Şimdi Ara

amd mi almalıyım yoksa intel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar intel dışına çıkmadım. Bu yaz oyun için işlemcimi yenilemeyi düşünüyorum ekran kartım zaten var fakat işlemcim yetersiz. Fakat intel ve amd arasında ciddi anlamda ikilemde kaldım diyebilirim. intelin i5 3570K modeline baktım sonrada amdnin FX X6 6100 modeli. fiyat olarak gerçekten kayda değer fark var fakat amd nin bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir ? ayrıca sizce amd mi almalıyım ? birde amd işlemciler için klişe bir laf var "fazla ısınıyor" eğer doğruysa 50-60 tl lik fanla bu sorunu çözebilirmiyim

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: swtteam

Bugüne kadar intel dışına çıkmadım. Bu yaz oyun için işlemcimi yenilemeyi düşünüyorum ekran kartım zaten var fakat işlemcim yetersiz. Fakat intel ve amd arasında ciddi anlamda ikilemde kaldım diyebilirim. intelin i5 3570K modeline baktım sonrada amdnin FX X6 6100 modeli. fiyat olarak gerçekten kayda değer fark var fakat amd nin bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir ? ayrıca sizce amd mi almalıyım ? birde amd işlemciler için klişe bir laf var "fazla ısınıyor" eğer doğruysa 50-60 tl lik fanla bu sorunu çözebilirmiyim

şimdiden teşekkürler

ısınma sıkıntısı çoook eskilerde kaldı hocam fx6300 al rahatına bak
  • 2013 yılında da bu laflar söyleniyor.

Bunları söliyenler, son 10 senedir bilgisayarla ilgili bir makale dahi bile okumamış kişilerdir.

Al bi FX 6300,bak keyfine.

Bütçen daha da iyi ise bir FX 8350 ,işi noktala kardeşim.
  • quote:

Bugüne kadar intel dışına çıkmadım. Bu yaz oyun için işlemcimi yenilemeyi düşünüyorum ekran kartım zaten var fakat işlemcim yetersiz. Fakat intel ve amd arasında ciddi anlamda ikilemde kaldım diyebilirim. intelin i5 3570K modeline baktım sonrada amdnin FX X6 6100 modeli. fiyat olarak gerçekten kayda değer fark var fakat amd nin bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir ? ayrıca sizce amd mi almalıyım ? birde amd işlemciler için klişe bir laf var "fazla ısınıyor" eğer doğruysa 50-60 tl lik fanla bu sorunu çözebilirmiyim

şimdiden teşekkürler

Onu söyleyeni bana gönder.

MEŞE uygulaması kesin tedavi ediyor.

• Tebrikler!Bu konuyu açan 2434557776433678990853828647928372. Kişi oldunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketçaplı Pilav

Tebrikler!Bu konuyu açan 2434557776433678990853828647928372. Kişi oldunuz.

• AMD Oyun için gayet yeterli işlemciler üretmekte... Günümüzün oyunları işlemci önemli bir özellik evet

fakat şunu belirtmek isterim

Strateji tarzı oyunlar seviyorsanız benim gibi.. Red Alert 3, TBFME 2, Age of empires vs..

İşlemci ön plana çıkacaktır... Asker sayısı çoğaldıkça işlemciye yüklenecektir oyun fakat...

FPS Oyunları Crysis 3,2,1,Far Cry ve Call of duty Medal of Honor gibi oyunlar

Doğrudan ekran kartlarına yönelecektir o yüzden ekran kartıda önemli bir husus

Yani tutup AMD Alıp kötü performans alıyorum diye suçu AMD'ye atmanız yanlış olur ekran kartı önemli bir unsur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd mi Intel mi?
    geçen yıl açıldı
    Intel mi amd mi toplasam
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İntel alacaksan i7 falan al. Büyük bir performans farkı vardır Amd ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şimdiden teşekkürler

her türlü amd şuan 4.5 ghz kullanıyorum hiç bi sorun yok kullandıgım işlemci x6 6300 her türlü oyunu kaldırıyor windows derecesi 7.5

• Tebrikler bu konuyu açan helebilmemkaçıncı kişi oldunuz . Hediyenizi almak için lütfen TIKLAYIN.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.