Şimdi Ara

AMD HD 6990 SAPPHIRE - POWERCOLOR - HIS / Hangi markayi onerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: Slaytgosterisi

gtx 590 ile 6990 incelemlerini ve internettekit est videolarini izledim genelde 6990 daha basarili testlerde nedeni gtx 590 nin mhz si kisitlanmis indirilmis seside o yuzden az cikiyor yanlissam duzeltin ama 6990 da kisitlama yok gayet ondan hizli buda fark yaratiyor bunu testler diyor yuzlerce test izledim yazi okudum 6990 cok az bir farkla onde ama yanlis isem duzeltin ben kendi goruslerimi bildiriyorum

6990 marka konusunda esit diye biliriz sapphire ile his daha fazla yoruma ihtiyacim var lutfen herkez bir marka oneriyor gene ne alicagima karar veremedim

dostum şuan ikiside ne 590 ne 6990 alıncak kart değil evga 590 classified alabiliyorsan başka ayrıca şluda var markalar eşit değil ben msi ile maks o.c değerlerim imzamda yazıyor millet sapphire ile 1075 e 1500lere çıkıyoramdde saphire -powercolor nvidiada evga-zotac-asus ve msi ın özel modeleri gıgabyte içinde aynı şey geçerli

6990 onermiyormusunzu yoksa his markami onermiyorsunuz sizin yorumunuza gore his almamammi gerekiyor? sapphire hsiden biraz daha pahali tum sitelerde boyle ama bircok uyede his oneriyor ben cok kararsiz kaldim

• quote:

quote:

quote:

gtx 590 ile 6990 incelemlerini ve internettekit est videolarini izledim genelde 6990 daha basarili testlerde nedeni gtx 590 nin mhz si kisitlanmis indirilmis seside o yuzden az cikiyor yanlissam duzeltin ama 6990 da kisitlama yok gayet ondan hizli buda fark yaratiyor bunu testler diyor yuzlerce test izledim yazi okudum 6990 cok az bir farkla onde ama yanlis isem duzeltin ben kendi goruslerimi bildiriyorum

6990 marka konusunda esit diye biliriz sapphire ile his daha fazla yoruma ihtiyacim var lutfen herkez bir marka oneriyor gene ne alicagima karar veremedim

dostum şuan ikiside ne 590 ne 6990 alıncak kart değil evga 590 classified alabiliyorsan başka ayrıca şluda var markalar eşit değil ben msi ile maks o.c değerlerim imzamda yazıyor millet sapphire ile 1075 e 1500lere çıkıyoramdde saphire -powercolor nvidiada evga-zotac-asus ve msi ın özel modeleri gıgabyte içinde aynı şey geçerli

6990 onermiyormusunzu yoksa his markami onermiyorsunuz sizin yorumunuza gore his almamammi gerekiyor? sapphire hsiden biraz daha pahali tum sitelerde boyle ama bircok uyede his oneriyor ben cok kararsiz kaldim

ben 6990 kullanıyorum o.c değerlerine göre konuşuyorum ama size kesinlikle 6990 almayın diyorum onun yerine vatandan msi 570 tf3 power edition alın slı yapın aynı para daha az gürültü nvidia kalitesi ve daha hızlı bir ekran kartı çözümü alın benim 6990ı değiştirmemin nedeni her oyunda problem yaratmasıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 10 Kasım 2011; 22:51:28 >

• her oyunda derken hangi oyunlarda ne tür problemler oluyordu
  • Arkadaslar hep tavsiyelerde bulunmuslar, ama kimse hangi boyutta monitore kart arandigini sormamis?

