Şimdi Ara

AMD'nin 8 çekirdekli FX-8150 işlemcisi video inceleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
2
Favori
151.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 sayfa yorumun tümünü okudum. geldik 7. sayfaya...

buraya kadar yapılan yorumlar hep aynı. kimi "amd hayal kırıklığı" demiş. kimi "yazılımlar henüz desteklemiyor" demiş. kimisi de "sonuçlar hatalı" demiş.

biz zaten bu işlemcilerin 2600K'nın gerisinde kalacağını haftalar öncesinden bilmiyor muyduk?

ya da amd'nin standart pc kullanıcılarının ihtiyaçlarına ve fiyat/perf segmentine oynayacağını öngörmüyor muyduk?

şimdi test sonuçları da üç aşağı beş yukarı bunu göstermiyor mu?

peki o zaman bu tartışma niye?
  • kusura bakmayında ben 650 liralık işlemciye f/p işlemcisi diyemem. sandy bridge-e ler gelince AMD nin birkez daha fiyat kırması gerekecek. intel 3000 serisi ile ciddi oranda performans çıtasını yukarı çekerse, AMD f/p yolunda ilerlese bile bir süre sonra yine arada kaybolup gidecektir bunuda göz önünde bulundurun derim.
  • resmi lansman yarin 12.10.2011 demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Donanım Haberdeki en iyi incelemelerden biri olmuş. Ancak aynı şeyi incelemeye konuk olan işlemci için diyemeyeceğim. AMD daha Core i7-2600Kyı yakalayamamış üzerine bir de Sandy Bridge-E gelecek Ivy Bridge gelecek falan filan, şu anki Core i7-990X felan da cabaası. Olmadı Bulldozer, dozer gibi gelmeliydi, bari Phenom II X8 felan denseydi de efsanevi FX ismi korunsaydı.

Bencede fx cortlamış. Keşke sistemi intel kursaydım dedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

kusura bakmayında ben 650 liralık işlemciye f/p işlemcisi diyemem. sandy bridge-e ler gelince AMD nin birkez daha fiyat kırması gerekecek. intel 3000 serisi ile ciddi oranda performans çıtasını yukarı çekerse, AMD f/p yolunda ilerlese bile bir süre sonra yine arada kaybolup gidecektir bunuda göz önünde bulundurun derim.

585 Lira. O da zaten şu anki fiyatı. Normal fiyatı 575 ile 565 arasında olacak.

Biz zaten fiyat performans işlemcisi demiyoruz.

Oyun mu oynayacaksın? Tamam. 710 liralık 2600K ile kafa kafaya. Daha ne ? Ne istiyorsun ki başka ?

Ama ekran kartı konusunda haklısın. HD3000 lerin performansı arttırılırsa AMD nin fiyat kırması gerekir.
    Yeni pc alacak ama iyi işlemci alayım. Ekran kartı olarak üzerindekiyle idare ederim diyen ve Z68 G3 bir anakart ile 2600K alacak olanların fikrini değiştirecek kadar ucuzlatması da lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 11 Ekim 2011; 9:26:58 >

• ya ne yapiyorsunuz bu performanslarla bana bir soylesenize. "intel 3000 serisi ile ciddi oranda performans çıtasını yukarı çekerse," falan deniyor. NE yapilacak peki bu performansla ?

ortada adam gibi bir faaliyet varsa gunluk olarak bir bilgisayarda yapabilecegim, soyleyin bana ben de ogreneyim. 'benchmark yap yuksek ciksin' diyecekseniz .... demeyin. adam gibi bir faaliyet soyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unity100

biraz daha arastirdim ve ogrendim ki, en yeni oyunlarda bile islemcinin katkisi artik cok az ekran kartina gore.

