SİZ DERSENİZKİ AMD NİN ŞU İŞLEMCİSİ DAHA İYİ FİYATİDA UYGUN ONUDA ALABİLİRİM AMA ÖNCELİKLE ANAKARTİN BU İŞLEMCİYLE VE YUKARİDAKİ RAM VE EKRAN KARTİ İLE UYUMLU OLMASİ LAZİM
VARMİ BÖYLE BİR ANAKART ?
oyun için masraf yapacaksan bence önce ekran kartını değiştir. oyunlarda ekran kartının katkısı daha fazla agp x1600pro gibi bir kart düşünebilirsin para artarsa da dediğin gibi bir amd 3xxx işlemci ve AM2 anakart alabilirsin.
Oyun oynayacaksan 8800 yoksa 1950pro alman lazım. Yoksa konsol almalısın.
Yanlış anlamayın kesinlikle aşağılama gibi bir huyum olmadı olamaz. Bir arkadaşa hitman 2 oynasın diye 20 ytl ye mx 4000 alıp p3 550 sistem yaptım. Üzüldüğüm tek husus bloodmoney yada contracts alacak bir yerden ve bana söylenecek izah etmeye çalışacağım. Gerçi hiç bir maddi kazancım olmadı kendisinden. (sistemi bedava vermem dışında) Max payne 2 bile çalışıyor ve oynanabilir durumda. Güncel oyunlar sağlam sistem istiyor ne yazıkki bunun ucuz yollusu yok. Örneğin; Splinter cell: Double agent
Tmm haklısın yeni sistem alacak ve parası olan herkes oyun için yüksek ekran kartı işlemci ve ram almalı. Demek istediğim imkanlar kısıtlıysa ona göre öneri vermek lazım. Dediğim MX400 ler 4 yıllık makinalarda son çıkan birkaç oyun dışında düşükdetayda oyunlar oynatabiliyor. yoksa yeni alacak için böyle yönlendirme yapmak olmaz.
Zamanında mx440 ve half life 2 oynamış biriyim inan biliyorum ne demek istediğini. O zamanlar ati ve nvidia habire ekran kartları çıkarıp satmaya çalışıyordu riva128 serisini kullandığım ve beğendiğim için gittim gforce4 mx aldım iyiydi güzeldi ama en önemli detayı paketinde yazmıyordu bellek veri yolu 64 bitti. O zaman nvidia da benim için bitti yani. Ati'nin rage pro gibi kötü kartlarını kullanmıştım temkinli olarak ikinci el 9550ge aldım maalesef bozuk çıktı (tahminen overclocktan gpu rahmetli olmuş) ama sağolsunlar asus yetkili satıcısı (Çizgi elektronik) sorgusuz sualsiz aldı yenisini verdi. Şu an hala onu kullanıyorum ve nfs carbon 800x600 yüksek detay 20-30 fps. Gerçekten ati bu kartla nvidianın abuk sabuk mx ve fx serisini bitirmiş sağlam bir tokat atıp gönlüm de yerini almıştır. Nvidia 8800 değil 9999 çıkarsın ben yine atiyi beklerim. Şahsen ben ati'nin amd gibi kullanıcı dostu bir firma elinin altına girmesiyle daha güzel kartlar yapacağını düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme