Şimdi Ara

AMD işlemci menüsünde secenek az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar digital vibrance için amd işlemci menüsü indirdim ama secenekler az ve istediğim aradıgım secenek yok, ekran kartım nvdıa işlemcim amd a8-6600k 3.90 anlayan birileri var mı?AMD işlemci menüsünde secenek az

• Üste gelişmiş seçenekler (advanced options) olması gerek orayı aktifleştirirsen diger menülerde gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilek

Üste gelişmiş seçenekler (advanced options) olması gerek orayı aktifleştirirsen diger menülerde gelecek

Gelişmiş seceneklerde zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikkup

quote:

Orijinalden alıntı: bilek

Üste gelişmiş seçenekler (advanced options) olması gerek orayı aktifleştirirsen diger menülerde gelecek

Gelişmiş seceneklerde zaten

ozaman başka bir versiyonunu deneyeceksin üsdat versiyonlar arası menü kısıtlaması oluyor
  • Evet, AMD chipset sürücüsünü ve Catalyst sürücüsünü ayrı ayrı kuruyorsun. 15.7.1 kurmanı öneririm. Chipset sürücüsü anakart dağıtıcısının destek sayfasından yüklüyorsun. Bende "AMD_Chipset_XPVistaWin7-8-8-1_V2010273_V512015" şöyle birşey yüklü ve 1.25GB büyüklüğünde.
  • bilek kullanıcısına yanıt
    Amd sitesi cok karışık geliyor senin bilgin varsa link atar mısın?
    Amd-a8 6600k hd 3.90ghz sürümü
  • Bir şu:
    Diğerini anakart üreticinden bulabilirsin. Marka modelden ara sayfasını.[Kaynak]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    İndirip kurdugumda hata 173-amd grafik kartı donanımı bulunmadıgından amd yükleyici devam edemiyor diyor
  • Anakartım asus işlemcim amd sadece
  • pikkup P kullanıcısına yanıt
    Nvidia menüsünde olur o, boş bulundum yazdım. Catalyst yüklemeyeceksin tabii. O sayfadan değil. %40 olucak.
    AMD işlemci menüsünde secenek az
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Biliyorum onuda onun içinde bi konu acmıştım, masaüstüne yansıyor ama oyuna yansıtmıyor :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.