1080p üzeri veya coklu monitör seceneklerinde 570 SLI yerine 6950 2GB CF hem fiyat olarak hem de ses seviyesi olarak daha uygun bence. 6970 CF'ye de gerek yok.
  • 6990 cf çok mantıksız olur.1200w tan aşağı psu zaten kurtarmaz.3-4 sene sonra hala bu ekran kartlarına bu elektriği harcamak bana saçma geliyor.Ben yerinizde olsam şimdi bir tane 6950 alırdım yeni seri gelince de onu satıp 28nm lik yeni kartı alırım ve o zaman cf yaparım.Hem verimlilik te artmış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

her oyunda derken hangi oyunlarda ne tür problemler oluyordu

witcher 2 shogun 2 bad company 2 ....
  • hani bana cewap arkadaşlar intelden amd ye geçerken ekran kartıda değişmek zorundamı ? nvidia 9800gt var. amd 1090 t alıcam am3+ soketli bi anakart alıcam lütfen yardım ekran kartı değişiyomu ?
  • yeni 7000 serisi 40nm olucak soylendi ama 1200 w harciycagini sanmam ama ben garantilemek icin 1000w alicam

dodomoco nasil problemler aciyordu oyunda sli veya cf oneriliyormu bazilari onermiyor hatta konunun basinda video linki koydum onu izlerseniz cf ve sli neden onermedigini aciklamis bu yuzden ikileme dusuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1111

hani bana cewap arkadaşlar intelden amd ye geçerken ekran kartıda değişmek zorundamı ? nvidia 9800gt var. amd 1090 t alıcam am3+ soketli bi anakart alıcam lütfen yardım ekran kartı değişiyomu ?

değişmenize gerek yk.. ekran kartını kullanabilirsin
  • arkadaşlar sapphire markasını da küçümsemeyin. soğutma konusunda birkaç istisnaları dışında kötüsünü görmedim. ayrıca kasa olarak ta güzel ürünler çıkarıyor piyasaya.

arkadaşım senin soruna gelcek olursak. 6990 almanı kesinlikle tavsiye etmem. 7000 serisi ile pabucu dama atılabilir. ama kesin demiyorum belki amd 7000 serisini eline yüzüne de bulaştırabilir.

ilk olarak 6990 çok fazla enerji harcar ki zaten ileride bir tane daha alıp cf yapmayı da kesinlikle unut. o fatura belini büker.

zaten yeni sezon başlıyor yavaş yavaş. bu dönemde üst düzey sıfır bir kart alınmaz. bence orta düzey amd yada nvidia farketmez uygun bütçeli işinizi gören bir kart al bir sene idare et piyasa yerli yerine oturduğunda satar kaliteli bir kart alırsın. yada illa üst düzey bir kart alıcam diyorsan ikinci elden sağlam sorunsuz bi 6950 al keyfini çıkar.

• arkadaslar 7000 serisi 6990 dan cok ustun olmiycak diye soyleniyor ama bu soylenti ne kadar dogru cikinca gorucez yilbasina kadar yeni sistem kurmayi planliyorum 6990 cf yapmam ama 1 kere alinca en iyisini almak istiyorum boyle tatmin oluyorum umarim yanlis anlamamissinizdir beni

ya 6990 alicam yada gtx 590 ama testlerde 6990 dha iyi oldugu bariz fark ediliyor fan sesi beni rahatsiz etmez kulaklik takarim o kadar asiri bir ses olucagini dusunmuyorum kulakliktan gelicek kadar.

tek ikilemde oldugum konu marka konusu suan sapphire veya his almak istiyorum ama hangisi kaliteli bilmiyorum yorumlarda esit biraz daha yoruma ihtiyacim var lutfen bilgisi olan herekz bir yorum yapsin

simdi ucuz alip ielrde al sat ile ugrasamiycam cunku pc yi ailem ile birlikte topliycam onlarda ileride ugrasmazlar bu islerle 1 kere alip tam almayi dusunuyorum 6990 sanirsam uzun yillar bana yeticektir.

bu konuda zaman ayirip burda bana yardim eden arkadaslarada cok tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarinDesenJack -- 11 Kasım 2011; 13:56:09 >

