Şimdi Ara

AMD HD 6990 SAPPHIRE - POWERCOLOR - HIS / Hangi markayi onerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun incelemeler sonucu tum videolari izledim ve 6990 almaya karar verdim gtx 590 bellek hizi kisitlandigi icin performansi dusuyor test sonuclarindada sonuc 6990 biraz daha once ama fan sesine katlanmak gerekicek ama zaten kasa icinde cok asiri ses cikaricaigni sanmiyorum kulaklik takarim oyunlarda

6970 alip cf yapmamida soyleyen arkadaslar oldu forumda kendilerine tesekkur ederim yaridmlarindan dolayi

ama sli veya cf ye hic bulasmak istemiyorum hele bu videodan sonra
    http://www.youtube.com/watch?v=TJRC-S1YBdM
    dakika 7 den itibaren cf ve sli den konusuyor.

HD 6990 alirsam hangi markayi tecih edeyim 3 markadan baska bulamadim

HIS - SAPPHIRE - POWERCOLOR fiyatlarinda 5-10 tl fark var hangisini daha kaliteli uretim yapiyor hangisi daha sorunsuz lutfne yardimci olun.

Arkadaslar eger bu duzeyde baska ekran karti oneren varsa onlarinda fikirlerini tekrar almak isterim.

• his - galiba seriN ve biraz sessiz dier modellere göre :.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN

his - galiba seriN ve biraz sessiz dier modellere göre :.
    Evet His almak biraz daha mantıklı.Ayrıca his'in distribitörüde çok sağlam.Her hangi bir arıza durumunda falan mahcup etmezler.Anında değiştirirler ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Evet His almak biraz daha mantıklı.Ayrıca his'in distribitörüde çok sağlam.Her hangi bir arıza durumunda falan mahcup etmezler.Anında değiştirirler ürünü

Alıntıları Göster
    ikinizede tesekkur ederim

baska onerilerisi olanlar lutfen herturlu yorumu yapsinlar bu duzeyde ekran karti oneren olursa bile cf veya sli konusunda bu video yuzunden sogudum ama genede onerilere acigim

sapphire bazi sitelerde hsiten daha pahali buda neden sorunu sorduruyor insana ama bircok kiside his oneriyor

• Sapphire öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_ege21

Sapphire öneririm
    arkadaslar 6970 cf hakkinda fikri olanlarda yorum yaparsa sevinirim

emre_ege21 siz enden sapphire onerdiniz nedenlerinide yazarsaniz benim gibi bilmeyenlere yardimci olmus olursunuz arkadaslar sitelerindede aciklama yazmiyor cunku neye gore secicez bilmiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarinDesenJack

arkadaslar 6970 cf hakkinda fikri olanlarda yorum yaparsa sevinirim

emre_ege21 siz enden sapphire onerdiniz nedenlerinide yazarsaniz benim gibi bilmeyenlere yardimci olmus olursunuz arkadaslar sitelerindede aciklama yazmiyor cunku neye gore secicez bilmiyoruz

Alıntıları Göster
    Merhaba 6970 CF kullanıcısıyım. Eğer 6990 derseniz HIS alın. Ama 6970 CF derseniz üstünde vida olan Blower Fanlı Sapphire 6970lerden alın. Kendileri özel versiyon olup üstüne özel MOS'lar var ve 1GHz'e rahatlıkla çıkıyor. Fan sesi 6990 gibi oluyor ama.

Ayrıca diğer versiyonlardan farklı olarak 25%'de 90 dereceyi geçmiyor ki bu sesi duyamıyorsunuz bile. yani oyunlarda otomatikde 30% oluyor. Diğer versiyonlar 100% ü görüyor.

6970 CF öneririm çünkü satarken daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Merhaba 6970 CF kullanıcısıyım. Eğer 6990 derseniz HIS alın. Ama 6970 CF derseniz üstünde vida olan Blower Fanlı Sapphire 6970lerden alın. Kendileri özel versiyon olup üstüne özel MOS'lar var ve 1GHz'e rahatlıkla çıkıyor. Fan sesi 6990 gibi oluyor ama.

Ayrıca diğer versiyonlardan farklı olarak 25%'de 90 dereceyi geçmiyor ki bu sesi duyamıyorsunuz bile. yani oyunlarda otomatikde 30% oluyor. Diğer versiyonlar 100% ü görüyor.