Nerde araştırdınız? Bir gün burda HD6990 test sonuçları yayınlanmıştı. Sanırım AMD'nin yaptığı testlerdi. O zaman her şekilde ben öyle kabul ediyorum çünkü ben 3d Mark 11 Extreme skorunu beğendim FX8150'nin ve 4,5 GHZ sonuçlarıda oldukça iyi. Neyse konuya döneyim o gün piyasa 1100T üzerinde bir işlemcisi
    yoktu AMD'nin. Nvidia GTX580 SLI ile kıyaslanmıştı sanırım. Aslında kartlar daha ortada yoktu. Sadece model isimleri ve tasarımlarla ilgili hem AMD hem Nvidia'dan bol bol duyuru geliyordu. Neticede tabi gelen kartlar ne GTX295 ne de HD5970 başarımında kartlar olamadı maalesef. Ama oldukça güçlü GPU'lardan bir araya gelen bu kartlara AMD'nin teste en iyi skoru almak için kendi işlemcisini mi yoksa Sandy Bridge yada X58 LGA 1366 Core i7 işlemcisi mi
    kullandı da en iyi skorları aldı diye sormuştum. Herkes şimdi sizn gibi onu yaptım bitti bunu yaptım bitti araştırdım şu yokmuş bu yokmuş diyerek olaya girerse o zaman burada size ihtiyaç ta yok sayın hocam. Akşam eve gidince açmayız bir daha sistemi olur biter....

Bugünkü ekran katları yüksek seviye 2 TeraFlops üzerinde ki HD6950'de bu 2,7 olması lazım yüksek işelm gücüne sahiptirler. Dolayısıyla işlemcinin de katkısı
    bir noktada ekran kartına servis yapabilme kapasitesiyle önemli bir unsur olmakta. Tabi bir yeterlilik kısmı var o zaman Phenom II X4 955-965 + HD6850
    550w PSU 500GB disk 4gb CL9 1333 ram yeter. Yalnız yanına bir tane daha HD6850 derseniz işte işlemciye göre skor verecektir. Hayırlı forumlar........

• @unity100

Hocam sende benchmark yapma düşük çıksın , Yerden göğe kadar haklısın. 2 Pc var elimde biri İntel Q6600 işlemcili diğeri AMD X3720. Oyunda oynuyorum. Filmde izliyorum nettede geziyorum. Tv capturede yapıyorum. Ne 2600- 2700K ne 8150 8120 banal lazım değil. Kimseyi zengin etmek için çalışmıyorum. Hele Hele inteli hiç :D (Zaten bu sınıfta yeterince arkadaş var forumda ). Şöyle bi 3-5 ay geçsin bu işlemciler iyice düşecektir elden. Nede olsa bizim forumda parası çok bissürü arkadaş var. Nasılsa 2700K lar çıkacak ivy ler çıkacak 2800ler çıkacak. hatta 990x - 1000x ler çıkacak . Olay tamamen telefon piyasasına dönmüş durumda. Parası olanda olmayanda sırf millete hava basmak için yeniş ne çıktıysa alır ya. Durum bundan ibaret....

1. eleman: -Olm 2dmark 2006 da 8500 puana çıktım.
    2. si - Ya oda bişimi ben dün akşam yaptım 9500 aldım. Nabeeeeeer ...

postları okurken ben bu nabeeeerci tiplerden bissürü gördüm. Eminim side kolaylıkla görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

biraz daha arastirdim ve ogrendim ki, en yeni oyunlarda bile islemcinin katkisi artik cok az ekran kartina gore.

Nerde araştırdınız? Bir gün burda HD6990 test sonuçları yayınlanmıştı. Sanırım AMD'nin yaptığı testlerdi. O zaman her şekilde ben öyle kabul ediyorum çünkü ben 3d Mark 11 Extreme skorunu beğendim FX8150'nin ve 4,5 GHZ sonuçlarıda oldukça iyi. Neyse konuya döneyim o gün piyasa 1100T üzerinde bir işlemcisi
    yoktu AMD'nin. Nvidia GTX580 SLI ile kıyaslanmıştı sanırım. Aslında kartlar daha ortada yoktu. Sadece model isimleri ve tasarımlarla ilgili hem AMD hem Nvidia'dan bol bol duyuru geliyordu. Neticede tabi gelen kartlar ne GTX295 ne de HD5970 başarımında kartlar olamadı maalesef. Ama oldukça güçlü GPU'lardan bir araya gelen bu kartlara AMD'nin teste en iyi skoru almak için kendi işlemcisini mi yoksa Sandy Bridge yada X58 LGA 1366 Core i7 işlemcisi mi
    kullandı da en iyi skorları aldı diye sormuştum. Herkes şimdi sizn gibi onu yaptım bitti bunu yaptım bitti araştırdım şu yokmuş bu yokmuş diyerek olaya girerse o zaman burada size ihtiyaç ta yok sayın hocam. Akşam eve gidince açmayız bir daha sistemi olur biter....

