Şimdi Ara

AMD HD 6990 SAPPHIRE - POWERCOLOR - HIS / Hangi markayi onerirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım bütçeniz geniş.. bugün kü haberde yeni nesil 7950 ve 7970 in ocak ayında, 7990 ın mart ayınca çıkacağı söyleniyor ve yeni mimari ve XDR 2 bellek kullanılacak.. yılbaşına kadar toplicam demişsiniz 1 ay sonra yeni kartlar çıkacak zaten şimdiden alıp ta pişman olmak ta vr

http://forum.donanimhaber.com/m_54491428/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 11 Kasım 2011; 15:12:18 >
  • evet yilbasi gibi topluca hepsini gidip alicam simdi sistemi forum yardimiyla topluyorum o zamana yeni kartlar cikarsa inceleme gore karar veririm ama dh ninhaberine gorede 2012 nin ilk ceyreginde soyleniyordu bakalim artik hayirlisi neyse o olsun

dodomoco biliyorum fakat cf veya sli yapmakla ayni olmuyor bide cf sli de ikinci kartin isinma sorunu oluyor ama dedigim gibi daha almama 1-2 ay var ins o zamana kadar tam karar vermis olurum sayenizde

bu konumun basinda neden cf veya sli istememe nedenim verdigim linkte recep baltas soyluyor o yuzden icime kurt dusurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaytgosterisi

evet yilbasi gibi topluca hepsini gidip alicam simdi sistemi forum yardimiyla topluyorum o zamana yeni kartlar cikarsa inceleme gore karar veririm ama dh ninhaberine gorede 2012 nin ilk ceyreginde soyleniyordu bakalim artik hayirlisi neyse o olsun

dodomoco biliyorum fakat cf veya sli yapmakla ayni olmuyor bide cf sli de ikinci kartin isinma sorunu oluyor ama dedigim gibi daha almama 1-2 ay var ins o zamana kadar tam karar vermis olurum sayenizde

bu konumun basinda neden cf veya sli istememe nedenim verdigim linkte recep baltas soyluyor o yuzden icime kurt dusurdu

yaa arada boşluk nbırakırsan daha iyi olur ayrıca alacağın kartlar özel model olacağı için soğutması iyi olacaktır
  • Sapphire Öneririm
  • yorumlariniz icin tesekkurler hepinizin yorumunu dikakte alicam ama hala 6990 cok sicak geliyor bana

marka konusunda tavsiyelerinzie ihtiyacim var suan sapphire ve his esit sapphire 100-50 tl daha pahali nedenini anlamadim ama

6990 cf veya sizin 570 sli bir yere not ettim arastirmalara devam edicem onumde daha zaman var dusunmem icin yeni kartlarda ins bu sene cikar hem bunlarda ucuzlama olur hemde cesit artar tabi
  • bence ocak ayında çıkacak 7950 veya 7970 den birini alacağın için boşuna kafanı yorma
  • Ekran kartlarından çok anlamam ama, o videoda crossfire ile ilgili söylenenler şuanda geçerli değil.
    O söylenenler driver eksikliğinden kaynaklıydı.Şuan öyle bi sorun yok çoğu oyunda sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

bence ocak ayında çıkacak 7950 veya 7970 den birini alacağın için boşuna kafanı yorma

ocak de sen ona şubat adam şubata kadar yılın oyunları çıkıcak adam beklesin mi
  • powercolor
  • peki neden powercolor dediniz bu markalarin incelemleri olan bir site varmı acaba hicbirinde aciklama yok neye gore secicez markayi anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarinDesenJack -- 11 Kasım 2011; 22:18:10 >
  • Tabiki his. His daha sessiz hocam bizzat calisirken gordum sistemde
  • enesci yorumunuz ıcın teşekkur ederım

arakdaslar boyle yorumlara ıhtıyacım var lutfen kullanan goren hangı markayı tavsıye edıyor
  • ya arkadaşlar bunların hepsi stok soğutucu ile gelmiyormu yani aynı soğutucu hiç biri özel soğutuculu değil o yüzden ses farkı olacağını düşünmüyorum birde şurda asus 6990 ın incelemesi var baya sesli galiba boşta bile
    http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/Radeon_HD_6990/21.html
  • Ben de HIS diyorum çünkü His marka kartlarının soğutması vesaire diğer kartlara nazaran daha iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarinDesenJack

ikinizede tesekkur ederim

baska onerilerisi olanlar lutfen herturlu yorumu yapsinlar bu duzeyde ekran karti oneren olursa bile cf veya sli konusunda bu video yuzunden sogudum ama genede onerilere acigim

sapphire bazi sitelerde hsiten daha pahali buda neden sorunu sorduruyor insana ama bircok kiside his oneriyor

590 asus.testleri nerden inceledin bilmiyorum ama 590 6990 savasi apple android gibidir.yani ikisininin de iyi oldugu alan bol.ben olsam (testler cok yakin bunu herkes biliyor tartismaya gerek yok) 590 alirim ama herkesin tercihi ayridir.590 alacaksan asus oneririm ama msi da oldukca iyidir.6990 alcaksan sapphire harici ne alirsan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

quote:

Orijinalden alıntı: KarinDesenJack

ikinizede tesekkur ederim

baska onerilerisi olanlar lutfen herturlu yorumu yapsinlar bu duzeyde ekran karti oneren olursa bile cf veya sli konusunda bu video yuzunden sogudum ama genede onerilere acigim

sapphire bazi sitelerde hsiten daha pahali buda neden sorunu sorduruyor insana ama bircok kiside his oneriyor

590 asus.testleri nerden inceledin bilmiyorum ama 590 6990 savasi apple android gibidir.yani ikisininin de iyi oldugu alan bol.ben olsam (testler cok yakin bunu herkes biliyor tartismaya gerek yok) 590 alirim ama herkesin tercihi ayridir.590 alacaksan asus oneririm ama msi da oldukca iyidir.6990 alcaksan sapphire harici ne alirsan al

bu sıtede ve youtubeden ıncelemelere bakabılırsınız 590 kotu kart degıl ama saat hızı düşürüldüğü için performansı kısıtlı kalıyor yükselemiyor ve bu yüzden 6990 dan geri kalıyor saat hızı eşit olsa 6990 dan daha iyi bir kart saat hızı düşürme sebepleri ses ve ısı diye okudum

bu arada yorum atan arkadaşalra teşekkür ederim devamını beklıyorum

• ya powercolor ya da sapphire bence...
  • peki neden bır kısım sapphıre dısında ne olurs alın dıyor bır kısımde sapphıe onerıyor kararsız kaldım
  • Bence powercolor al ama his alma yeter benim fikrim böle
  • pekı sız neden his önermiyorsunuz bir sorunmu çıkarttı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.