Şimdi Ara

AMD Phenom II X3'ü X4 Yapın! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
62.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu islemciyle beraber Gigabyte ga-ma790XT anakartinida almayi dusunuyorum. Acaba ma790XT de calisirmi?
  • sunu mu diyorsun?

http://www.hizlial.com/donanim-oem-/anakart/gigabyte-ma790xt-ud4p-am3-ddr3-g-lan-s940-anakart_30.007.1342.0167.htm

ddr3 ramle calisir tabi niye calismasin ama cekirdek acar mi diyorsan o anakart acmiyor ud5p olan acar ddr3'de.acilip acilmayacagi mechul bence degmez bu farka.

http://www.hizlial.com/donanim-oem-/anakart/gigabyte-amd-ga-ma790fxt-ud5p-soket-940-ses-lan-anakart_30.007.1342.0170.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

sunu mu diyorsun?

http://www.hizlial.com/donanim-oem-/anakart/gigabyte-ma790xt-ud4p-am3-ddr3-g-lan-s940-anakart_30.007.1342.0167.htm

ddr3 ramle calisir tabi niye calismasin ama cekirdek acar mi diyorsan o anakart acmiyor ud5p olan acar ddr3'de.acilip acilmayacagi mechul bence degmez bu farka.

http://www.hizlial.com/donanim-oem-/anakart/gigabyte-amd-ga-ma790fxt-ud5p-soket-940-ses-lan-anakart_30.007.1342.0170.htm

Benim butcem zaten 790FXT-UD5P ye yetmez ben gine 790XT alirim ama merak ettim sadece.

• quote:

Orjinalden alıntı: GorkemG

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. İmzamdaki sistemle 4. çekirdeği açmaya çalıştım, acc'yi auto yapınca ayarları kaydedip res attım. Ondan sonra makineme hiç görüntü gelmedi. Cd-rom ışığı sürekli yanıp sönüyor, monitör ışığı bir yere bağlı değilmiş gibi yanıp sönüyor sürekli, bilgisayar açılışında gelmesi gereken bip sesi de gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. =(

Hemen öyle kolay pes etmeyin. Statik elektrikten kaynaklanabilir diye düşünüyorum.

Güç kaynağınızı tamamen kapatıp 5 sn bekleyip tekrar açmayı denediniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GorkemG

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. İmzamdaki sistemle 4. çekirdeği açmaya çalıştım, acc'yi auto yapınca ayarları kaydedip res attım. Ondan sonra makineme hiç görüntü gelmedi. Cd-rom ışığı sürekli yanıp sönüyor, monitör ışığı bir yere bağlı değilmiş gibi yanıp sönüyor sürekli, bilgisayar açılışında gelmesi gereken bip sesi de gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. =(

eğer tekrar biosa girip acc yi kapatamıyorsanız cmos clear yapmak gerek anakartın üzerinde bios jumperı vardır bu jumperı biosu sıfırlayacak şekilde takmanız gerek nasıl yapacağınız anakartın kitapçığında yazar eğer yine de bulamazsınız bios pilini çıkartın biraz bekleyip yeniden takın o zaman olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 12 Mayıs 2009; 11:29:19 >
  • Core i7 lerde 8 çekirdek yapabiliyorsun normalde aşırtma filan demiyelim.. lütfen
  • Yeni aldığım x3 710 ile 4. çekirdeği açmaya çalıştım. Bios'ta ve AMD Overdrive'de 4. çekirdek gözüküyoe ama Görev Yöneticisinden bakıldığında hala 3 çekirdek, ilginç.

• msi cekirdek acmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

msi cekirdek acmaz.

Nedendir acaba?
  • acan msi yok nette yabanci forumlari gez sor hepsinin soyleyecegi sey ayni.amd'ye kelek atmayayim demistir bioslari duzgun yazmistir bilemiyorum artik bu cekirdek acma isi bios hatasi yuzunden oldu islemciler cikmadan am3 destekleriz biz merak etmeyin ayagina bios cikardilar bazilarinda boyle bir durum olustu.acc kullanabiliyorsun iste salla bence oyunlarda pek farketmiyor ama acc'yi auto yap kullanmak icin.
  • Açıklama için teşekkürler.
  • YOK ARTIK !!!! hız aşırtmayla tatmin olamayanlar için birerbir EXPANDER gbib arkadaşlar mutlaka deneyecektir
  • expander denedi satti bile gec kaldin onu demek icin.
  • şaşırmadım bu foruun ikince el bölümündeki ilanlarda artık 4. çekirdeği açılmış phenom yazar
  • Arkadaşlar ben bu çekirdek işini denedim yemedi. biosu update etsemmi bu bişiyi değiştirmi??Gigabyet 790x-ud4 var.
  • degistirir tabii ki.f2a ile acmis arkadas mesela bir onceki sayfada.
  • çok güldüm olaya bak. :D boşuna üretim maliyetini arttırıyorlar ve adamlar ürettikleri yongaların saglamlıklarından emin olmadan takıyorlar.. ilginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakane

Arkadaşlar ben bu çekirdek işini denedim yemedi. biosu update etsemmi bu bişiyi değiştirmi??Gigabyet 790x-ud4 var.

Gigabyte 790x-ud4 F3 bios ve x3 720 ile bende açıldı.işlemci ve anakart exa dan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etnicious -- 19 Haziran 2009; 23:29:20 >
  • peki sevgili dostlarım,

anakartın "advanced clock calibration" özelliğinin olup olmadığını nasıl anlarız?
  • Bende biostar ta 790gx a2+ nın ocak ayı biosuyla açıldı ve şuan oc li 3,5 ghz de kullanıyorum yeni biosu mayısı yüklediğimde açılmadı ve sistemmi kilitledi.Bende tekrar eski biosa döndüm ve 4 çekirdek aktif olarak 1,38 voltla 3,5 ghz de kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.