Şimdi Ara

AMD Mİ İNTEL İŞLEMCİ Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzzy104

KINGSTON 4 GB DDR2 800 MHz DUAL KIT (2X2GB) () yoksa KINGSTON HyperX 2GB 1066MHz DDR2 CL5 (5-5-5-15) KHX8500D2K2/2G

hangisinin performansı daha iyi yukadaki sorumla busoruma yardımcı olurmusunuz?

Hocam overclock yapacaksanız HyperX 2 Gb 1066 MHz DDR CL5 daha iyi .. Overclock yapmayacaksanız 4 GB 800 MHz DDR2 alın
  • teşşekkürler peki overclock un yararı yada amacı nedir onuda açıklarmısınız?
  • quote:

teşşekkürler peki overclock un yararı yada amacı nedir onuda açıklarmısınız?

Overclock bir bileşenin kendisi için belirlenmiş saat frekansının üzerinde çalıştırılmasıdır... örneğin .. E8400 3.0 GHz ,, 3.0GHzı 3.8GHz yaparsanız overclock yapmış olursunuz ..
  • teşekkürler..
  • http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=6

kasayı gigabyte x6 alabilirsin x5 ile aynı para bunun ayrıca on tarafta usb ve ses girisleri mevcut
  • haklısınız x6 almak daha mantıklı
  • intel boykot ürünü arkadaşlar. ikidebir intel önerip durmayın...
  • quote:

oyun pc si için hangi işletim sistemini önerirsiniz.

windows xp...

ekleme:

+

cümleyi düzügün yazıldı bile farzetsek soru saçma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 26 Ocak 2009; 21:41:53 >
  • soruyu anlayan anlıo ztn boş boş yazılar yazıcağınıza bi yardımınız dokunsaydı daha mantıklı bi şey yapmış olurdunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudal

intel boykot ürünü arkadaşlar. ikidebir intel önerip durmayın...

kudal adlı arkadaşım öle yada böle ztn kullandığımız çoğu ürün boykot ürünü boykot listesi okadar uzun ve bilinen ve güvenilen markalar varkı bi bakıma elimiz mahkum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzy104 -- 26 Ocak 2009; 22:13:07 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

intel boykot ürünü arkadaşlar. ikidebir intel önerip durmayın...

kudal adlı arkadaşım öle yada böle ztn kullandığımız çoğu ürün boykot ürünü boykot listesi okadar uzun ve bilinen ve güvenilen markalar varkı bi bakıma elimiz mahkum

bi yerden başlamak lazım ama dimi...
  • quote:

soruyu anlayan anlıo ztn boş boş yazılar yazıcağınıza bi yardımınız dokunsaydı daha mantıklı bi şey yapmış olurdunuz

o zaman ben de şunlar ekleyeyim, amd - intel hiç farketmez hatta amd daha iyidir...

sonuçta intelde de i7 serisi yahut qx9990 vs türevi işlemciler tavsiye edilmemiş...

tavsiye edilenler 7200, 7300...

amd'de bu işlemcilerin muadilini pek ala bulmak mümkün, hatta amd anakartların daha uygun fiyatlı olması nedeniyle daha çekicidir şu anda...

bir de yok oyunu intel daha iyi oynatır, yok windows amde daha güzel çalışır, yok intel alırsanız ekran kartıyla çok iyi anlaşıp kasa içinde çilingir masası kuruyorlarmış gibi şehir efsanelerine de itibar etmemek gerekir...

• intel dostum intel amd ucuzdur anca o konuda avantajı var yoksa performans istiyorsan basacaksın parayı intel alacaksın

ekleme

intelin e5200 adında işlemcisi var (80 dolar + kdv) amd ye nal toplatmaya yeter zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 26 Ocak 2009; 22:40:55 >
  • İmzamdaki sistemi kullanıyorum çok memnunum o/c ile rahatça yakalarsın e7200 ün performansını
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

intel dostum intel amd ucuzdur anca o konuda avantajı var yoksa performans istiyorsan basacaksın parayı intel alacaksın

ekleme

intelin e5200 adında işlemcisi var (80 dolar + kdv) amd ye nal toplatmaya yeter zaten

kardeş seni Intele alalım bu kadar gerekli-gereksiz arka çıkıyorsun bari maaşın olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: minmaster

quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

intel dostum intel amd ucuzdur anca o konuda avantajı var yoksa performans istiyorsan basacaksın parayı intel alacaksın

ekleme

kardeş seni Intele alalım bu kadar gerekli-gereksiz arka çıkıyorsun bari maaşın olur

sağol kalsın

amd de üretsin öyle işlemci onuda yazalım bu kadar basit
  • Oyun performansında bi fark olmadığını herkes söylüyo ve amd daha ucuz üstüne bi de boykot ürünü intel ... gerisini sen düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

oyun pc si için hangi işletim sistemini önerirsiniz.

windows xp...

ekleme:

+

cümleyi düzügün yazıldı bile farzetsek soru saçma...

Asıl oyun için Vista'dır bence. Xp'de DX9 mu oynayacak bu adam? Sistemide yeterse kursun Vistayı yüklesin DX10'nu ozaman görür oyunun zevklerini.

• peki ekran kartı olarak ben hep sparkle p960 calibre 9600gt düşünüodum ama çoğu kişi palit 9600gt kullanıo hangisini almalıyım sizce ?bide ati 4830 mu daha ii yoksa 9600gt mi hangisi daha performanslı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.