• şuan en iyisi bi 560 ti alman yeni gelicek olanı bf3 gibi oyunları oynaman yeni seri gelincede iyi bişiyler almak ama tekrar sölüyorum 6990dan uzak dur ben kullandım ve memnun kalmadım
  • dodomoco cevap verdigin icin tesekkur ederim oyunlarda nasil sorun yasadiniz 6990 ile
  • quote:

dodomoco cevap verdigin icin tesekkur ederim oyunlarda nasil sorun yasadiniz 6990 ile

bc2de sinir bozan siyah ekran shogun 2de amdnin sürücü ile yaptığı bir hata grafikler bir birine geçiyordu witcher 2de oyun açılmıyordu ekran kartı yüzünden ayrıca bunlar sadece cfden kaynaklanan şeyler değil 6870de kullandım ondada birebir aynı sorunları yaşıyordum
  • quote:

quote:

dodomoco cevap verdigin icin tesekkur ederim oyunlarda nasil sorun yasadiniz 6990 ile

bc2de sinir bozan siyah ekran shogun 2de amdnin sürücü ile yaptığı bir hata grafikler bir birine geçiyordu witcher 2de oyun açılmıyordu ekran kartı yüzünden ayrıca bunlar sadece cfden kaynaklanan şeyler değil 6870de kullandım ondada birebir aynı sorunları yaşıyordum

tekrar tesekkur ederim bunlar her 6990 da olmuyor ama degilmi veya bu sorunlarin cozumu varmi bende ilkez sizden duydum hepsinde boyle sorun olabilirmi ?
  • quote:

quote:

quote:

tekrar tesekkur ederim bunlar her 6990 da olmuyor ama degilmi veya bu sorunlarin cozumu varmi bende ilkez sizden duydum hepsinde boyle sorun olabilirmi ?

hepsinde böyle bu kartla alakalı değil software ile alakalı bir durum kart yoksa bozuk değil amd bozmadan önce witcher 2de oynuyordum adam gibi shogun 2de

• peki amd guncellerse bu sorun kalkarmi ortadan suan 6990 sahiplerinin hicbiri o dediginiz oyunlari oynayamiyormu yani bu kkotu oldu cunku yazilsal hata ise duzeltilir diye dusunuyorum dogrumu dusunuyorum
  • quote:

peki amd guncellerse bu sorun kalkarmi ortadan suan 6990 sahiplerinin hicbiri o dediginiz oyunlari oynayamiyormu yani bu kkotu oldu cunku yazilsal hata ise duzeltilir diye dusunuyorum dogrumu dusunuyorum

doğru ama 3 ay sonra düzeltildi iş işten geçti o zamana kadar ben artık nvidiadan şaşma onu biliyorum ayrıca bu karta niye bu kadar taktın anlamadım şuan 570 slı ile defaultda 6990ın limitlerine kadar o.clediğimde aldığım skoru alıyorum ki şuan vatanda 570 tf3 750 tl durma git al bence
  • o zaman simdiki yazilimlarda sorun yok
    cf veya sli yapmak sitemiyorum tek kart almak istiyorum aslinda gtx 590 ile 6990 arasinda kalmistim ne yazikki 590 beklendigim gibi cikmadi 590 larin hizi dusuk tutukldugu icin oyunlarda performans artisini engelliyor testlerdende bunu anladim yorumlarda o yonde bu sayede sesi az isisi az ama performansi kisitlaniyor o yuzden en iyisi 6990 piyasada buna karar vermistim almiskan 1 kere alip uzun yillarca kullanmak istiyorum
  • quote:

o zaman simdiki yazilimlarda sorun yok
    cf veya sli yapmak sitemiyorum tek kart almak istiyorum aslinda gtx 590 ile 6990 arasinda kalmistim ne yazikki 590 beklendigim gibi cikmadi 590 larin hizi dusuk tutukldugu icin oyunlarda performans artisini engelliyor testlerdende bunu anladim yorumlarda o yonde bu sayede sesi az isisi az ama performansi kisitlaniyor o yuzden en iyisi 6990 piyasada buna karar vermistim almiskan 1 kere alip uzun yillarca kullanmak istiyorum

onlarda çift kart içlerinde 2 tane 580 veya 2 tane 6970 var ha cf yapmışsın ha çift gpulu kart almışsın aynı şey dostum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.