Şimdi Ara

AMD Laptop Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 aylık bir laptopum var İntel 4000 Graphics-AMD Radeon HD 7600 Değiştirebilir grafikleri kullanabilmem ayarlıyabilmem için Catalyst Control Center ' in sürekli güncel olması lazım bende doğal olarak bu işlemi yaptım ilk 2 gün sıkıntı olmadı performans üst düzeyde kullanıyordum bilgisayarı gecede müziğe bırakıp tasarruf modunda açık bırakmıştım ( prize bağlı oynuyorum ) Sabah kalktığımda catalyst control center'in gene güncelleme istediğini gördüm değiştirebilir grafik ayarları gene gitmişti.Aynı işlemi bir daha yaptım yani tekrar güncelledim bu kez bilgisayar yeniden başlatıldığında ekran bi kararıp bi koyu mavileşmeye başladı koyu maviden kasıt laptop ilk açıldığında 4-5 sn lik bir süre yani bilgisayarın açıldığını gösteren mavilik sürekli böyle şu anda bile ekran bir kararıp bi koyu mavi oluyor saniyelik bir durum bu masaüstü gelmiyor hiç birşey açılmıyor format atayım desem onuda yapamıyorum bilgisayar hiç açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim bilgisayar samsung marka bu arada. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhankym -- 3 Temmuz 2014; 9:24:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    1660s ekran kartı ısınma sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.