Şimdi Ara

Amd Phenom II X4 955 Black Edition Overclock günlüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quarizma06

20x200 1,35 v ile gayet stabil ki işlemci vid değeri 1,4 vdroptan dolayı 1,37 v çıktığı oluyor.Zaten cool&quiet açık pc geceleri açık kaldığı için çok iyi oluyor boşta 32 derece oyunlarda 50 civarı prime 95 2 saatlik testte 60 dereceyi buldu.Soğutucum synthe orochi.Umarım ihtiyacı olan arkadaşlara bi yardımım dokunmuştur işlemciyi alalı daha 1 ay falan oldu ilk amd işlemcim

gayet güzel değerler bende 20x200 de 1.40 denedim portal 2 girdigim anda herşey dağıldı :) benim sistemde 1.40 yetmedi bilmiyorum anlayamadım vallaha bendede cool n quiet acık ama manuel müdahale edince bi faydasu olmuyo cool quiet ın . çok iyi sonuclar :)

• merakla beklıyorum tum yazıları okuyorum. bendede aynı ıslemcı ve asus anakartım var. 4.0 sınırını rahat gecıyorum.
    bu arada sunuda dıyemeden gecemıcem. 1.53V 4.1 için yüksek bence. fakat sıcaklık degerlerın iyi gozukuyor.
    1.450 fılan deneme ımkanın varmi. ayrıca ramlere az voltaj verırmısın.
    bu yaz gunlerınde 1.550 ve yukarsı sogutma genelın ne kadar ıyı bıle olsa bence sakıncalı. hava sogutma ıle test ıcın belkı 1.550 yada 1.6 anlık yapılabılır ama oyle overclok ben sevmıyorum.
    bana 24 saat pc acık full stabıl. hatta reselemeden 4-5 gun gıtmesı lazımki anlıyım o ısten. kısaca benım kendımın ıstedıgı kendı gorusum bu durki. bende denemelerımı paylasacagım senın forum baslıgı altından istersen tabiki. prime 95 ıle en az 6 saat aralıklar ıle pc yı resetlemeden 3 testıde 1 eror vermeden gecmelı ıslemcı bence stabıl olması ıcın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

merakla beklıyorum tum yazıları okuyorum. bendede aynı ıslemcı ve asus anakartım var. 4.0 sınırını rahat gecıyorum.
    bu arada sunuda dıyemeden gecemıcem. 1.53V 4.1 için yüksek bence. fakat sıcaklık degerlerın iyi gozukuyor.
    1.450 fılan deneme ımkanın varmi. ayrıca ramlere az voltaj verırmısın.
    bu yaz gunlerınde 1.550 ve yukarsı sogutma genelın ne kadar ıyı bıle olsa bence sakıncalı. hava sogutma ıle test ıcın belkı 1.550 yada 1.6 anlık yapılabılır ama oyle overclok ben sevmıyorum.
    bana 24 saat pc acık full stabıl. hatta reselemeden 4-5 gun gıtmesı lazımki anlıyım o ısten. kısaca benım kendımın ıstedıgı kendı gorusum bu durki. bende denemelerımı paylasacagım senın forum baslıgı altından istersen tabiki. prime 95 ıle en az 6 saat aralıklar ıle pc yı resetlemeden 3 testıde 1 eror vermeden gecmelı ıslemcı bence stabıl olması ıcın.

dediklerinde haklısın voltajı zaten en düşük stabil olucak şekilde ayarlayamaya calışıyorum . tabiki paylaşabilirsin amacımız insanlara faydamız olması stabilite konusundada haklısın da tam voltajımı bulunca 24 saat stabilite testine tabi tutucam merak etme :)

