Şimdi Ara

AMD FX6300 İşlemci Soğutucusu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. FX6300 işlemcimin stok fanı 4500 rpmde dönmesine rağmen çok iyi soğutamıyor. Bu yüzden maksimum 130-135 tl'lik sessiz çalışan bir soğutucu arıyorum. Aklımda Cooler master hyper t4 ve Akasa nero 3 var. Ama sistemime uyar mı bilmiyorum.

Sistem Özellikleri:
    Anakart: Asus M5A97 R2.0
    Ram: Corsair vengeance 8 gb (2*4gb) 1600 mhz dualkit ram
    Kasa: Xigmatek Asgard 382 Pure black edition
    Ekran kartı: Sapphire hd7850

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

• Gammaxx S40 o bütçeye en iyi tercih.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem özelliklerinizde yazdığına göre contac30 kullanıyorsunuz galiba. Önerir misiniz bu sisteme olur mu?
  • Teşekkürler :)
  • Kyoshidesu K kullanıcısına yanıt
    Montajı zor, sıfır olarak bulunmuyor bunun dışında öneririm, Hem çok sessiz hemde soğutma konusunda çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki önerdiğiniz soğutucu nasıl? Ramleri kapatma durumu falan olur mu? Montajı zor mudur? Biraz fazla soru oldu ama :)
    Kurulumu kolaydır ve ram slotlarını kapatmaz kapatsa bile en fazla bir tanesini kapatır ama sanmıyorum, Performans olarak yeterli bir ürün
    Ona Sogutucu Taksan Kafi Etmez o islemci Cop Ve FX-8350 Kullanicisi Olarak Soyluyorum Anakartlari Cop Nerde Eski AMD.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Elimdeki olanaklara bakmam lazım mecbur işlemciyi falan değiştirmeye durumum elvermiyor. Öğrenciyim anca bu kadar. 2 senedir epey idare etti ama işlemci.
    Anladim Ama Hemen islemci Al Demedim Okul Bittigi Zaman Vaktigi Geldiginde Degistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamdaki soğutucuya bakabilirsin. Ben gayet iyi performans alıyorum.
  • Hiç stok soğutucu kullandınız mı? Kullandıysanız kaç derece ısı farkı oldu? Ses durumu nasıl? Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Denemek için bir kere taktım. Çok devir atıyor ve buna bağlı olarak gürültülü çalışıyor ayrıca imzamdaki soğutucu ile işlemcim tam yükte daha 61 dereceyi geçmedi. Kasanında yeri o kadar kötükü havadar bir yer değil.Boşta ısı oda sıcaklığında 29 derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymy67 -- 19 Ocak 2016; 14:44:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.