Şimdi Ara

AMD işlemci soğutucusu tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • '' AMD Athlon x3 440 3.00 Ghz '' işlemciyi kullanıyorum. Havaların biraz ısınmasıyla birlikte özellikle oyun oynarken ısı problemleri baş göstermeye başladı.

Sizden montajı kolay, sessiz, soğutma performansı iyi ve yeni nesil AMD işlemcilerle de kullanabileceğim bir soğutucu tavsiyesinde bulunmanızı rica edeceğim...

Şu anda kullandığım fan stok fandır ve bu güne kadar değiştirmemiş olmamın tek sebebi süper sessiz olmasıdır.

Ben bir iki tane soğutucu baktım bunlar doğru seçim midir bilmiyorum? Değilse sizden tavsiyeleri bekliyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/zalman-cnps7000c-alcu-cnps7000c-alcu-intel-lga7751156-&-amd-754939940am2-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=47178#allImages

(Çok alınabilesi geldi) >>>http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-aio-s80dp-aio-s80dp-intel-lga775-&-amd-754939940am2-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=46101

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0579-contac30-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987

• Acıkcası ılk tercıh cok cazıp degıl,
    2.tercih pasıf sogutma ve sıkıntı cıkabılıecegını dusunuyorum,
    3.tercıh gayet mantıklı cok uzun zaman sızı goturecektır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

Acıkcası ılk tercıh cok cazıp degıl,

Cevabınız için teşekkür ederim. Acaba yanlışınız olmasın 2. yazdığım soğutucu aktif soğutucudur. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

Acıkcası ılk tercıh cok cazıp degıl,

2. linkteki sıvı soğutucu iki adet petek var, içerisinde de sıvı var bir de dandik sesli ufak bir fanı olması lazım

AMD işlemci soğutucusu tavsiyesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 23 Mayıs 2012; 15:51:12 >
  • Verdiğim 3. linkte peteklerin diğer tarafına da fan takılabiliyormuş. Evet sizinde dediğiniz gibi 3. link daha mantıklı.
  • aio performanslı bir soğutucu değil ilk öncelik sessizlik ise kesinlikle almayın içindeki ufak fan çok sesli çalıştığına dair söylentiler var %95 doğrudur ufak fanlı çünkü

içlerinde CONTAC30 iyi sayılır onunda fanı son devirde çok ses yapar anakartınızda akıllı fan özelliği yoksa eğer sürekli son hız döner kafa ütüler, xigmatek gaia alabilirsiniz sessiz performanslı kuzey-güney, doğu-batı her şekilde montaj oluyor çift fan takılabiliyor güzel soğutucu bende kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

aio performanslı bir soğutucu değil ilk öncelik sessizlik ise kesinlikle almayın içindeki ufak fan çok sesli çalıştığına dair söylentiler var %95 doğrudur ufak fanlı çünkü

içlerinde CONTAC30 iyi sayılır onunda fanı son devirde çok ses yapar anakartınızda akıllı fan özelliği yoksa eğer sürekli son hız döner kafa ütüler, xigmatek gaia alabilirsiniz sessiz performanslı kuzey-güney, doğu-batı her şekilde montaj oluyor çift fan takılabiliyor güzel soğutucu bende kullanıyorum

Xigmatek GAİA bu soğutucuyu inceledim. güzel yorumlar var. ya bu dediğinizi yada THERMALTAKE CONTAC30 u alacağım. sadece xigmatek gaia nın fanı çok dandik gözüküyor ilk bakışta bir şeye benzemiyor ama tabi görücüye çıkartacak halimiz yok bize performansı lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sesiz ve iyi soğutuyor gaia
  • ben gaia kullanıyorum gayet iyi hep egzoz fana dönük olarak montaj edebiliyorsun. soğutucunun fanını dışarıya üfleyecek şekilde monte et ve soğutucuyu egzoz fana dönük olarak takarsan süper olur.

soğutucunun fanı yeterince iyi sessiz çalışıor. Ayrıca ikinci fanıda takabiliyorsun. Ben .çift fanla kullanıyorum. Stress testlerinde tam yükte 57° yi geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanology -- 25 Mayıs 2012; 1:58:46 >
  • Sunbeam ccf al.Ben kullanıyorum .Performansı çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evsen81 -- 25 Mayıs 2012; 19:43:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.