Bugünkü ekran katları yüksek seviye 2 TeraFlops üzerinde ki HD6950'de bu 2,7 olması lazım yüksek işelm gücüne sahiptirler. Dolayısıyla işlemcinin de katkısı
    bir noktada ekran kartına servis yapabilme kapasitesiyle önemli bir unsur olmakta. Tabi bir yeterlilik kısmı var o zaman Phenom II X4 955-965 + HD6850
    550w PSU 500GB disk 4gb CL9 1333 ram yeter. Yalnız yanına bir tane daha HD6850 derseniz işte işlemciye göre skor verecektir. Hayırlı forumlar........

evet koydum 6950 yi ve diyelim 80 yerine 120 fps aldim 1920x1200 de yahut 5000xbilmemkac eyefinity 3 monitor cozunurlukte.

bu mu butun olayin hikayesi ? yani, gozumle secemeyecegim 40 fps icin mi kastiriyoruz bu kadar polemigi parayi ve cabayi ?

eskiden 90larda upgrade, overclock yapmanin bir manasi vardi. yapinca ise yarar bir iyilesme oluyordu. anlasilan ben ara vereli olay tamamen bir takim programlarda gorulen skor ve cok cok oyunlarda alinan farkedilmeyecek ekstra fpsye donmus ?!?!?

quote:

Orijinalden alıntı: honneur

Parası olanda olmayanda sırf millete hava basmak için yeniş ne çıktıysa alır ya. Durum bundan ibaret....

hayir tanriya sukur benim de param var da bu enayi gibi boca etmeyi gerektirmiyor ki ?

hayir birisi luks araba alsa anlarim, ne kadar luzumsuz da olsa gelen luks olanaklar belki biri kullanabilir. altin kapli cakmakliga bakar vay cakmakligim altin kapli der. ama su noktada bu ekstra performans hikayeleri hayatinda sigara icmeyecek bir adamin altin kapli cakmakligi olan bir luks araba aldim demesine benziyor bizim icin.

benim bu maceramdan ve burada okuduklarimdan anladigim sey, islemci dedigimiz parcanin artik normal bir insanin gunluk yapacagi en agir farkedilebilir/hissedilebilir/kullanilabilir kullanimda belli bir citayi coktan asmis oldugu, ve fazlasinin tamamen manasiz oldugu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unity100 -- 11 Ekim 2011; 10:13:44 >

• Yani AMD de İntel karşısında fiyat/performas oranını artık kaybetmeye başladı.Eğer böyle devam ederse AMD çok rerilerde kalır...Belkide yavaş yavaş unutulur.AMD nin çok daha ileridüzey işlemciler çıkarmalı ki inteli zorlasın...
  • ben kuvvetli islemciyle yapilabilecek gunluk faaliyet olarak bulabildigim en agir seyi anlatayim da belki baskasina da faydasi olur.

windows xp windows 7 64 bitte yapilabilecek hic bir sey bulamadim. hatta yabanci meslek forumlarinda '3d scenery/demo var midir cok detayli ve kaliteli' diye de sordum, crysis 2 demolari indirdim, hatta cryengine indirdim (3) calistirdim islemciyi zorlayamadim. hatta bi ara sirf yaptigim kuvvetli sistemin potansiyelini kullanabilmek icin meslek alanimla (programcilik) alakasi olmadigi halde 3d modelleme ve game development isine gireyim diye dusundum hobi olarak.

ubuntu kurdum, ubuntunun ses serveri pulseaudionun ayarlarini defaultundan float32le vs gibi maksimum ayarlarina getirdim, hatta luzumsuz yere tum mp3leri tamamen gereksiz olarak 96 khzye resample etme ayari yaptim, calistirdim mp3 playerleri, ama 4 tane cekirdegin yuzde 15 ine bile varamadim kullanimda. bir tek bu hakikaten isime gorulur sekilde yarayan bir sey oldu, hakikaten cok cok kaliteli ve guzel ses cikti windows xp ve 7 ye kiyasla. ama dedigim gibi islemcinin yuzde 85 i bostaydi daha.

