Şimdi Ara

AMD FX x8 kararsiz kaldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gigabyte G1 Gaming GA-970-Gaming AMD 970 & SB950 2000MHz(O.C.) DDR3 Soket AM3+ ATX

MSI 970 GAMING Amd 970 2133MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX

Asus 970 PRO GAMING/AURA AMD 970 2133MHz(O.C.) DDR3 Soket AM3+ ATX

Yukarıdaki 3 anakarti birini alicam AMD FX x8 8350 125W 32nm işlemci çok iyi uyumlu.

ama aklıma takılan birşey var AMD FX X8 9590 220W 32nm bu işlemciyi alsam yukarıda saydığım anakarti stabil rahat çalısırmi 125w çok rahat ama 220w de kararsız kaldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiniori -- 23 Ağustos 2017; 10:25:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• islemcinizide satin ddr4 sisteme gecin butceniz varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararsız kalmak ile en iyi kararı vermişsin o saydıklarının hiçbirini alma tamam mı?
  • FX mi kaldı
  • Neden DDR3 ve FX. Bu kadar düşmansiniz anlamadim durumum iyi olsaydı ddr4 Ryzen serisine gecerdim. Neyse tecrübeli arkadaşlar tavsiyeleriniz bekliyorum

• Bu arada ddr4 sistemde AMD Ryzen dışında işlemci yok ben AMD seviyorum o yüzden DDR3 sistemini söylemiştim

• o anakartlar 9590la stabil olmaz. ve su zamandan sonra eger 8350 almanin bi mantigi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu tavsiyesi (kararsiz kaldim)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az paran varsa g4560 la ddr4 e geçersin.
  • B350 anakart + Ryzen 3 serisi bir işlemci alın. Fxden daha performanslı olur eğer ki 8 thread kullanan bir işle uğraşmıyorsanız. B350'ninde önü açık. İleride paranız olursa ikinci elden işlemcinizi güncellersiniz.

• Ryzen 3 1200+ B350M-A veya B350M-K alın FX yerine.

• Fx işlemci olarak 9590 alınmaz.Fx 8350 alabilirsiniz eğer ryzene geçmeyecekseniz.Anakart olarak da gigabyte kullandım tavsiye etmem.Ciddi bir sorun yaşamadım ama güney ve kuzey köprüleri üzerindeki soğutucular yetersiz kalmıştı.Bios uefi değilde ve uefi desteği yoktu.Asus veya MSI alabilirsiniz.Tavsiyem ikinci el uygun fiyata bulmanız olacaktır.

• FX 8350 kullanıyorum bende hala her işimi görüyor takma diğer insanları yok fx neymiş yok fx mi kaldı falan diyenleri fx'in tek sorunu her 2 çekirdeğe tek bir fpu üniti düşmesi buda 2 çekirdeğin gerçekten 2 çekirdek gibi olmaması gibi oluyor çünkü 1 modül içinde 2 çekirdek var ama aynı o 1 modülün içinde 1 fpu yani matematiksel hesaplama ünitesi var bu yüzden başarısız diyor herkes fx serisine tabi haklı çip kendi içinde bir bakıma kendine darboğaz yapıyor tek çekirdek performansında bu yüzden doğru cs, lol gibi oyunlarda fark baya açılıyor tabi ama bunun çoğuda o oyunların motoru yüzünden 20 fpsden fazla farklar oluşuyor bir i3 karşısında bile ama zaten 300 fps alıyorum 350 alsam nolcak ama tavsiyem overclock yapmayıda biliyorsan fx 8320 al 8350 almaktan daha karlı olur şimdiden hayırlı olsun

• Uygun fiyata bulduysanız alınır tabi ki ama sıfır alınacaksa çok büyük bir hata. Benzer bir fiyata ryzen sistem toplanır 2020ye kadar soket desteği ile elinize para geçince r7 serisine geçer güncel bir sistemle devam edersiniz ama fx devri bitti sıfır alınıyorsa ama dediğim gibi uygun fiyattan bulunursa neden alınmasın.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Asus 970 pro anakart ve FX 8350 işlemci alicam kararımı verdim tek ederim sana mikuru hasahina bey

