Şimdi Ara

AMD FX X8 9370

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ufak bir upgrade yapıp işlemicimi değiştirmek istiyorum fakat aklım karıştı yardım rica ediyorum,

amd fx 8150 3.6 ghz black edition
    r9 280x 3gb ddr5 384 bit ekran kartı
    m5a97 evo asus ana kart
    16 gb gskill jipraw 2133 mhz ram

pcmin özellikleri bunlar işlemcimi değiştirmek istiyorum yerine AMD FX X8 9370 almak istiyorum fakat aklımı karıştıran şu 220 watt demişler bu işlemci için ama benim m5a97 evo asus ana kart 140 watt destekliyor ayrıca asusun sitesine bakıyorum 220 watt destekleyen bir anakart modeli gözükmüyor,bu işlemciyi alsam benim ana kartımda çalışırmı ? bir de işlemciyle gelen stok fan değiştirmem gerekirmi ? su soğutma vs almak gerekir mi ?

• İslemciniz zaten yeterli degistirmenize gerek yok. Bir tane saglam sogutucu alin vurun kirbaci. 9000 serisi sacmalik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd 9000 serisi islemcilere bulasmayin. Bosuna para israfi. Ayrica soba gibiler. İslemciniz gayet iyi bence degistirmeyin. İlla degistirecekseniz en son 8350 alin gerisi israf.

• Arkadaşlar haklı işlemciniz iyi değiştirmenize gerek yok. Ayrıca o 220w işlemcinin max tdb si oluyor anakartla alakası yok hem zaten max bu overclockun dibini vurup 6ghz falan yapsanız öyle olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8150 den 9370 gecmek kadar sacma birsey olamaz galiba.islemciniz zaten guncel

• değiştirmeye hiç gerek yok bile

yok bu performans yetmiyor diyorsan da işlemci anakart 2.el de sat

i5 4670k üzerine bir sistem kurulabilir fx 9370 e vereceğin parayla birlikte en azından gereksiz de olsa az daha mantıklı olur
  • arkadaşlar hepinizin yanıtları için çok teşekkür ederim,özelikle furkan 220 watt olmasının bir alakası olmadığını söylediğin için aydınlanmış oldum peki ilerde bu işlemci oc etmek istesem nasıl bir soğutucu önerirsiniz ve kaç ghz olur 300 lira bir bütçe ayırsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

SSD niz yoksa ssd alabilirsiniz oyunlarda ara geçişlerde ve ilk yüklenmelerde + uygulama açılışlarında fark ettirecektir.SSD olarak aşağıdaki ürünü tavsiye ederim:

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/samsung-mz-7pd128bw-128gb-840-pro-sata-30-(okuma-530mb--yazma-390mb)-ssd/productdetails.aspx?I_ID=68415

İşlemci soğutucusu için bakınız:

http://media.bestofmicro.com/S/T/327629/original/image018.png

Ürün linki

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4982

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 13 Ocak 2014; 11:39:06 >

• 9370'i bir elin parmagi anakart destekliyor anakarti da degistirmek zorunda kalacaksin ve destekleyen anakartlar 450 liradan basliyor.elindeki islemciye oc yapmak icin 300 liralik sogutucu almana gerek yok al bi 212 evo 100 kusure gec ki onerilmis zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.