overclock iyi olur diye aldigim phenom ii 4x black editionun ve onun tepesine taktigim 12 santimlik essek gibi yeni nesil air coolerin zorlanabilecegi mantikli bir faaliyet bulamadim.

oyundan tutun bu anlattigim seylere kadar hicbir seyde o fanin sesinin bir az dahi yukseldigini duymadim. zaten sesini duyamiyorum.

simdi dusunuyorum daha dusuk bir islemci mi alsaydim da, aradaki farki baska seylere mi yatirsaydim.

hal boyleyken bu yeni islemcilere para veren, yahut su islemci bundan yuzde xx daha fazla performans veriyor yok iste su geride kaldi falan diyen arkadaslarin bu esek yukuyle islemci performansiyla ne yaptigini ogrenmek istiyorum. kacirdigim bir sey mi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unity100 -- 11 Ekim 2011; 10:26:14 >

• Teknobiyotik fiatları kaldırmış.

Eleştiriler etkili oldu

Stok Durumu: Stokta yok, 13 Ekim'de Satışa Sunulacaktır!
  • ne eleştirisi olduki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

evet koydum 6950 yi ve diyelim 80 yerine 120 fps aldim 1920x1200 de yahut 5000xbilmemkac eyefinity 3 monitor cozunurlukte.

bu mu butun olayin hikayesi ? yani, gozumle secemeyecegim 40 fps icin mi kastiriyoruz bu kadar polemigi parayi ve cabayi ?

eskiden 90larda upgrade, overclock yapmanin bir manasi vardi. yapinca ise yarar bir iyilesme oluyordu. anlasilan ben ara vereli olay tamamen bir takim programlarda gorulen skor ve cok cok oyunlarda alinan farkedilmeyecek ekstra fpsye donmus ?!?!?

quote:

Orijinalden alıntı: honneur

Parası olanda olmayanda sırf millete hava basmak için yeniş ne çıktıysa alır ya. Durum bundan ibaret....

hayir tanriya sukur benim de param var da bu enayi gibi boca etmeyi gerektirmiyor ki ?

hayir birisi luks araba alsa anlarim, ne kadar luzumsuz da olsa gelen luks olanaklar belki biri kullanabilir. altin kapli cakmakliga bakar vay cakmakligim altin kapli der. ama su noktada bu ekstra performans hikayeleri hayatinda sigara icmeyecek bir adamin altin kapli cakmakligi olan bir luks araba aldim demesine benziyor bizim icin.

benim bu maceramdan ve burada okuduklarimdan anladigim sey, islemci dedigimiz parcanin artik normal bir insanin gunluk yapacagi en agir farkedilebilir/hissedilebilir/kullanilabilir kullanimda belli bir citayi coktan asmis oldugu, ve fazlasinin tamamen manasiz oldugu.

Şimdi hocam genel yaymadan daha daraltılmış bir örnek vermek isterim. işlemci ele alalım ama günü şartlarında standartı elde etmek için bunların her ikisinin de 4 çekirdekli olduğunu varsayalım.

1. Örnek: Phenom II X4 965. Kendi sınıfının en uygun işlemcisi yani daha ucuzları da var 925 945 ama galiba stok yok birde 955 i yazmadım. 250 TL
    2. Örnek: Sandy Brigde 2500k. İşlemciyle ilgili fazlasıyla veri mevcut kendini kanıtlamış işlemcidir. 450 TL

