|
AMD’nin yeni nesil Zen 5 işlemcileri ve anakartları detaylanıyor
-
-
x670e yi daha yeni almistik :(
-
o anakarta zaten yeni işlemciyi takacaksın. üzülmene gerek yok. ddr5 ve diğer destekler de var yeter. bir sonraki seriye kadar devamkekekeke
-
Geliyor iki gözümün çiçeği. AM5 platformuna geçiş için 7600x almıştım uygun maliyetli olsun diye ki o bile harika performans veriyor, 8800x3d çıkınca direk geçiş yapacağım.
15. nesil intelleri ay çekirdeği gibi çitleyeceğiz yine
-
Gelsin am5 e geçeceğim inşallah. Gelmiş geçmiş en f/p ve çok satan soketlerden biri olan am4 e elveda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4790k yi nerdeyse 10 sene kullandik. bunude uzun sure kullanirim bozulmazsa. Bozulursa duruma gore degistiririm o anki iyi bir bilesenle. simdilik degistirmeyi dusundugum sadece kasa var. Lian li'nin o11d evo rgb modelini gozume kestirdim bakalim.
-
AMD'ci değil de, Intel'ci olarak düzeltebiliriz :)
-
haf 700 şideetle öneririm. bir kere paraya kıyın ve fullatx çok ve sessiz fanlı kaya gibi kasadan alın.
-
bu yeni 3D cache 16 çekirdek olanı acaba sonunda 192 mb yani 2 taraflı Cache e kavuşacak mı merak ediyorum. Yıllardır beklediğim olay.
-
Aradigim bir tarz degil Ben daha sade ve gosterisli bisi ariyorum. Su sogutma hevesimi gidermek icin uygun geldi bu kasa. içi yeterli seviyede gorunsun istiyorum.
-
7800x3d, 5800x3d ye aradaki fiyat farkına "çoğunlukla" değecek kadar fps farkı atıyor evet ama ddr5 sistem dizme maliyeti cazibesini kısıyor
8800x3d gelirse arada ciddi fark olursa ve ddr5 maliyetide biraz ucuzlarsa asıl am4 cüler için 8000 serisi cazip gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dereyi görmeden paçaları sıvamışsın 8000 serisinin intel 15. ten daha iyi performans vereceğini falcılar mı söyledi size? Ayrıca 8000 in masaüstü gelip gelmeyeceği konusu hala belirsiz.
-
Kahin olmaya gerek yok, performans olarak iyi olmasa bile fiyat/performans olarak fersah fersah önde olacağı aşikar.
Amd intel gibi aynı işlemcilerin frekansını yükseltip yeni nesil diye itelemiyor en azından, bu bile yeterli benim için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geliyor iki gözümün çiçeği. AM5 platformuna geçiş için 7600x almıştım uygun maliyetli olsun diye ki o bile harika performans veriyor, 8800x3d çıkınca direk geçiş yapacağım. 15. nesil intelleri ay çekirdeği gibi çitleyeceğiz yine |
o anakarta zaten yeni işlemciyi takacaksın. üzülmene gerek yok. ddr5 ve diğer destekler de var yeter. bir sonraki seriye kadar devamkekekeke
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X