Şimdi Ara

AMD-FX X6 6300 İşlemcinin yanına ekran kartı önerisi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın kredi onaylanırsa vatan'dan bir pc toplayacağız kuzene. limitte sıkıntı olduğu için işlemciden kısmaya karar verdik. oyun odaklı bir pc olacak. ekran kartı önerilerine açığız 700 liraya kadar limitimiz var.
    ama korkum 6300'ün ekran kartına tabiri caiz ise ''gücünün yetmemesi'' hem 6300 hakkında fikirlerinizi rica ediyorum hem de yanına ekran kartı önerisi 700 lira limitli.

Arkadaşlar kredi onaylandı :) kuzenle haftasonu gidip alacağız. hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. ekran kartında kesin kararı kıldım sanırım. Toxic'i alacağım. umarım 6300 bizi ve kullanıcılarını utandırmaz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gagoil -- 4 Mart 2014; 17:33:38 >

• Fx 6300 ile stok halde 770-280x kadar desteği var darbogaz olmaz asus gtx760 veya sapphire r9 270x toxic alabilirsiniz karar sizin
  • xWitchKingx kullanıcısına yanıt
    r9 270x toxic düşünüyorduk hocam :) valla içimizi okudunuz. ikisi iyi uyumlu olur mu diyorsunuz ?

2. gta v, crysis 3, bf4'te durumlar nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagoil

r9 270x toxic düşünüyorduk hocam :) valla içimizi okudunuz. ikisi iyi uyumlu olur mu diyorsunuz ?

Fx 6300 ile ben kullanıyorum 270x toxic i bi sorun yok oc bile yapmadım fiyati dusuk diye küçük gormeyin fx6300 ile gtx770 kullanan 3-4 kisi var 2 yil ultra götürür fx6300 ve r9 270x toxic veya gtx 760
  • quote:

Orijinalden alıntı: xWitchKingx

quote:

Fx 6300 ile ben kullanıyorum 270x toxic i bi sorun yok oc bile yapmadım fiyati dusuk diye küçük gormeyin fx6300 ile gtx770 kullanan 3-4 kisi var 2 yil ultra götürür fx6300 ve r9 270x toxic veya gtx 760

Alıntıları Göster
    Gtx760 veya 270x

• R9 270x
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

R9 270x
    R9 270x
  • GTX760 veya R9 270X
  • Ben 270x e pek sıcak bakamıyorum isin açığı bildigin 7870 kart fiyat deseniz uçuyor ?arada bi ram hız farkı var o da 100+ lira etmez bence.
  • quote:

Arkadaşlar yarın kredi onaylanırsa vatan'dan bir pc toplayacağız kuzene. limitte sıkıntı olduğu için işlemciden kısmaya karar verdik. oyun odaklı bir pc olacak. ekran kartı önerilerine açığız 700 liraya kadar limitimiz var.
    ama korkum 6300'ün ekran kartına tabiri caiz ise ''gücünün yetmemesi'' hem 6300 hakkında fikirlerinizi rica ediyorum hem de yanına ekran kartı önerisi 700 lira limitli.

Oyun sistemi kuruyorsun bütçe düşükse zaten i7 gerek yok amd fx x 6300 fazlasıyla yeter i7 alırım dersen bile 5 ile 10 fps performans farkı olur oda aradaki fiyat farkını değer mi karar senin. Ekran kartı olarak nvidia önericem önermemin sebebi yazılım desteği amd nvidia gibi yazılım desteği hiç bir zaman veremez uzun vadade nvidia daha mantıklı marka olarak kesin asus al soğutma ve sessizliği iler müthişhttp://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D77FF2F7

quote:

Arkadaşlar yarın kredi onaylanırsa vatan'dan bir pc toplayacağız kuzene. limitte sıkıntı olduğu için işlemciden kısmaya karar verdik. oyun odaklı bir pc olacak. ekran kartı önerilerine açığız 700 liraya kadar limitimiz var.

Oyun sistemi kuruyorsun bütçe düşükse zaten i7 gerek yok amd fx x 6300 fazlasıyla yeter i7 alırım dersen bile 5 ile 10 fps performans farkı olur oda aradaki fiyat farkını değer mi karar senin. Ekran kartı olarak nvidia önericem önermemin sebebi yazılım desteği amd nvidia gibi yazılım desteği hiç bir zaman veremez uzun vadade nvidia daha mantıklı marka olarak kesin asus al soğutma ve sessizliği iler müthişhttp://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600
    işlemci olarak FX6300 ü al pişman etmez gayet iyidir ekran kartı olarak 270X düşünüyorsan toxic olmasına gerek yok diğerleride hemen hemen aynı performansı verir zaten aradaki 100 lira önemli değil dersen sen bilirsin tabi içine sineni al

• toxic nedir ? ayrı bi özellik mi ?
  • fatih-8 F kullanıcısına yanıt
    siz ne önerirsiniz hocam ?
  • quote:

siz ne önerirsiniz hocam ?
    280 modeli de alınabilir amd'nin. Eğer bütçe uygunsa.
  • Ben 7870 öneririm asusunki gayet iyi 500 e. Veya 450 civarına powercolor gibi markaların 7870 leri de var.
    Bir de 7870 in üzerinde gtx 760 öneriyorlar genelde ama onun fiyatını performansını bilmiyorum.

• Fx6300 7950ye bile darbogaz yapiyordu bf4te benim eski sistemimde. 7870 fln dusunebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

Fx6300 7950ye bile darbogaz yapiyordu bf4te benim eski sistemimde. 7870 fln dusunebilirsin
    760
  • Sapphire R9 270X Toxic
  • darboğaz yapar demiş bir arkakadaş yukarda ? :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.