Evet aradaki 200 Tl hangi durumda kendini telafi eder? Malum millet artık uçtu hocam. 2600k 100 TL daha fazla derken ayakkabı patlak elde milyarlık telefon muhabbetini bir kere yaptım kendini bilmezin biri ''bayılıyorum sosyal içerikli mesajlara'' deyince, artık belden aşağı sövmemek için zor tuttum zamanında kendimi. Konuya dönelim, iki tane 6950 olduğunda işdeğişiyor işte. Ama mesela ben buraya kadar da getirmeyeceğim. Yukarıda ki 1 örnek AMD
    3 yıldan fazla eski mimari sayılır bazı noktalarda. Bugün olmasa da 6 ay sonra tamamen eski olacağı malum. Bunun sonu var mı? Yok! Ama 3yılı da geçmiş bir şekilde ve bunun fiyat olarak getirisi olurken performans bazında götürüsü oluyor. Nasıl mı? Mesela Phenom II x4 965+HD6970 olsun. Ya da GTX580 olsun. Burada alacağın skoru 2500k +HD6950 ve GTX570 ile alma durumu oalcaktır. Daha ziyade işlemciye odaklı oyunlarda GTA4 BC2 gibi örnekler. Yani bana göre artık ucuz işlemci pahalı ekran kartı diye bir şey yoktur. En iyi performans birbirine denkliği olanlar ürünlerle alınacak. En iyi performans derken Ekran kartının kendi sınıfında verebileceği en iyi performans. Yukarı Phenom II örneğinde işlemci GTX580'i çalıştırmaz demiyorum hatta darboğaz yapar da demiyorum ama OC altında çok fazla skor alamayabilirsin işlemci bir noktaya kadar ise. Diğer tarafta yeni mimari ve güçlü bir işlemci ile GTX580 yerine GTX570 alarak aradaki fiyat farkını yani işlemciden artan fiyat farkını bir nebze azaltırken aynı zamanda gelecek dönem için de sistem yapmış olursun. Ama herşeyin ömrü artık 3 yıl o ayrı konu.

Şimdi kendimden canlı örnek vereyim. Ben 2 aydır HD6870 kullanıyorum Sapphire HD6870 ref tasarım. 370 TL'ye aldım. HD6850'lerden daha ucuzdu hem de bu kart her ne kadar HD6850 OC ile yakalar 6870 fazla OC olmaz deselerde 1 gHZ rahat OC oluyor. 6850'nin tillahı olsa 1 ghz OC 6850 ref 6870 olur gibi gözükse de aynı performansı vermez. Baskı devreleri güç tasarımı aynı sürekliliği sağlamaz. Neyse Bugüne kadar yapılmış bütün HD6870 testlerinden daha fazla skoru ben 2500k işlemciyle alıyorum. 1 ghz OC 'lu testlerde de ben daha fazlasını alıyorum OC benchlere göre. Çünkü işlemci karta daha iyi servis yapıyor. Bu haliyle 650 TL'ye satılan bir üst model HD6950'den en fazla %15 geride kalırken aynı zamanda birtane daha alıp 6870 CF yaparsam sonuna kadar bu düzeneğin hakkını alacağımı biliyorum. Yani olay hem karmaşık hem de basi hocm. Biraz da kişinin zevk ve tercihine kalmış ama kesin olan net olan uyumlu işlemci ve ekran kartı kullanılması gerektiği. Artık sistem böyle....

• quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Karşılaştırma grafikleri öyle bir hazırlanmış ki, %10'luk fark bile sanki işlemciler arasında 2-3 kat performans farkı var gibi görünüyor.

Yıllardır bu grafikler böyle yapılıyor. Örn: 6517, 6551, 6553 gibi 3 tane frekansı grafikte gösterirken, dikey eksen "0" dan başlatılmaz. Asıl o zaman anlamsız olur, grafik anlaşılmaz hale gelir, çubuklardaki farklar belli olmaz.

Bu forumdaki bir çok eski kullanıcı buna dikkat ediyor ama senin uyarın bu grafiklere pek alışık olmayan üyeler için iyi olmuş.

6517 - 6551 - 6553 arasında ki fark %1 den az. Ölçüm hatası olarak değerlendirilmesi uygun olur. Sayılara bakılmadan grafikten anlaşılacak/alınacak bilgi 3 frekansın da eşit olduğudur. Olmayan bir farkı, %20 - 30 fark varmış gibi göstermek çok yanlış. Okuyucuya yanlış bilgi aktarılıyor. Bence donanımhaber in bu alışkanlıktan vazgeçmesi gerekiyor.

• intel işlemci kullanmama rağmen burada bir terslik olduğunu düşünüyorum burnuma kötü kokular geliyor zira diğer incleme sitelerinde iki işlemci arasında bu denli ciddi farklar söz konusu değil???
  • ben amd 754p athlon 2800 kullanıyorum , bana bu güne kadar hiçbir sıkıntı çıkartmadı. oyun için ps3 kullnıyorum.Birşeyi çok merak ediyorum.bu tarz işlemcileri alan arkadaşlar yada yakın performansdaki işlemcileri kullanan arkadaşlar pc de ne program kullanıyorlar, sadece oyun içinmi bu işlemciler alınıyor aynı anda 15 20 program açıp kullanmak için mi
  • Hayalimde,AMD'nin,Uzak Doğu Paktıyla İntel ile bölgesel bir çekişmeye girmesi, Samsung,Sony,Toshiba,Mitsubishi ve Renesas'ın aldığı bir AMD.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy
    yıl olmuş 2011 ... Hala bazı kesimler için f-p nin önemsiz olduğunu sadece ve sadece p kısmının önemli olduğunu bilmeyen insanlar var.

