Şimdi Ara

AMD Notebook Islemci hizi dusurme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar AMD Sempron 3000+ islemcili notebook um var. ancak ben islemci carpani ve voltage degerlerini kısıp calistirmak istiyorum.ki bu sayede pil tuketimini artırmayi dusunuyorum.CrystalCPUID programini kullanarak boyle bir islemi gerceklestirebiliyorum fakat bu program cpu ve sisteme zarar verebilir mi? bu konuda detayli bir sekilde yardim debilir misiniz? tesekkurler

• Cool & quiet benzeri bir yazılım vardır mutlaka cd de.Onu kullanmalısın.
  • benim kardesimde war semp 3000+ vea 2800+ cool n quiet açık yani gereksinim oldumu arttırıor... sendede böle olması lazım laptopda HP galiba
  • @Ne_O bios'tan cool and quiet'ı aç...Benim Turion 1.6 ısınmıyor bu $ekilde...Genelde 700-800 MHZ'de çalı$ıyor pilden de sağlam tasarruf ediyor...
  • notebook Packard Bell.bios ayarlarında cok fazla ayrıntı yok oyle bir secenekte yok.ayrıca ben cool'n'quiet programını 64bit xp için buldum normal 32 bit için yok nerden bulabilirim yardım ederseniz sevinirim.cok tesekkur ederim
  • Everest kur.www.lavalys.com

Sonra "overclock" kısmından işlemcinin frekansını izle. bakalım kaçta çalışıyor? Belki de kendi frekansını düşürüyordur.
  • 1800 mhz de calışıyor.bir degisiklik yok 200x9.0 seklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne_o -- 28 Kasım 2005, 11:03:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8320 icin anakart !!!!
    12 yıl önce açıldı
    Amd e2 1800 islemci
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Laptop'un CD 'sinde vardır mutlaka.Driver CD 'si gelmedi mi yanında.
  • driver cd sinde yok.sadece islemci driveri var cool'n'quiet tarzi bir program yok
  • bios'u tekrar incele.
  • arkadasim bios ta yok diyorum galiba anlamıyorsunuz olsa zaten size sormam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.