Şimdi Ara

amd p2 x4 955 BE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistem değişkliğinden dolayı boşa çıkan emektar işlemcimi satıyorum. stok soğutucusu mevcuttur. kutusu yoktur.

amd p2 x4 955 BE

istediğim fiyat 145 liradır.

SADECE ve SADECE MANİSA'DAN ELDEN TESLİM şekilde satıyorum. kargo yapmayacağım.

sanalpazar, gg ya da sahibinden üzeri satış yapmıyorum.

indirim ve takas yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 29 Şubat 2016; 11:13:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip...
  • fiyatı 200 liraya çektim.

• Anakartın usb3 portları driver ile düzelebilir, zaten driver kurmadan görmesi imkansız. Driver kurana kadar usb3 e elektrik geliyor fakat taktığınız herhangi bir şeyi algılamıyorlar. Bence bir deneyip öyle satın, sağlam ise fiyat mükemmel değilse de başka sorun var mı yok mu bakmak lazım sadece usb3 sorunlu olmayabilir vs. Satılmama nedeni de budur sanırım, güvenilemiyor karta :)
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    yok, ne yazık ki usb 3.0 portlarında bir sıkıntı mevcut. hatırladığım kadarıyla usb 2.0 olarak çalışmasında sorun yoktu ama usb 3.0 a geçince sıkıntı başlıyor. ondan dolayı harici kart ile kullandım hep. bunun dışında herhangi bir arızası yok anakartın. zaten 4-5 yıldır kullanmaktaydım. sıkıntılı olsa bu zamana kadar kullanmam mümkün olmazdı. 2-3 hafta önce sistemi değiştirdim. eğer usb 3.0 portlarında sıkıntı olmasaydı bu fiyattan satışa sunmazdım. fiyatı indirmemin sebebi de bir an önce satılmasını istememdir. ekran kartını değiştiremedim bir tek. onu da değiştirmem için bunların acilen satılması gerekiyor. ama hiç pahasına da vermeyi düşünmem kesinlikle.

anakart/cpu olarak ikili satılması biraz satımı zorlaştıryor. ama ne yazık ki işlemciyi hiç bir şekilde kargoya vermeyeceğim. Manisa içinden satılırsa eğer işlemci, anakartın da kolayca satılabileceğini düşünüyorum.

• Ürün tarafımca alınmıştır kendisine ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sogutlulu_54 -- 1 Mart 2016; 18:56:53 >
  • anakart ile işlemci kargoya verilmiş olup alan arkadaşlardan olur alındığı takdirde satıldı olarak işaretlenecektir.

hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.