ya kardesim ben o p kismini verecek bir bilgisayar topladim daha yakin zamanda, elimdekinin bile p sini kullanacak bir faaliyet bulamiyorum.

gittim sordum yabanci meslek forumlarinda ne yapayim bu kuvvetli bilgisayarla dedim, bana 'video encode et' dediler. 'videoyu ne yapacam' dedim, bu sefer 'benchmark yap' dediler. kac defa yapayim dedim.

baktim soyledikleri seylere, hicbirisi bir faaliyet degil. ancak eger profesyonel video encode ediyorsam kucuk bir yuzde ile fark olacak intel ile amd islemcim arasinda, ki o da o kadar cabaya deger mi tartisilir.

en baba oyunu aciyorum, daha onceki sistemimle arasinda cok buyuk bir fark yok. islemcinin degismesinden ziyade taktigim ekstra ekran kartinin katkisi oldugunu ogrendim.

eee ? oyun da cikinca faaliyet alanindan, modern zamanda bir kullanici olarak ben p yi ne yapacagim ?

simdi az biraz pismanim topladigim makinaya.

Kardeş haklısın da burada suç o p'li donanımları satan da değil alanlarda... Sen alırken bilmiyor muydun o 2x para verdiğin işlemci x para vereceğin işlemciden 2 kat daha performanslı değil ?

Benim bahsettiğim p hastası olanlar benchmarck'cılar. Senin benim gibiler pc'yi kullanım amaçlı oyun, multimedia vs işler alırken bazı kesimler benchmark için alıyor. Test yapmak hoşların gidiyor. Onlara da zerre bir şey demiyorum hobi meselesidir tabi ki yaparlar saygı duyarım. Benim de param olsa ben de aynı şeyi yapardım mesela.

Kimin neye gücü yetiyorsa alır istediği gibi kullanır kimse de bu video convert yapıyor bu benchmark yapıyor diye yargılayamaz.

• Arkadaşlar! FX8150'nin sentetik testlerde çuvallayıp oyun testlerinde farkı kapatıp öne geçmesini bir tek ben mi garip buluyorum? Tam tersi olması gerekmez miydi ya da ikisinde de çuvallaması????
    Yabancı forumlarda gezen dedikodularda bazı testlerin Fx modülünü tek çekirdek gibi algılayıp işlem birimlerinden birini kulanamadığını ve bu yüzden çoğu testte dört thread çalıştığını iddia edenler var. Bazıları da test programının modüldeki tüm işlem birimlerini tam çekirdek kabul edip aşırı yük bindirdiğini iddia ediyor. Bence kesin sonuçlar için 2012 güncellemelerini beklemek lazım.

Bu arada, sentetik testlerin Intel işlemcileri çok sevdiği zaten bilinen bir şey. Benim anlamadığım cinebench'te sürünen fx8150 nasıl oluyor da winrar'da ya da oyunlarda 2600k'yı geçebiliyor? Kimse bana "o başka bu başka" demesin. Sonuçlar bana çok ama çok saçma geliyor. Bir şey ya iyidir ya da kötüdür. Çünkü sonuçlar gerçekten de böyle ise fx6000-4000 bekleyenlerin vay haline!

PS: AMD'nin başarısız olmasından zevk alan arkadaşlara dehşet ve ibretle bakıyorum!! Arkadaşlar: Eğer o beğenmeyip "tuuu, kaka" dediğiniz AMD olmasaydı öve öve göklere çıkardığınız 2500k'yı 1000 dolardan aşağı bulamazdınız. 2600k'yı ise kuyumcu vitrini dışında bir yerde göremezdiniz.
    Daha önce de yazmıştım; AMD ile Intel yöneticilerini bir odaya kapatsanız sizin kadar çok kavga etmezler! Teknoloji sitesi burası GS-FB derbisi değil!!

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.