ve benım kasa da 230 watt fan var t-5 asus kasa power değiştirmelimi ?
amatörlüğüm için şimdiden özür dilerim. cevap larınız içinde teşekkür ederim.
eğer orjinal bir supply ın varsa yani 230w ı verdiğinden eminsen sorun çıkarıcağını sanmam. Amd yide box almanı tavsiye ederim 3 sene garantili. Ben öle almadım kendim alaym dedim fanı güya o zamanın tr deki en iyi fan ını aldım ama sıcaklıkla uğraşmaktan sıkıldım artık.
asus sa buyuk ıhtımal gercek 230w guc verır herhalde
işletim sistemi olarak windows 2003 server yada XP prof. kuracağım boardlar ile ilgili trick filan varsa diye yazım dedım.
Arkadaşım bence Tray al ve fan olarak da Zalman - Thermaltake ve Coolermaster den hangisini istersen onu alıp tak. Bence kalite olarak kafa kafaya bu fanlar. En ucuzu hangisiyse onu al derim. Board olarak da Epox RDA - Abit NF7 - Asus A7N8X veya Soltek 75 MRN-L arasında en ucuzu hangisiyse onu al derim. Ne de olsa hepsi aynı kulvarda. Ama Asus A7N8X in On Board VGA sı yok. Bildiğim kadarıyla Overclock a en iyi tepkiyi Soltek ve Asus veriyor. Bir de USB sayılarına dikkat et bence.
Haa bu arada power supplyını en az 300w yap derim. AMD bu ne olur ne olmaz.
hmm. overclock yapmayacagım ama MSI delta ve Aopen board ları bayagı ınceledım epox dan daha ıyı bır goruntu verıyorlar kagıt ustunde hayırlısı olsun Power markası varmı bıldıgınız elanvital ler 42 $ yeni 300 vat aopen kasalar 66 $ (FSB power ıle)