Bildirim
AMD Overdrive Teknolojisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ordan ekran kartına hız aşırtma yapabiliyorsun fakat öyle hepsini en sona getirmemen gerekiyor deneme yanılmayla stabil çalışacağı bellek ve çekirdek hızlarını bulup bir verim artışı sağlarsın -
CCC'den hız aşırtma yapmaya yarıyor, MSI Afterburner varken oc için bunu kullanmak gereksiz. Bir ara Sapphire Trixx'i denedim, sonra yine MSI Afterburner'a döndüm çünkü daha kullanışlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Temmuz 2014; 11:19:48 > -
Arkadaşlar bu sekmeler benim bilgisayarda yok nedendir acabasürüm 14.4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salla değmez en fazla 3-4 fps katkısı olur bu yaz aylarında hele hiç girme stok ayarlarında takıl
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Voltaj verilmeden yapılan oc'un ısıya etkisi olmaz. -
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Şu an kartım bana yetiyor,ilerleyen zamanlarda düşüneyim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: yaskoyaslay
Benim sürümüm 14.7 BETA sürümü kardeşim belki ondandır. -
quote:
Programin sag yukarki kosesinde goruntu modlarindan gelismisi sec hocam.seninki standart goruntudedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: recep054gs
quote:
Programin sag yukarki kosesinde goruntu modlarindan gelismisi sec hocam.seninki standart goruntudedir
Benimki zaten gelismiste belki notebook olduğu için olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X