Şimdi Ara

AMD'nin NVIDIA'ya Cevap Niteliğinde Reklam Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Nvidia kullanıcı olsamda AMD ye bu haklı davasında destek veriyorum.

• Can alıcı noktası tek başına tüm rafları kaplayan ama 80$'a satılan oyun olmuş.
  • Amd arızalı kart üreten firmalara yaptırım uygulamazsa grafik kart pazarında ayvayı yemeye devam eder.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    baştaki metronomda Intelin tick-tock ına bir gönderme sanırım
  • amd 7 nm navi mimarise güveninin işaretimi yoksa
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Aa evet, NVidia'ya cevap dendiği için onu hiç düşünmemiştim. Ama orada suçlu kendisi, sen Bulldozer felan gibi rakibine cevap veremediğin ürünler çıkarırsan adamlar da rölantide tik tak takılırlar böyle. Bak Ryzen'ler çıktı Intel gaza bastı.
  • Aynen Intel direkt 8 çekirdeğe geçecek korkudan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GNU/Linux kullanıcısı olarak. Linus Torvalds tüm duygu ve düşüncelerimi iletmiştir kendilerine.
    AMD'nin NVIDIA'ya Cevap Niteliğinde Reklam Filmi
  • Nvidia kullanıcısı olunca şirketi üzerine mi yapıyorlar bu nasıl mantıktır. Bende nvidia kullanıcısıyım.

• Bu şekilde değil piyasaya sürdüğü ürünlerle cevap versin nvidia aldı başını gidiyor.

• navi mimarisinde de senelerdir olduğu gibi açık ara tokat yerlerse kusura bakmasınlar da reklamla falan durduramazlar nvidia tekelini. hayır nvidia'yı da anlamıyorum zaten almış başını gitmişsin niye böyle birşey yapıp güç zehirlenmesi yaşatıyorsun kendine tepki toplayarak. amd içinden sızıntı falan mı geldi acaba navi ile rekabet için önceden önlem taktiği mi kuruyorlar anlamadım. şöyle pazarda sıcak kapışmaların döndüğü günler bekliyorum artık
  • Ne yapalım 350 dolar verip RX580 mi alalım?

Madencilik işi suyunu çekince oyuncular geldi akıllarına...
  • Çok güzel bir çalışma gerçekten. Fakat AMD NVIDIA'yı ekran kartı sektöründe çok tekel bıraktı. Kendileri de NVIDIA ekran kartlarına bir cevap verebilmeli artık. İşlemci sektöründe Intel'e yaptıkları gibi. İlla geçecekler diye bir şey yok yaklaşsalar, rakip olsalar yetiyor. Daha güçlü daha performanslı diye ekran kartı yapıyorlar sonra millet elektrik faturasına yetişemiyor. R9 serileri ile bile iyiydi fakat bu RX'ler gerçekten mahvetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Aa evet, NVidia'ya cevap dendiği için onu hiç düşünmemiştim. Ama orada suçlu kendisi, sen Bulldozer felan gibi rakibine cevap veremediğin ürünler çıkarırsan adamlar da rölantide tik tak takılırlar böyle. Bak Ryzen'ler çıktı Intel gaza bastı.
    Metronomda "N" harfi var hocam. Piyanonun sürekli aynı tuşa basması tekelciliğe gönderme. $80'lık oyunun adı Kısıtlama 2.0 ve tüm raflarda aynı oyun ve yeni exclusive yazıyor, yani yine tekelcilik, klavyedeki tüm tuşlar "N", televizyonda Dell ve HP'nin GPP'ye karşı çıktığı haberi var. Yani her saniyesinde bir gönderme mevcut. Umarım Navi gerçekten güzel gelir ve Turing ile kapışır ve bu da bize yarar.

• Psikososyal kullanıcısına yanıt
    Navi de "N" harfiyle başlıyor. Acaba ters köşe mi yapacaklar?
  • 6 yıldır r9 290'ı 390 480 580 diye 3 nesil millete yedir, sonra gel millete kapak videosu çek ryzen olmasa amd bitmişti yine dua etsinler azda olsa inovasyon yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Amd arızalı kart üreten firmalara yaptırım uygulamazsa grafik kart pazarında ayvayı yemeye devam eder.
    son çeyrekte son 10 yılın en büyük karını elde ettiler gpu bölümünden, mining olayından dolayı. ayvayı yedikleri falan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    madencilikden sonrasını kast ediyorum firmalar arızalı kart üretince insanlar güncellemeyle vs alakalı sanıyorlar durum bu
  • Reklam filmi çekmeye uğraşacağı yerde ayrıca bu reklamdaki yaratıcılığını ekran kartı üretimi üzerinde görmek isteriz.
  • Oyun=Nvidia
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.