6970 CF öneririm çünkü satarken daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    100 derecemi isiniyor onu tam anlayamadim 6990 80 i gecmiyor sanirim cf veya sli yaparken oyunalrda bazi sorunlar oluyormus bazi ozellikleri acmiyormus cideoda anlatildigina gore bu yuzden cf veya sli den uzagim ama

eger 6990 dan iyi performans vericekse tabi cf dusunurum fiyat gene ayni oluyor ses olursa olur kulaklikla oynuyorum oyunlari

• quote:

100 derecemi isiniyor onu tam anlayamadim 6990 80 i gecmiyor sanirim cf veya sli yaparken oyunalrda bazi sorunlar oluyormus bazi ozellikleri acmiyormus cideoda anlatildigina gore bu yuzden cf veya sli den uzagim ama

eger 6990 dan iyi performans vericekse tabi cf dusunurum fiyat gene ayni oluyor ses olursa olur kulaklikla oynuyorum oyunlari

Alıntıları Göster
    hocam sapphire almayında hangisini alırsanız alın.bende sapphire 5970 var kart kendini çok yüksek sıcaklıkta tutuyor.sorun olmuyor ama soğutma açısından hisi tercih edin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

hocam sapphire almayında hangisini alırsanız alın.bende sapphire 5970 var kart kendini çok yüksek sıcaklıkta tutuyor.sorun olmuyor ama soğutma açısından hisi tercih edin bence

Alıntıları Göster
    benimde merak ettiğim bir konu bu.kullanan arkadaşlar sebepleriyle izah ederse sevinirim.
    2-3kişi HIS demiş ,ne güzel fikir sahibi olduk.daha fazla yorum gelsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra1dz

benimde merak ettiğim bir konu bu.kullanan arkadaşlar sebepleriyle izah ederse sevinirim.
    2-3kişi HIS demiş ,ne güzel fikir sahibi olduk.daha fazla yorum gelsin lütfen

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba ben bilgisayardan pek fazla anlamam anlarım ama sizin kadar deilim üstadlar neyse sizlere bi sorum var ben intelden amd ye geçicem bi kaç güne işlemci amd x6 1090t anakarta karar vermedim ama asıl soru şu amd ye geçerken ekran kartının değişmesine gerek varmı ? bende nvidia gt 9800 var illa amd mi almam gerekiyo bide ati var nedir bu arkadaşlar bi yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1111

arkadaşlar merhaba ben bilgisayardan pek fazla anlamam anlarım ama sizin kadar deilim üstadlar neyse sizlere bi sorum var ben intelden amd ye geçicem bi kaç güne işlemci amd x6 1090t anakarta karar vermedim ama asıl soru şu amd ye geçerken ekran kartının değişmesine gerek varmı ? bende nvidia gt 9800 var illa amd mi almam gerekiyo bide ati var nedir bu arkadaşlar bi yardım lütfen

amd atinin yeni ismi ikiside ayni firma

islemcinin anakartla uyumlu olmasi gerekiyor ona dikkat edin soket yapisi bende bu kadar biliyorum
  • quote:

quote:

amd atinin yeni ismi ikiside ayni firma

islemcinin anakartla uyumlu olmasi gerekiyor ona dikkat edin soket yapisi bende bu kadar biliyorum

Alıntıları Göster
    onu biliyorum işlemci anakart muhabbetini ama ekran kartında bi uyumluluk konusu varmı acaba inşallah uyarda masraf cıkmaz ya mönitör alırık :D

• quote:

onu biliyorum işlemci anakart muhabbetini ama ekran kartında bi uyumluluk konusu varmı acaba inşallah uyarda masraf cıkmaz ya mönitör alırık :D

Alıntıları Göster
    arakdaslar bu konuda bilenler lutfen bildiklerini yazsinlar benim gibi merak eden kisilere yardimci olsunlar hangi markayi secmeli?
  • quote:

arakdaslar bu konuda bilenler lutfen bildiklerini yazsinlar benim gibi merak eden kisilere yardimci olsunlar hangi markayi secmeli?

