< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 8 Ocak 2018; 10:0:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 8 Ocak 2018; 10:0:45 > |
Çok iyi, yani bunla birlikte RyZen güçlü bir alternatiften öte, birincil seçenek olarak durur (belki de yüksek tazeleme hızı durumlarda da). Özellikle bu açık meselesinden varken benim ilk tercihim olur artık. Sırf oyun oynamak için diyen arkadaşların pek anlamadığı bir durum var ortada. Tamam senin ve benim gibi Crypto madenleri olanlar bir yana, onların da bu açığı çok ciddiye almaları lazım.
Çünkü bir hacker mentalitesi var, yapabiliyorsa yapar, zararlı yazılımı oluşturur, tek bir kuruş kazancı olmayan pc'lere bile bulaştırı. Niçin, ego için kendini geliştirmek için, denemek için vesaire. |
Hahahahahaha. Alemsin ya. Aradaki fark sıkıntısızılık farkı değil, eklenen özellikler. Muhtemelen Thunderbolt eklenecek. B450 ve A420 yok. Yalnızca X470, o da üst seviye anakartlarda bir güncelleme yapılmasını gerektiren özellik eklemeler yapıldığı için çıkıyor.
|
@Johan Elmander
Konuda paylaştığım resmi AMD kaynağında l2/l3 bellek miktarı yazıyor. @LeviGerman @nightsniffer Hocam sorundan kasıt Ram seçme ve frekans sorunları gösterilebilir. Bios güncellemeleri ile bu büyük ölçüde ortadan kalktı. Yeni chipsetin stabil tak-kullan olarak hazır olacağı ve daha çok APU işlemciler için optimize edildiği bahsedilmiş. Ayrıca yanlış seçimde kullanmış olabilirim. Çünkü bir kaç kaynaktan okuduğum haberleri derleyip yazdım. O sırada kafa allah bullak @Zafer Korkmaz Apular ile ofis için bence ilk tercih olabilir. Çünkü buna ihtiyacı olan kullanıcılar ekran kartı masrafı yapmak istemedikleri için intele kaymak zorundaydı. AMD denk fiyatlara fazla çekirdek sunarak müşterilerin ilgisini çekebilir. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviGerman -- 8 Ocak 2018; 17:43:2 > |
|
|
|
|