Bildirim
AMD için BOARD..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
abit nf-7 serisi yada an-7 -
Hocam epox -8RDA+'dan inanılmaz derecede memnundum. Daha iyisi olmaz diye düşünüyordum. Sen neden memnun değilsin anlayamadım walla. Bu arada epox'dan neden vazgeçtin dersen , overclocak yaparken agp slotunu yaktım , yine yılmadım pci kartıyla idare ettim. Ama soğutucuyu değiştirirken kartı çıkardığımda unutup üstüne oturunca kartı elden çıkarmak zorunda kaldım. Dün Abit AN7 guru aldım , üstelik 50 küsür (sanırım 53) dolara. Ve bu kart , bana "Epox'dan daha iyisi varmış." dedirtti. Şiddetle tavsiye ederim. (İşlemci 2600+) -
üstad epox'u aldığımdan beri hep sorun hep sorun.bi RAM'leri görmez bi bilgisayar reset atar bi yandan bilgisayar açılırken ötmeye başlar anlamadım gitti.halbuki tavsiye üzerine almıştım ve çok met etmişlerdi..ama artık tak etti ve değiştirme kararı aldım.daha iyisini biliyosan yaz lütfen çünkü 100$ civarında bütçe ayırdım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: pain
abit nf-7 serisi yada an-7
YAZDIK YA BURAYA abit nf7 serisi yada an7 -
MSI modelleri
AMD-MSI bence çok ii uyum sağliolar
bakmanı tavsie ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X