Alıntıları Göster
    size tavsiyem 6990 gibi bir kart almamanız forumda bir kaç arkadaş satmaya uğraşıyor ve satamıyor kartın modası geçtiği zamanda satmak için çok uğraşıcaksınız alacağınız ekran kartından her zaman min derecede zarar etmeye çalışın bu yüzden size tavsiye 2 adet hd 6950 alıp keyfinize bakmanızdır satarkende zorlanmadan satarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim

size tavsiyem 6990 gibi bir kart almamanız forumda bir kaç arkadaş satmaya uğraşıyor ve satamıyor kartın modası geçtiği zamanda satmak için çok uğraşıcaksınız alacağınız ekran kartından her zaman min derecede zarar etmeye çalışın bu yüzden size tavsiye 2 adet hd 6950 alıp keyfinize bakmanızdır satarkende zorlanmadan satarsınız

Alıntıları Göster
    alip satmayi uzun sure dusunmem yilalrca 6990 yeticegini dusunuyorum yetersiz kalirsa 6990 cf yapilabilir zaten o zamana 6990 fiyatlari dusmus olur yani bu kart yillarca isimi gorucegini dusunuyorum

• quote:

alip satmayi uzun sure dusunmem yilalrca 6990 yeticegini dusunuyorum yetersiz kalirsa 6990 cf yapilabilir zaten o zamana 6990 fiyatlari dusmus olur yani bu kart yillarca isimi gorucegini dusunuyorum

Alıntıları Göster
    6990'nın fan gürültüsü meşhur, ayrıca amd'nin oyunlarla optimasyonu nvidia'ya göre daha zayıf, alacaksanız iyi soğutmalı bi gtx 590 alın keyfinize bakın. hepsi tek fan ancak mutlaka daha iyi soğutucusu olan bir model vardır. Biraz overclock yaparsınız 6990 ı aratmaz.
  • İnsanlarin bilmeden konusmasina deli oluyorum marka olarak sapphire ama bana gore 6990 kotu bir kart bende degistirdim 570 sli suan en iyi cozum vatanda msi 570 tf3 var ben sli yaptim cok memnunum ayrica gurultu olarak cok abarti degil gayet serin ve iyi calisan bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

İnsanlarin bilmeden konusmasina deli oluyorum marka olarak sapphire ama bana gore 6990 kotu bir kart bende degistirdim 570 sli suan en iyi cozum vatanda msi 570 tf3 var ben sli yaptim cok memnunum ayrica gurultu olarak cok abarti degil gayet serin ve iyi calisan bir kart
    gtx 590 ile 6990 incelemlerini ve internettekit est videolarini izledim genelde 6990 daha basarili testlerde nedeni gtx 590 nin mhz si kisitlanmis indirilmis seside o yuzden az cikiyor yanlissam duzeltin ama 6990 da kisitlama yok gayet ondan hizli buda fark yaratiyor bunu testler diyor yuzlerce test izledim yazi okudum 6990 cok az bir farkla onde ama yanlis isem duzeltin ben kendi goruslerimi bildiriyorum

6990 marka konusunda esit diye biliriz sapphire ile his daha fazla yoruma ihtiyacim var lutfen herkez bir marka oneriyor gene ne alicagima karar veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Slaytgosterisi

gtx 590 ile 6990 incelemlerini ve internettekit est videolarini izledim genelde 6990 daha basarili testlerde nedeni gtx 590 nin mhz si kisitlanmis indirilmis seside o yuzden az cikiyor yanlissam duzeltin ama 6990 da kisitlama yok gayet ondan hizli buda fark yaratiyor bunu testler diyor yuzlerce test izledim yazi okudum 6990 cok az bir farkla onde ama yanlis isem duzeltin ben kendi goruslerimi bildiriyorum

6990 marka konusunda esit diye biliriz sapphire ile his daha fazla yoruma ihtiyacim var lutfen herkez bir marka oneriyor gene ne alicagima karar veremedim

dostum şuan ikiside ne 590 ne 6990 alıncak kart değil evga 590 classified alabiliyorsan başka ayrıca şluda var markalar eşit değil ben msi ile maks o.c değerlerim imzamda yazıyor millet sapphire ile 1075 e 1500lere çıkıyoramdde saphire -powercolor nvidiada evga-zotac-asus ve msi ın özel modeleri gıgabyte içinde aynı şey geçerli

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.