Şimdi Ara

AMD Phenom II X4 955 - GeForce GTX570 darboğaz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahahah bi şeyi fark ettim, aynı işlemci ve aynı ekranı kullanıyoruz. anakartlar da çok benzer. hala bu ekranı kullanan ben değilmişim ne güzel 7850 alıcam yaza doğru ve hala bu ekranı kullanmaya devam edicem bozulmazsa sanıyorum 7 yıl oldu alalı taş gibi taşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phanrisal

hayır yapmaz , oyunlar daha yeni geçiyo dört çekirdek kullanmaya. 70 yerine 60 fps alırsın vericeğin 300-400 lirayla.

edit: bence 3dmark vantage gibi performans test programlarıyla bilgisayarını test edip benzer parçalı insanların sonuçlarıyla karşılaştır. parçalarından birisi tam performanslı çalışmıyo olabilir. (işlemci değerlerini kısa bi program kullanıp ölçersen aynısını kullanıp sonucumu söyleyebilirim zira aynı işlemciyi aynı hızlarda kullanıyoruz)
    edit 2 : test etmişsin zaten, benim sana tavsiyem 2 ram kullanman.

2 ram kullanmanın katkısı nedir?
  • quote:

ahahah bi şeyi fark ettim, aynı işlemci ve aynı ekranı kullanıyoruz. anakartlar da çok benzer. hala bu ekranı kullanan ben değilmişim ne güzel 7850 alıcam yaza doğru ve hala bu ekranı kullanmaya devam edicem bozulmazsa sanıyorum 7 yıl oldu alalı taş gibi taşş

valla bende öyle düşündüm ama monitörün etkisi olabilir diyolar.. değiştirmeyi düşünüyorum. 2005 martta mı ne almıştım yakında 7 sene olcak hala çalışıyo

• Ben o işlemcinin yetmediğine inanmıyorum hala.

Battlefield da test yapamadım ancak konunun başında MW3 den bahsetmiştin.
    Tek kart ve çift kart olarak testler. Ve PIIx4 955 4.0 Ghz. Hd6850

En üstteki İşlemci
    Altındaki Gpu1
    Onun altındakide Gpu2

TEK KART

AMD Phenom II X4 955 - GeForce GTX570 darboğaz?

CF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupperMert -- 27 Aralık 2011; 21:41:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

hayır yapmaz , oyunlar daha yeni geçiyo dört çekirdek kullanmaya. 70 yerine 60 fps alırsın vericeğin 300-400 lirayla.

edit: bence 3dmark vantage gibi performans test programlarıyla bilgisayarını test edip benzer parçalı insanların sonuçlarıyla karşılaştır. parçalarından birisi tam performanslı çalışmıyo olabilir. (işlemci değerlerini kısa bi program kullanıp ölçersen aynısını kullanıp sonucumu söyleyebilirim zira aynı işlemciyi aynı hızlarda kullanıyoruz)
    edit 2 : test etmişsin zaten, benim sana tavsiyem 2 ram kullanman.

2 ram kullanmanın katkısı nedir?

Çift kanal bellek kullanmak her zaman daha iyidir yani, hem bf3 gibi oyunlarda 4 gb yetmiyo bende bile 4,5 kullanıyo 17" ekranda

• konuya cevap mw3 tam hatırlamıyorum ama 60fps mi ne kendini sabitliyordu moh 2010da öle bişeydi tam hatırlamıyom ama o dediğin oyunları çok rahat oynadık amd ph2 ile ne alakası var darboğazın anlık fps düşmesi kaç tan kaça inip çıkıyoki hangi oyunda.
  • Battlefield 3 Testleri.
    P2 x4 955 darboğaz yapmıyormuymuş bakalım:)

• ne boğazı ya artık bırakın bu boğazı moğazı 50kere dedik neden bf3 te sorun olsunki olmaz. diğer arkadaşın cpu kullanımı multiplayerde artması normal yapay zeka işlemciye code yüklenmesinden dolayı okadar olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 28 Aralık 2011; 17:04:02 >
  • pekala 3D MARK 11 testinde graphic skoru yuksek iken P skoru neden düşük kalmış.2500k ile denesin tam tersi olacaktır.

bence hafiften darboğaz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupperMert

Battlefield 3 Testleri.
    P2 x4 955 darboğaz yapmıyormuymuş bakalım:)

Ufakta olsa var. Yani şuan aslında darboğaz denemez. %80'e indiğin noktalar var. ayrıca bu SS'leri değil AfterBurner'da şradan bakarsan oyun esnasında daha iyi belli olur. Şu an masaüstü ve kullanım oranı zaten düşük. %99 sabit bir görelim derim.

Aslında X4 ve CF şuan temiz oynatıyor ama ufak sekmeler varsa, ileri aşamada yeni oyunlarda artık tekleyeceğini de belli eder....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 28 Aralık 2011; 17:35:33 >

• Bu da oyun esnası ve oyun çıkış sonrası görünüm.

• ya anlatamıyorum heralde derdimi yani sistemde bi oynamanız lazım.. fps bianda 30un altına düşüp hemen çıkıyo 1 2 sn sürüyo ozaman bende başka bi sorun var..
  • quote:

ya anlatamıyorum heralde derdimi yani sistemde bi oynamanız lazım.. fps bianda 30un altına düşüp hemen çıkıyo 1 2 sn sürüyo ozaman bende başka bi sorun var..

ultura ayarlarda oynuyorsan hıgh yap ultura için ram yeterli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: farcry535

quote:

ya anlatamıyorum heralde derdimi yani sistemde bi oynamanız lazım.. fps bianda 30un altına düşüp hemen çıkıyo 1 2 sn sürüyo ozaman bende başka bi sorun var..

bide onu deniyim
  • quote:

quote:

quote:

bide onu deniyim

1080p falan oynuyosan ulturada kesin ondandır :) bence en çok ram kullanan bolum metro
  • ben imzamdaki sistemle tüm oyunları 1920x1080 yüksek çözünürlükte oynadım. sadece bf3 high ayarda oynadım. ultra da yer yer kasmalar oldu. metro 2033te dx 9da sorun olmadı ama dx 10 ve 11de bazı detayları kısmam gerekti. bunlar da ekran kartı kaynaklıydı.

kısacası x4 955 oyunlarda darboğaz yapmaz. işlemcinin tam yükte çalışması darboğaz anlamına gelmez. bazılarına kalsa herkes 400-500 liralık işlemci alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Bu da oyun esnası ve oyun çıkış sonrası görünüm.

Biz Gpu'yumu takip ediyoruz yoksa Cpu'yumu ?
  • Buyrun

Buradaki merakınız nedir onu esas ben merak ediyorumki.
    Ayrıca yakın zaman da hiçbir oyunda sıkıntı çıkaracağınıda düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bide onu deniyim

1080p falan oynuyosan ulturada kesin ondandır :) bence en çok ram kullanan bolum metro

8gb e geçmemin zamanı gelmiş ozamann :)

• yorumlar için herkese teşekkürler ayarları kısarak oynicam bisüre.. aslında oyunları full ayarlarda kasmadan oynatıyo ama anlık düşüşler neden oluyo anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.