Şimdi Ara

Amd phenom 2 x3 710 u 3 ghz e çıkarmak istiyorum yardım edin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar overclock hakkında hiç bilgim yok. Başlıktaki işlemci 2.6 ghz de çalışıyor onu 3 ghz e çıkarmak istiyorum.

Anakartım GA-880GM-UD2H

Ramlerim corsair XMS3 — 4GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CMX4GX3M2A1600C9)

Donanım bu. Yardımcı olur musunuz?

• Yardım
  • Sadece 200 mhz x 13 : 2600 mhz kısmındaki 200 ün değerini değiştirsem olacak mı bu? Yardım edin lütfen
  • evet en basit şekilde çarpan 13 ise 200 mhz olan kısmı 231 yaparsanız işlemciniz 3003 mhz olur.bütün ayarlarınız auto ise ht,nb,ram hızlarınız artacak ve anakartınız voltajı kendi ayarlayacaktır.manuel ayarlarla daha iyi sonuç ve zamanlamalara ulaşabilirsiniz ama kısaca böyle işte.herhangi bi sorun olursa bios pilini çıkarıp 10 saniye bekleyin ayarlarınız sıfırlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

http://forum.donanimhaber.com/m_40156497/tm.htm

Orayı biliyorum da orda herkes işini biliyo gibi duruyo o yüzden konu açtım teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

evet en basit şekilde çarpan 13 ise 200 mhz olan kısmı 231 yaparsanız işlemciniz 3003 mhz olur.bütün ayarlarınız auto ise ht,nb,ram hızlarınız artacak ve anakartınız voltajı kendi ayarlayacaktır.manuel ayarlarla daha iyi sonuç ve zamanlamalara ulaşabilirsiniz ama kısaca böyle işte.herhangi bi sorun olursa bios pilini çıkarıp 10 saniye bekleyin ayarlarınız sıfırlanır.

Anladım ht ve nb hızlarını sabit tutup sadece işlemci hızımı arttırmam sağlıklı olur mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bug_R

quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

evet en basit şekilde çarpan 13 ise 200 mhz olan kısmı 231 yaparsanız işlemciniz 3003 mhz olur.bütün ayarlarınız auto ise ht,nb,ram hızlarınız artacak ve anakartınız voltajı kendi ayarlayacaktır.manuel ayarlarla daha iyi sonuç ve zamanlamalara ulaşabilirsiniz ama kısaca böyle işte.herhangi bi sorun olursa bios pilini çıkarıp 10 saniye bekleyin ayarlarınız sıfırlanır.

Anladım ht ve nb hızlarını sabit tutup sadece işlemci hızımı arttırmam sağlıklı olur mu peki?

tabi bir sorun olmaz.zaten stabiliteye göre arttırıp düşürmek sizin elinizde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.