• 1.4250 ve ram in voltajını 1.56 ya ayarlayarak yaptığım testin 10.dk sında blue screen aldım . tekrar denedm gene blue screen . ram voltajını def (1.50) yaptım voltajı 1.4500 e artırdım bakalım sonuc ne olucak . 200x20 iken
  • bende bos durmuyorum gecenın bu saatı oldu, size yazı yazdıktan sonra surekli o.c ısındeyım. ama sıkıldım yeter bu gecelık :)
  • cevap fıs :D stabil kalmıyor ya ilginç . 4 saat stbil testinden geçiyo 3d mark yapıyorum mavi ekran . ilginc
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsmaster10

cevap fıs :D stabil kalmıyor ya ilginç . 4 saat stbil testinden geçiyo 3d mark yapıyorum mavi ekran . ilginc

ramlerde sorn var gibi yada ekran kartı o.c lu falansa ondanda olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsmaster10

cevap fıs :D stabil kalmıyor ya ilginç . 4 saat stbil testinden geçiyo 3d mark yapıyorum mavi ekran . ilginc

ramlerde sorn var gibi yada ekran kartı o.c lu falansa ondanda olabilir.

daha yeni tüm sistem ramler kingston düz kullanımda sıkıntı yok . voltajdan kaynaklı sanırım ekran kartına daha geçmedim ona bi el atıcam :)
  • valla varsa ups ten bile olabilir başıma geldi çünkü
  • quote:

valla varsa ups ten bile olabilir başıma geldi çünkü

yok :) ramleri ayrıca sorunlu olup olmycagını anlayabilicegim bi test varmı ? durduk yere çöpe atmayalım ramleri
  • orthosla tek ram testi vardı birde memtest var onu hiç kullanmadım açıkcası.
  • hocam windows 7 kullanıyorsan eğer içindede mevcut aslında anlaman için şu siteye bi bak derim ben daha önce denemiştim bu yöntemi bi hata almadım

http://www.sevenforums.com/tutorials/715-memory-diagnostics-tool.html
  • FANTEZİYE BAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veto1214 -- 25 Ağustos 2011; 23:51:53 >
  • quote:

hocam windows 7 kullanıyorsan eğer içindede mevcut aslında anlaman için şu siteye bi bak derim ben daha önce denemiştim bu yöntemi bi hata almadım

http://www.sevenforums.com/tutorials/715-memory-diagnostics-tool.html

herhangi bir sorun bulunamadı demesi üzerine şüphelerim ekran kartına kaydı ve kasayı açıp baktıgımda birde ne göriyim ekran kartının fanı çalışmıyor . hemen söktüm soğutucusunu macunu temizleyip yenisini sürdüm kablolarını kontrol ettim taktım denedim çalışıyordu . şimdi 3dmark testine soktum bakalım işe yarıycak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmaster10 -- 26 Ağustos 2011; 4:30:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

FANTEZİYE BAK

zevkler ve renkler tartışılmaz :)
  • sonuç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thxdolby

sonuç ?

:) liste şeklinde sonucları tutuyorum zamanı gelip herşey tamam olduğunda paylaşıcam merak etmeyin
  • geçmiş olsun ...
  • Bende birşey sormak istiyorum. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. GTA IV de mouse ile sağa sola oynattığımda grafikler gayet akıcı ve ne net fakat arabayı hareket ettirdiğimde başlıyor takılmaya sizce neden yapar. Diğer oyunların hiçbirinde bu şekilde olmuyor. Oyunnun kendi benchmark 'ın dan 57 kar sn. gibi bi rakam alıyor. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: thxdolby

Bende birşey sormak istiyorum. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. GTA IV de mouse ile sağa sola oynattığımda grafikler gayet akıcı ve ne net fakat arabayı hareket ettirdiğimde başlıyor takılmaya sizce neden yapar. Diğer oyunların hiçbirinde bu şekilde olmuyor. Oyunnun kendi benchmark 'ın dan 57 kar sn. gibi bi rakam alıyor. :S

araç kullanmada bir bug olabilir . farklı bir setup dan kurup denediniz mi ? ben gta 4 ü n iki serisinide bitirmiş biri olarak hiç böyle birşey yaşamadım :)

Arkadaşlar 15 gün boyunca şehir dışında olucagım için konu biraz sarkıcak nete girme imkanım olur ama sistem yanımda olmadığı için pek farklı şeyler yapamam . 15 gün sonra geri dönüşüm muhteşem olucak :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.