amd ne yapmaya çalışıyor ? Fx 8150 ile batırdı, fx 8350 ile biraz düzelmeye başladı derken fx 9590 ile yine saçmaladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

Hell yeah!! Sonunda be! Nihayet bir oyun kasasi toplayabilicem. Yetti bu intel tekeli! Go to Hell Intel!

Okullar açılsın!

• AMD bu işlemciyi prestij için çıkartmış olmalı. Ayrıca 200 Watt'a bunu yapabiliyorsa sonraki nesillerde enerji tüketimini aşağıya çekeceğini düşünüyorum. Yani AMD tekrar Intel'in rakibi olabilecek adımları atıyor. Tabii bu birilerini rahatsız etmiş gibi görünüyor, yine fanboyluklarına başlamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

AMD bu işlemciyi prestij için çıkartmış olmalı. Ayrıca 200 Watt'a bunu yapabiliyorsa sonraki nesillerde enerji tüketimini aşağıya çekeceğini düşünüyorum. Yani AMD tekrar Intel'in rakibi olabilecek adımları atıyor. Tabii bu birilerini rahatsız etmiş gibi görünüyor, yine fanboyluklarına başlamışlar.

Bir şirket prestij için böyle işlemci çıkartmaz. Bu olsa olsa çaresizlikten çıkartılır. Bildiğin rezillik başka bir açıklaması yok. Seni seven kullanıcıların elindeki tek argüman olan "amd f/p işlemci yapıyor" olacak ve sen 1000 dolarlık hızaşırtmalı işlemci çıkartıp prestij mi kazanacaksın?

AMD nin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Rakibini üst seviyede geçemiyorsan bırak dağınık kalsın. Adamların arge bütçesi amd satışları kadarken bırak uğraşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 8 Temmuz 2013; 21:50:50 >

• FX-9590 bu şartlar altında i7-4770K'in muadili olmak bi yana rakibi bile olmaz
    özellikle bu fiyat ve bu TDP ile

299 dolardan bile piyasaya sürülmüş olsa ( 4770k 335$ yırt dışı )
    FX-9590 ı en kötü 3 sene kullanma niyeti ile alıdığında bize çıkacağı elektirik faturası "farkı" ... düşünmemek elde değil

neyse fiyatı ve performansı okuyunca çok şey geçti aklımdan ama eminim yalnız değilimdir...
    biz AMD taraftarı olalım yeni sistemde AMD mi alsak diye düşünelim AMD bize hallensin...

ooldu oldu biz kalkalım o zaman. deyesim geldi birden :)

• Evine Intel sistem bile sokmaktan çekinen koyu AMD fanı biri olarak bu işlemcinin alınabilirliği olmadığını düşünüyorum. Bundan çok daha ucuza, Core i7 3930K daha düşük güç tüketimiyle daha yüksek performans sunacaktır. Bir de AMD'nin piyasaya sürdüğü bu işlemcinin overclock kabiliyeti yok. Ancak Core i7'nin overclock kabiliyeti de var.

Core i7 3770K yerine FX 8350 rahatlıkla tercih edilebilir ama bu işlemci hiçbir durumda mantıklı değil.

İnşallah Steamroller ile AMD fiyat/performans oranı yüksek ve hız olarak da Core i7 3930K'yı yakalayan bir işlemci yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: bkadem AMD bu işlemciyi prestij için çıkartmış olmalı. Ayrıca 200 Watta bunu yapabiliyorsa sonraki nesillerde enerji tüketimini aşağıya çekeceğini düşünüyorum. Yani AMD tekrar Intelin rakibi olabilecek adımları atıyor. Tabii bu birilerini rahatsız etmiş gibi görünüyor, yine fanboyluklarına başlamışlar.
    Bir şirket prestij için böyle işlemci çıkartmaz. Bu olsa olsa çaresizlikten çıkartılır. Bildiğin rezillik başka bir açıklaması yok. Seni seven kullanıcıların elindeki tek argüman olan amd f/p işlemci yapıyor olacak ve sen 1000 dolarlık hızaşırtmalı işlemci çıkartıp prestij mi kazanacaksın? AMD nin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Rakibini üst seviyede geçemiyorsan bırak dağınık kalsın. Adamların arge bütçesi amd satışları kadarken bırak uğraşma.

Olaylara mikro bakış açısıyla bakmayın, bugün daha çok benzinle aynı sınıftaki arabayı rekor yaparken yakalıyorsan yarın daha çok çalışıp rakibini geçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

bi zahmet yetişsin 5 ghz ve 250w tüketim ile

Konu basligini gorunce aklima gelen ilk cvp buydu. baktim aynisini sen yazmassin. Ama millet anlamaz 230 w falan. Biraz ucuz olursa lesin bunu alirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gunlerde 8xxx 9xxx ps4 falan derken amd çok astı cpu ları

• FX-9590 işlemcisi, 1000 dolarlık etiket fiyatı ile aynı zamanda Intel platformunda, en güçlü masaüstü işlemci modeli olan Core i7-3960X Extreme Edition'ın rakibi oluyor.

9590 daha 4770k'yı yakalayamamışken nasıl 3960'ın rakibi olacak merak ediyorum. Eğer bu söz fiyat konusunda ise ona katılıyorum, yakalamasına az kalmış. AMD'yi destekliyorum ancak her sene yerinde sayıyor, kimse kusura bakmasın.
  • İslemci 220w evet parasida cok evet eksileri var dogrudur ancak ne olursa olsun AMD nin inteli yakalamasi cok iyi bi haber

• Amd işe yarar bir mimari tasarlayamayınca farklı yollara yöneldi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.