Bildirim
Amd mi İntelmi???
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
evet, yeni bir tartışmanın eşiğindeyiz....
AMD 2000 1,67 Ghz. de çalışır; eğer paran varsa intel al, yoksa AMD al derim. -
Peki Amdnin intelden daha iyi oyun oynadığını duydum. Bu ne ile ilgili bana bunu anlatabilirmisiniz? -
bence hiç bisey alma hepsi aynı bunnarın pc le urasma hiç git oyun oynicaksan play station2 al canvar gibi yakında internetten de oynanabilcek -
ulan bu konuda varya 2 haftada bi açılmasa olmaz ha..
cevap yazmıyacağım kardeşim bu konuya bi daha.hep aynı şeyleri yazıyoruz zaten.admin arkadaşlardan biri eski konudan copy paste yapsın olay bitsin -
işte size bir savaş suçlusu daha... -
Bende bir moderatör olarak bu konuya cevap verilmemesini istirham ediyorum. Bu yeni tartışmalara neden olacak çünki. Lütfen arkadaşlar forumumuzun Search kısmını kullanarak "AMD" ya da "INTEL" yazsınlar. Karşılarına çıkacak birçok konuyu okuduktan sonra yine de akıllarına takılan noktalar varsa sorsunlar. -
Ohh bee ne kad-A-r kısa sürdü bu seferki değil-M-i arka-D-aşlar :))
Ben şifreli yazdım anlayana :PP -
Forum.donanimhaber.com/search.asp
Keyword : AMD Intel
Iyi okumalar Expert .. -
hayret konunun üzerinden 1 gün geçmiş ve hala 2-3 sayfa oluşmamış.baya bi elerleme var forumda.. -
Eskiden AMD di fakat şu anda AMD durgun intel mühiş atakta yeni işlmecileri çok iyi intelin. -
eee yazilmaz tabe. herkes bilincleniyor ve intel'e terfi ediyor dersem 2002 yilinin esprisini patlatmis mi oluyorum ne zuhauaha -
walla maat, arada laf sokmayı da iyi biliyon yani :P -
Oooo yavuz da mod olmuş ya... Hadi hayırlısı... -
ya paraniz varsa intel 3.0Ghz alin az varsa amd 2000 filam satin alin, yoksa hicbirini almayin,internet cafe ye takilin:)))) -
BENİM GİBİ PARASIZ PULSUZ BİRİNE INTEL EXRTRA LARGE... SANIRIM ANLATABİLDİM. -
Yani Benim bu konu bugüne kadar dikkatımı çekmedi. Bende bu topiğin defalarca açıldığını bilmiyordum. Yani Şimdi açtık diye bi şöğmediğiniz kaldı. Vala bu arkadaşlara kırıldım. Biraz daha kibar bir şekilde bunun daha önceden defalarca açıldığını yazabilirdiniz. Ona bakarsanız bu forumda hep aynı konular konuşuluyor. Biz bilmeden bi kabahat yaptık adamlara bak yaww yanlarında olsam dövecekeler.... -
yok be dövmezdik.biraz hırpalardık [:D)
Benzer içerikler
- rx 7600 alınır mı
- unexpected store exception hatası
- gigabyte garanti sorgulama
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- intel hd graphics 3000
- ddr5 anakart önerisi
- m4 işlemci
- samsung exynos 1380
- amd yeni işlemci
- intel iris xe graphics kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X