Şimdi Ara

İşlemci ve Grafik performanslı uygun laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bütçem 1200tl ye kadar yaklaşık. Elimdeki masaüstü bilgisayarı satıp laptop almayı düşünüyorum. Çok fazla oyun oynayan bir insan değilim. Oynadığım banko oyunlar FIFA & PES, COD serileri, strateji oyunları ve birkaç yeni çıkan oyun... Oyun konusunda çok fazla sıkıntı yaşatmayacak bir laptop arıyorum. Ama dediğim gibi oyun delisi değilim. Oyunları düşük performansla olsa bile açabilecek bir laptop. 2. aradığım özellik HDMI çıkışı olması ( sanırım artık yeni çıkan çoğu cihazda bu özellik var) . Ses çıkış kaliteside iyi olsun istiyorum, buda sanırım tatminkar bir ses kartına sahip olması demek. Birde şuan masaüstümde 5.1 ses sistemim var, bunu bağlamam sanırım external bir converterla olacak, çünkü hiç bi laptopta 5.1 girişi görmedim. HP Pavilion serisinden birkaç cihazı araştırma fırsatım oldu, performans olarak da tatminkar cihazlardı ama dediğim gibi kullanıcılardan ve bilgili arkadaşlardan tavsiye almak daha faydalı olacak benim için.

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 23 Ağustos 2013; 23:29:44 >

• dediğim gibi bütçem 1200tl ye kadar, bu beni aşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknar394

bi bak istersen

2.038 TL - ASUS K55VD I5-3230M 8GB 750GB 15.6'' VGA 2GB W8 64B

Hadi arkadaşın bütçesini görmedin ama adama önerdiğin bilgisayara bi baktın mı acaba ? Grafik performansı ağırlıklı bilgisayar istiyor ve sen 2000tlye gt610m olan bi bilgisayar tavsiye ediyorsun

• Arkadaşlar var mı bir önerisi olan? Şuan halihazırda bulanan ve satacağım masaüstü PC min özelliklerini paylaşmak isterim.

3GB Ram
    BIOSTAR P35D2-A7 anakart
    Intel Core2 CPU 6600 2.40GHz işlemci
    Nvidia GeForce 9600GT 512 mb 256bit ekran kartı
    Creative Sound Blaster VX 5.1 ses kartı

Şuan ki sistemim işlemci hariç bana yeterli olur düzeyde. Bu doğrultuda belki biraz daha iyice bir laptop önerisinde bulunursanız makbule geçer arkadaşlar.
  • https://www.notebookadresi.com/lenovo_essential_g580_59_360951_notebook?keyword=951

Şu modeli bir incele istersen birde aynı özellikte MSİ nin de laptopu var link bulmaya uğraşamadım

http://www.yenicarsim.com/lenovo-z500-59352523-notebook/notebook/id/2156417/

Birde bu var fiyatı diğer sitelere göre çok uygun nedense

Tabii biraz araştır önce

• teşekkür ederim :) başka önerisi olan varmı? ne kadar çok alternatif olursa daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.