Bildirim
Amd işlemci soğutucu tavsiyesi bütçe;60TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynen bende :( red scorpion fiyat uçmuş ve tek bi yerde mevcut :( -
quote:
Orijinalden alıntı: qmmq
aynen bende :( red scorpion fiyat uçmuş ve tek bi yerde mevcut :(
sen bulursan bana da haber ver:=)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoL -- 18 Ocak 2012; 11:28:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: komoL
quote:
aynen bende :( red scorpion fiyat uçmuş ve tek bi yerde mevcut :(
sen bulursan bana da haber ver:=)
şimdi binbaşıma sordum :)) bi cvp gelirse hemen burda paylaşırım kardeşim ;) -
quote:
Arkadaşlar, AMD athlon x3 işlemcim var Stok fan sesi aşırı rahatsız etmeye başladı. 60 liram var.
0 veya 2.el tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar
kardeşim ben bu işlemci soğutucuyu 1 aydır araştırıyorum.. öğrendiğim şu illa 60 tl civarı olacak diosan yukarı çıkamassa limit XIGMATEKHDT-D1284 INTEL LGA775 & AMD AM2/754/939/940 İŞLEMCİ SOĞUTUCU bundan başka soğutucuya yaklaşma derim. alıp kullanmadım sadece araştırmalarımdan yola çıkarak söyleyebilirim... sende bi araştırma yap bişeylerbulursan paylaş :)) -
quote:
quote:
Arkadaşlar, AMD athlon x3 işlemcim var Stok fan sesi aşırı rahatsız etmeye başladı. 60 liram var.
kardeşim ben bu işlemci soğutucuyu 1 aydır araştırıyorum.. öğrendiğim şu illa 60 tl civarı olacak diosan yukarı çıkamassa limit XIGMATEKHDT-D1284 INTEL LGA775 & AMD AM2/754/939/940 İŞLEMCİ SOĞUTUCU bundan başka soğutucuya yaklaşma derim. alıp kullanmadım sadece araştırmalarımdan yola çıkarak söyleyebilirim... sende bi araştırma yap bişeylerbulursan paylaş :))
buldum gibi: )
http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-pico-intel-amd-uyumlu-92mm-pwm-fanli-islemci-sogutucusu.html
bu nasıl ?
XIGMATEKHDT-D1284 ; hiç bir yerde yok:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoL -- 18 Ocak 2012; 12:37:01 >
-
quote:
quote:
quote:
kardeşim ben bu işlemci soğutucuyu 1 aydır araştırıyorum.. öğrendiğim şu illa 60 tl civarı olacak diosan yukarı çıkamassa limit XIGMATEKHDT-D1284 INTEL LGA775 & AMD AM2/754/939/940 İŞLEMCİ SOĞUTUCU bundan başka soğutucuya yaklaşma derim. alıp kullanmadım sadece araştırmalarımdan yola çıkarak söyleyebilirim... sende bi araştırma yap bişeylerbulursan paylaş :))
buldum gibi: )
http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-pico-intel-amd-uyumlu-92mm-pwm-fanli-islemci-sogutucusu.html
bu nasıl ?
XIGMATEKHDT-D1284 ; hiç bir yerde yok:(
ortak bundan çok memnun değil bazı alan arkadaşlar.. biraz araştırmak lazım.. benm kasa yarın gelioyr. işlemci fanı gerçekten çok ses çıkarırsa kesnlikle alacam o zaman dern araştırmaya girerim.. şimdlk önerilenlerin hiçbirisi piyasada yok. anlamadın bu kadar talep varken arzın olmaması çok çaçırtıcı :(
-
-
2. el cooler master gemin ıı (2.el 50 tl + 2 adet ikinci el 120 lik sessiz fan 20 tl )=70 tl
yarın denenecektir...deneme sonuçları yarın akşam -
bende 2.el SUNBEAM Core-Contact Freezer buldum ama, anlaşamadık vazgeçtim
bu nasıl arkadaşlar bilal arkadaş satıyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_53582932/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53582932
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoL -- 20 Ocak 2012; 11:04:06 > -
arkadaşım ıron mask bana Xigmatek HDT-S1284F önermişti.vatanda falan 80 lira civarıydıhttp://www.ersinbilisim.com/xigmatek-hdt-s1284f-intelamd-775-amd-am2-fan-111004014711 bu sitede kargo dahil 65 tl alırsanız telefonla arayın stok varmı yokmu sorun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X