14 trebayt Blu-ray japon ve Kore film arşivim var GTX 960 ekran kartı ve AMD phenom X6 1055ti islemciyle 2 filmi ayni anda 16 FPS den Rip yqpiyorum toplam 32 fps ile film renderliyorum FX 8350 ile 50 FPS umut ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiniori -- 23 Ağustos 2017; 15:04:20 >
  • 2012 yılından bu yana fx 8350 kullanıyorum 4.5 arasıra da 4.7 ghz de, beni hiç üzmedi. En son olarak gigabyte gtx 1060 xtreme gaming aldım ekran kartı olarak, wildlands oyununda very high ayarlarda 55 fps'nin altına düşmedi. Ben memnunum şahsen. Ama arkadaşların da dediği gibi; eğer bütçen müsait ise ryzen ve ddr4 e geçiş yapabilirsin. Ben ultra manyağı değilim, düşük bütçeli bir sistem istiyorum dersen 8350 yeter. Ama kalkıp o işlemciye de rx 480 ve gtx 1060'dan yukarı bir kart takma dar boğaz yaşarsın. Ben 4.5 ghz de gtx 1060 da dar boğaz yaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiniori

Asus 970 pro anakart ve FX 8350 işlemci alicam kararımı verdim tek ederim sana mikuru hasahina bey

14 trebayt Blu-ray japon ve Kore film arşivim var GTX 960 ekran kartı ve AMD phenom X6 1055ti islemciyle 2 filmi ayni anda 16 FPS den Rip yqpiyorum toplam 32 fps ile film renderliyorum FX 8350 ile 50 FPS umut ediyorum

Şimdiden geçmiş olsun, yaptığınız iş akıl karı bir şey değil.

• 2. El 970 chipset bakın 0 almayın bencr. Ha 0 alıp da 2 sene sonra arzalanirsa ellerinde olmaz anakart ryzn anakart ile degistirirsiniz k da olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen amd seversin burada sana cevap yazanlar amd dusmani degil parasal olarak dusunuyorlar ve oyun olarak dusunuyorlar ve bir iki sene sonra tekrar degistirebil diye ryzen diyorlar sana inat olsun diye degil.oyun olarak ryzen 1200 en dusuk model olmasina ragmen daha iyi fx'lerden ama sen oyun degil rip yapacam diyorsun fx alabilirsin fakat sifir alma ona kiziyor zaten buradakiler yoksa gidip ikinci el 300'e aldim oyun pek yok desen boyle cevaplar gelmezdi.az once bir inceleme izledim 8370 4.4 ghz yapmislar yere goge sigdiramadiklari 4560'tan pek de bir farki yok.8300 denince 3.5 ghz'de yapilmis testler geliyor milletin aklina yani bu fx icadini alacaksan Allah ne verdiyse yapistiracaksin bu da pahali sogutucu anakart psu filan demek ondan sevilmedi forumda.benim gibi meraklilari kullaniyor genelde.

CagriErcan

8320 4.4 kullaniyordum 2013'ten beri simdi 4.8 ghz 1.475v kullaniyorum 2-3 gundur bi ses isi sorunu olmadi su sogutma olunca.dun hb'den 1308 liraya palit 1060 alacaktim ama wildlands very high 55 fps aldim diyorsan cok da fark yokmus benim 380'le arasinda ve palitin saat hizlari seninkinden dusuk ben 55 alamazdim.380'le 42 aliyorum kart 1080/1500 gunluk.max 1125/1575 oluyor sevmedigim tek yani bu.280x'i 1240 yapmistim bu kart da oyle olsa deli olurdu.

• Hacı abi inan en baba çatışmalarda daha 55'in altına düşmedi. Normal sahnelerde 60-80 fps arası gidip geliyor, hbo+ ve temporal aa ile. Bir de benim kart boost clock olarak 2050 ile başlıyor max sıcaklığa yani 59 dereceye ulaştığında 2038 mhz de kalıyor. Palit harika bir kart, keşke alsan bu arada :) İnan asus rx 480 o8g bile kullandım, ama oynadığım oyunlarda sanki gtx 1060 biraz daha iyi gibi. E tabi nvidia destekli oyunlar olunca sanırım böyle oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.