Şimdi Ara

AMD'nin gücü adına | Dell G5 SE kutu açılışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha düşük konfigürasyonlu modelde klavye üzerinde wasd dışında ısınma rapor edilmiş. Ayrıca Verge klavye ve touchpad için yorumu da aşağıda, klavye arka aydınlatmalı ama tuşlara basış sonrası hareket mesafesi az ve touchpad ufak demiş ayrıca plastik kasa kalitesi eleştirisi var.

You might immediately plug in your own preferred keyboard and mouse on this machine, but the backlit chiclet keyboard here is serviceable and I don’t make many errors typing on it. If you prefer clicky keys with a good amount of travel, you won’t find that here. The trackpad, while it supports Windows Precision drivers for intuitive scrolling and gestures, is far too small. There’s so much unused space on the wrist rest, so I would love to see Dell actually do something with it.

Good Stuff

• Incredibly capable for the price
    • It can run most games at 60 frames per second
    • Great selection of components and ports

Bad Stuff

• Clunky, all-plastic design
    • Light bleed on display
    • Occasional performance issues

• Bir çok sitede, ürün tanıtımları yapıyor, fakat gel gör ki almak için internette araştırdığında hiç bir yer de çıkmıyor. Garip durumlar, ürünler geldi, tanıtımları yapıldı fakat ürünler yok ortada.

• Svhp kullanıcısına yanıt
    CPU ve GPU su 7 nm olmasinin pratiksel bir hayri yokmus :)

• 8300’e 9750h 1660ti laptop aldık. Division 2’de 60 kusur fps veriyordu. Bu alet 70 veriyorsa bunun hakkı 8500tl’dir.
    10500 saçma bir rakam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Isınma sorunu var mı ?

• abi sen 45w demişin ısıl tasarımına fakat 240w adaptör boşuna koyulmamıştır. Bence gerçekte tam yükte çektiği güç çok daha fazla. fiyatı dolayısıyla bence ölü doğdu. Amd'nin malesef driver ve yazılım sıkıntıları gelecekte hep sıkıntıya sebeb oluyor mobil tarafta

• Dolar 7.40 , kim alabiliyor artık bu cihazları?

• II. Ceki kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Hafif işlerde 6-7 saat iş çıkaran. Prizde roket olan bir laptop arıyorum. Msi Gs66 araştırdım ancak çok ısınma problemi olduğunu okudum. Asus G14 ekranı 15.6 olsa hemen almıştım.

• aca-n A kullanıcısına yanıt
    Benim laptopta da ısı sıkıntısı var, ama AMD işlemciyle sıkıntı olmaz testlerde belli zaten. Batarya süresine de internetten bakarsanız çok iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu mokoko denen değişik forumdan uzaklaştırılmalı.

• yıl 2020 hala hayvan gibi ekran çerçevesi var.

cep telefonları sonradan gelmesine rağmen, bilgisayarları solladı. bir telefonda bile dehşet çözünürlük ekran kasa oranı var.

bu üreticiler bizi yiyor.

• 8500 olursa rakipsiz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mokoko_TR

bu nasıl bir cevap? alma diyen yok paran varsa alırsın aldınmıda dolar uçuyor diye ağlamayacaksın biz üretmiyorsak ithal ediyoruz, üretim ekonomisine geçmeye çalısıyoruz,siz onu alamadık bunu alamadık diye yaşlı gözlerle yazıp ona buna hakaret ediyorsunuz

Alıntıları Göster

Aynı mantıkla ülkemizde yetiştirilen ÇAY, FINDIK, ANTEP FISTIĞI gibi ürünler neden bir asgari ücretli için AŞIRI PAHALI?

Betona verilen önemin onda biri katma değer üretimine verilseydi dolar şu an en en fazla 4-5 lira bandında olurdu ve ağır vergiler de belimizi bükmezdi.

• Batw0 kullanıcısına yanıt
    amd işlemciler 105 dereceye kadar çıkabiliyor. genel de yüksek performans da min 80 derece demek zaten. amd thermal throttling e girmiyor ancak. intel de çalışma sıcaklığının üzerine bi min 20 derece koymak gerekiyor zaten.

• 105 derece amd için kabul edilebilir bir değer olsa bile (ki inanın bunu bilmiyordum şuanda araştırmaya başlayacağım) orta ve uzun vadede bu sıcaklıklar kesinlikle çip arızalarına neden olacaktır, yüksek saat frekanslarında uzun süre kalıp masaüstü performansı almaktansa stabil sıcaklıklarda masaüstüne yakın yada dizüstü performansından biraz daha fazla almak çok daha mantıklı geliyor. İşlemci bu hali ile zaten dizüstü bilgisayarlar için muazzam bir işlem gücü sunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batw0 -- 20 Ağustos 2020; 16:41:57 >
  • Çok pahalı geldi bana . Bu kadar etmez

• Fiyat 9999.99 n11 de. Bakışıp duruyoruz. Kendimi kurban seçip alacağım gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: varsayalim ismail

Fiyat 9999.99 n11 de. Bakışıp duruyoruz. Kendimi kurban seçip alacağım gibi.

bir alt 4600 islemcili modeliyle ilgili deneyimlerim konuda:

https://forum.donanimhaber.com/dell-g515-se-ana-konu--145160034

• Anlıyorum, ısınma problemi var. Cihaz aynı cihaz sadece ufak donanım farkı var ve buda bu ısı problemini gidermez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.