şizce hangisini almalıyım ?? bir de bana bu işlemcileri nereden daha ucuza alabileceğimi söylermisiniz ??
hangi iş için kullanacağını söylemezsen fazla yazdımcı olmayız...
İki işlemcinin fiyatları aynı sanırım performanslarıda birbirine çok yakın x3 8750 oyunlarda biraz daha önde. Fakat ben sana ikisinden de daha ucuz fakat performans olarak çok yakın olan x3 8650'yi önereceğim. En ucuz dfs bilgisayardan 260 YTL'ye alabilirsin, ayrıca x4 9550 gigatek'te 310 YTL x3 8750'de dfs'de 310 YTL'ye satılıyor.
gigatek mantıklı
Yurtdışında ~ $ 140'a 8450 X3 alınabiliyor. Türkiye'de de böyle olsa ne vardı. Gördüğüm testlerde E8200 ü geçtiği yerler az değildi, hem ondan 40$ daha ucuza aynı piyasada. Bu yaz 100$'a yaklaşan ucuz X3 ler moda olabilir, beklemedeyiz.
yanlis bilmiyorsam 4 cekirdeklerin, 3 cekirdekli olarak ayni ozelliklerde cikartilan islemcisinin basinda ki numara 9'dan 8'e dusmuyor mu? yada ben mi yanlis biliyorum... mesela 9750 var; tek cekirdegi kapali olan versiyonu 8750 dimi?
bu asamada 9550 frekans olarak 8750'den daha dusuk frekansa sahip bir islemci... bu asamada ucuz bulunabildigi taktirde 8750 alinmasi daha mantikli....
tek çekirdek gücüne dayalı işlemlerde ve şu an piyasadaki oyunarda 8750; çok çekirdek desteği olan uygulamalarda, fazla sayıdaki işlemlerde ve ilerde çok çekirdeğe (3 ya da 4) destek veren oyunlarda 9550 diyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme