Şimdi Ara

AMD, Intel’deki sürecin satışlarını pozitif etkilediğini söyledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yuemyusuf044 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amdtaparlara da gün doğdu tabii. Şaka maka asıl sıkıntı birkaç yıl önce çatır çatır amd den para aldığı ya da amd fanatiği olduğu belli olan içerik üreticilerinin şu an amd fanatiği ya da para aldığı belli olmuyor neden çünkü amd gelebileceği en iyi konumda. Bu içerik üreticileri de küçük yaşlara hitap ettiğinden ağır fanatik çocuklar çıkıyor etrafa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaferazm Z kullanıcısına yanıt

Ortagı mısın Intel'in? Bu nasıl bir yorumdur. Hangisi iyiyse takar geçersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 41 yasindayim ilk işlemcim amd athlon 3200 intelin 3ghz lik islemcilerini tokat manyagi yapiyordu zamaninda ve 32 derecede çalışıyordu o zamandan bu yana benim için farkli bi dünya

• lightning70 L kullanıcısına yanıt

Yok o kadar geride değiller şu an.. Ama eskisi gibi cevap veremiyorlar..Çünkü teknoloji üretemiyorlar.. p4 işlemcileri tam bir facia idi..Hatta bir ara kullanıcılar pentium m işlemcileri dönüştürücü ile kullanıyor idi..Aslında şu an 3. ve 4. üretici girse piyasaya tam 90lara döneriz o zamanlar tam rekabetin olduğu yeni ürünler ve teknolojilerin sürekli piyasaya çıktığı dönem idi..

Aslında günümüzde yeni diye kullandığımız bir çok teknoloji eskiden vardı..İlk 1ghz işlemciyi amd sürdü ,İntel ilk 2ghz işlemci olarak p4ü sürerek cvp verdi.. ilk masaüstü 64 bit işlemciyi amd sürdü piyasaya.. İlk apu işlemcileri cyrix firması çıkarmıştı..Yine ilk dahili bellek kontrolcüye sahip işlemcileri amd sürdü piyasaya ..İntel ise sadece oyun , işlemcideki fpu gücüne ve pazarlama üzerine çalıştı ve tekel olmasının faydası ile piyasayı domine etti..Ve zamanında gerçekten kullanıcılarını memnun etti güven sağladı..Ama amd masum değil..Yine p4 zamanında fx işlemcilerini 1000 dolara satıyordu.Yine ryzen işlemcilerin ilk çıktığı fiyatlara bakın şimdiki fiyatlarına..Amd nin vision işlemcilerini kullanan oldumu bilmiyorum şu an dolapta bir tane var klavyesi yumruk izleri ile dolu..Xp kuruyorsun olmuyor w7 kuruyorsun olmuyor..ikinci sayfa açtımı cihaz kitleniyor..O sırada intel i3ler i5ler ile piyasada at koşturuyor..Ve kullanıcılarını memnun ediyordu..

Şu atışma bence çok güzel bırakın böyle devam etsinler amd batarsa intel kanımızı emer..İntel batarsa amd de kanımızı emer..İntelin inanılmaz bir kurumsal ve pazarlama gücü var..Bu firma p4 gibi leş işlemcilerle bile piyasayı domine etti..Yaklaşık bir sene olmuştur belki intelin yeni bir mimari üzerinde çalıştığını okumuştum..Şu anki mimariye göre %70lere varan bir artış olacak deniliyordu..İnşallah olur..amd karşılık verir..3. bir üretici gelir piyasaya bize yarar..

Amd kurulduğundan beri hep gerek aynı soket kullanımı gerek farklı sokette farklı mimaride bile muadil isimler kullanarak intelin hep yancısı olarak davrandı ve hala aynı şekilde devam ediyor..Ne zaman gerçekten ipi eline alır ve uzun süre böyle devam eder.İntel bu sefer amd işlemcileri ile isimlendirme yapmaya başlar o zaman deriz amd işte..

İntelin inanılmaz bir kurumsal ve pazarlama gücü var..Her ne kadar hatalı zamanları olsa da güven duyulan bir marka..Ama bu böyle de devam edemez..

Böyle devam etsinler bize yarar..

• Bunlar birşey karıştırmıyorsa bende birşey bilmiyorum. Adamın soyadı Mcafee. Windows'a bedava McAfee virüs koruması geliyor. Bende aaa ne güzel dedim yükledim. Bilgisayar performans düşüşü yaşadı. Yani steam pubg fps ler düştü. Bedava peynir fare tuzağında vardır dedim. Sildim. Tekrar ayar yaptım. Eski performansına döndü. Halla halla görüyon mu sen işi. Zaten Nvdia'nın yeni kartları çıktı. Herkes dedi donanım yerine yazılım mı satıyorlar. Nedir bu dlss4. İşlemcilerin ne başı belli ne kıçı. Kim diyor 14900ks 7ghz ler çıkıyor diye? Var mı öyle resmi bir açıklama? 5.5ghz geçen var mı? Niye son zamanlarda Quantum işlemciler üzerindeki çalışmalar arttı? Aman kendimi Gaddar'daki Mesut gibi hissettim.

• AMD den beklediğim CPU : Her ccd 3d olacak SMT olmayacak 32 çekirdek ve 6. GHz olacak. Ohhhh.

• yirmi sene once amd işlemci performansıni gormustum, oyunlarda cok iyiydi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.