Şimdi Ara

AMD FX serisi neden f-p sistemi zannedilir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

AMD FX serisi neden  f-p sistemi zannedilir ?

görmeye alıştığımız bir test...

hani bir tanesinde iyi görünsün diye x246 2nd video pass benchlerini koyuyorlar.

fx 8350'ye ikinci elde 400 tl verene kadar alacaksın 300 tl ye i5 2500K'yı stok fanla çekeceksin 3.8-4.0 ghz'e
    stok fanla kafa şişmesi derdin de olmaz birde fx 8350'ye iyice fark atarsın.
    yada alacaksın soğutucu yapacaksın 4.7-4.8 ghz mis gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 4 Eylül 2013; 1:13:04 >

• O konulardan biri de benim. Burada senin yaptigin seye benzemis dizel arac alin az yakar. Ben memnunum islemcimden intel sistem kurmak pahali 343 tl ye almistim fx 8320 200 tl anakart. biz benzinciyik gardas dizeller anca yokusta gecer diyesim geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

O konulardan biri de benim. Burada senin yaptigin seye benzemis dizel arac alin az yakar. Ben memnunum islemcimden intel sistem kurmak pahali 343 tl ye almistim fx 8320 200 tl anakart. biz benzinciyik gardas dizeller anca yokusta gecer diyesim geldi

tamamda hocam haksızmıyım körü körü AMD iyi süper diyenler var insanlara aldırıyorlar işlemcileri ucuz diye
    sonra konular açılıyor piyango'dan 100-150 tl likk işlemci tavsiyesi çıkıyor.
    kişilerin tercihine saygı duyarım ama insanları yanlış yönlendirenler var hatta buna karşı çıkanlara hakarete varan şekillerde
    cevap yazanlar var.
    deseler ki amd ucuzdur ama stok fan sorun çıkarabilir ekstra maliyet çıkar ama bunu diyen var mı yok...
    sen güvenip alırsın sonra stok fan rahatsız eder konu açarsın sana bunu al diye 150 tlik soğutucu linki koyarlar.
    peki bu tavsiyeler sonucu AMD alan sonra ekstra para ödeyen insanlara yazık değil mi ?
    yanlış anlama her ne kadar tersi gözüksede AMD yi çok severim ama AMD şu an iyi işlemciler yapamıyor
    yaptıklarına soğutucu masrafı eklenince de benzer intel işlemciyi geçiyor.
    ama bu AMD'ciler tavsiye verirken neden bunları söylemiyorlar ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.