Şimdi Ara

Amd Phenom II X4 955 Black Edition Overclock günlüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende takipteyim gerçi benim işlemci x6 1055t 3624 mhz'de stabil kullanıyorum 2-3 gündür ama daha ilerisini stabil kullanabilecekmiyim onu merak ediyorum. Şu voltaj işini çözemediğim için sadece bus'ı arttırdım 258 falandı sanırım aklımda değil şuan.
  • İki yıl önce bitmiş gibi görünüyor konu fakat en son birkaç hazır değer paylassaniz biz de nasiplensek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astronot1997

İki yıl önce bitmiş gibi görünüyor konu fakat en son birkaç hazır değer paylassaniz biz de nasiplensek.

Ayrı bi konu açıp,bileşenlerinizide,power dahil,yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
  • Çarpan sayısını 18'e cıkartarak cıktıgım 3.6 ghz da problem yaşamadım ve 19'a cekip 3.8 ghz'ı zorladım fakat stabilite sorunları nedeniyle voltajı 1.45 e cekmem gerekti.

Su an 3.8 ghz da yaklasık 1 saattir stabil sekilde calısmaktayım.

Kuzey köprüsünde herşey yolunda görünüyor.

Esen kalın.
  • Voltaj 1.45 de, carpan 19 da 3.8 ghz da stabil calısıyorum.

Once amd overdrive dan carpan ve voltaj degerlerini degistirerek testleri yapıyorum sorun cıkmazsa aynı ayarları biosda deniyorum.

Boylece sorun cıkacagı zaman zaten makine testler sırasında kendini resetliyor, hic mavi ekran almadım.

İslemci c3 sıcaklık degerleride bosta 30 civarı full yukte 50-55 civarı degisiyor..

Ancak voltaj 1.50 ye kadar cıkarmama ragmen carpan sayısını 20 ye cıkartıp 4 ghz ı zorlayınca testler sırasında makine kendini resetliyor.

Önerisi olan?
  • Amd Phenom II X4 955 Black Edition ı 1.399 voltta 4 ghz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Amd Phenom II X4 955 Black Edition ı 1.399 voltta 4 ghz kullanıyorum

Sadece carpan sayısını arttırarak mı o değerlerde kullanıyorsun yoksa kuzey köprüsüyle ya da diğer ayarlarla da oynadın mı?

Paylasırsan sevinirim.

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

Voltaj 1.45 de, carpan 19 da 3.8 ghz da stabil calısıyorum.

Once amd overdrive dan carpan ve voltaj degerlerini degistirerek testleri yapıyorum sorun cıkmazsa aynı ayarları biosda deniyorum.

Boylece sorun cıkacagı zaman zaten makine testler sırasında kendini resetliyor, hic mavi ekran almadım.

İslemci c3 sıcaklık degerleride bosta 30 civarı full yukte 50-55 civarı degisiyor..

Ancak voltaj 1.50 ye kadar cıkarmama ragmen carpan sayısını 20 ye cıkartıp 4 ghz ı zorlayınca testler sırasında makine kendini resetliyor.

Önerisi olan?

Anakart ne.
  • Gigabyte 790XTA-UD4
  • quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

Gigabyte 790XTA-UD4

Çok kalite bi anakart.
    C1E ,AMD K8 Cool'n QUİET , spread spectrum, disabled
    channel interleaving,bank interleaving ,enabled

CPU/Nb VID voltajını da arttıracaksın. Onsuz olmaz. Ne okuyorsan üzerine önce 0,05 ekle. Stabilite olmz ise 0.1 ekle.
  • Tesekkurler, müsait bir zamanda dener sonucları paylasırım.
  • ben yazmıyorum ama okuyorum bilin diye yazdım şimdi :)) takipteyim
  • imzamdada var aynı işlemci olduğu için takipteyim. bende yapacam ama bende tower res scorpion fan var.
  • Noctua nh d-14 ile carpan arttirarak 4.0 ghz de voltaj vermedrn stabil kullaniyorum. Bosken 28 yukte 55 derece civarlarinda

• Overclock değerlerim gözükmektedir. Ekran kartım sadece onboard bulunduğu için 3dmark sonuçlarını ona göre değerlendiriniz. Resimlerde çıkmamış. Northbridge'de 2.8 Ghz'dir.
    Gpu -> 750 Mhz, 128Mb Sideport DDR3-1430Mhz + 256Mb Uma.
     Amd Phenom II X4 955 Black Edition Overclock günlüğü Amd Phenom II X4 955 Black Edition Overclock günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 25 Ocak 2014; 14:53:19 >

• konuyu hortlatmışsınız helal olsun :) konuya tekrar detaylı bir şekilde farklı konseptle geri dönücem ama biraz daha vakite ihtiyacım var psu sıkıntı çıkardı değiştirmek zorunda kaldım fln fln anlatıcam hepsini :) takipte kalın
  • hortlatmak yasak mı? ben de katılıcam da
  • Ben de katılayım, bir arkadaş yol gösterirse.
  • 3 yil once kullanmistim cok inatciydi 3.8 ghz nin uzerine cikmadi nuh dedi peygamber demedi siz sanslisiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.