En ucuz fm2 anakart isini gorur.Anakartta sikinti olmadigi surece oyunlar kasmaz. Suan ram fiyatlari yuksek oldugundan apularin f/p orani dustu. Apu sistemde 4 gb uzeri olmasi daha avantajli olur 1 gb i ekran karti yiyecek cunku.Hizlari 1866 olsun 20 lira fazla ver 1600 lere gore %20 daha iyi olur ekran karti gucu.
1866 mhz Ram ile MSI nin 110 tl lik anakartını aldığım zaman, bugune kadar cıkan oyunları oynatabilirmiyim. Yani bf3 gibi assasian creed gibi.
ISISISI
kullanıcısına yanıt
18.5 inç 1366*768 çözünürlüğünde monitörler alırsanız o çözünürlükte oynatır medium no AA şeklinde internet kafe oyuncusunu mutlu edecek şekilde oynatır
quote:
Orijinalden alıntı: Del Murder
18.5 inç 1366*768 çözünürlüğünde monitörler alırsanız o çözünürlükte oynatır medium no AA şeklinde internet kafe oyuncusunu mutlu edecek şekilde oynatır
O zaman şöyle birşey sormak istiyorum. İleriki Zamanlarda Yani 5-6 Ay sonra birde ekran kartı alsam ben bu işlemciye beni uzun bir süre daha götürürmü Cafede. Yani Bu seriden Devam etsem birde ileride ekran kartı taksam 1-2 sene sonra çıkacak oyunlarıda oynatırmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme