Şimdi Ara

Amd Phenom II X4 965 c3 hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemcim bozuldu Am3 soket bir anakartım var. Ekran kartım da (tamir olursa) 7850

İkinci elde 170 lira civarında x4 965 bulabiliyorum sizce 965 almalı mı, yoksa biraz daha arayıp 240 lira civarı x6 1055t mi aramalı?

• 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Anakartın 125w phenom x6 desteklemiyormu x6 1090T ler 200-220 Tlden gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 çok degil mi 965 icin? İkinci el islemci fiyatlarini takip etmiyordum o kadar artmis mi cidden

• Anakartım msi 970A-G54 dediğiniz işlemciyi destekliyor fakat o dediğiniz fiyatlarda nerede satılıyor? Alayım ben hemen 2-3 tane.

Valla neredeyse 1 aydır takip ediyorum şu işlemcileri fiyatlar berbat 170'e buldum güzel fiyat kaçırmıyım diyorum durum o halde yani. Ya da bilmiyorum ben mi yanlış yerlere bakıyorum?
  • Gecen seneydi yanlis hatirlamiyorsam 110-130 arasindaydi 955 fiyatlari. 140 a da vardi ama zor satiliyordu. x6 larda yine yanlis hatirlamiyorsam 180-190 civarindaydi.

Hocam hergün 2-3 kere düzenli olarak forumda 2.el bölümüne bakarım sanırsam 2 haftada 2-3 tane 1090T gitti 220 TL ye.

X4 965 için bilmiyorum gene fiyat çok kötü değil ama 150 TL civarıdır bence ederi

• Valla bilmiyorum dolar mı değiştirdi durumları yoksa tam insanların işlemcilerinin bozulup am3 sokete uygun işlemci aradıkları dönememi girdik, ama bildiğim o yani bu forum üzerinden ve sahibinden gibi sitelerde bulamadım bu fiyatları hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Valla bilmiyorum dolar mı değiştirdi durumları yoksa tam insanların işlemcilerinin bozulup am3 sokete uygun işlemci aradıkları dönememi girdik, ama bildiğim o yani bu forum üzerinden ve sahibinden gibi sitelerde bulamadım bu fiyatları hiç

Hocam phenomlar durmaz pek piyasada benim gördüklerim ya saat içinde yada o gün içerisinde satılıyor o yüzden boş vakit oldunu ara ara bakın x4 965 için garanti vermesem de x6 1090-1100T çok gitti 200-220 Tl arasına

• İnsallah uygun bir islemci bulursunuz hocam, tek diyebilecegim sey ikinci el urun alirken dikkatli olun, uzucu olaylar yasamayin. Hayirli geceler

• qaanx kullanıcısına yanıt
    Ne özelliği var bu kadar anlamadım. Anakart engeline takılmasam uğraşmazdım bu kadar da işte anakartı da değiştiremiyorum bir anda.
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun sıfır piyasada yok o yüzden mecburen ikinci ele yöneliyoruz yapabilecek bir şey yok.
  • 7850 gibi bir karta hala yeterlidir alin derim ama ederi 150 gibidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    6850 icin 150 uygun sanirim şu sıralar, 150 ye ilan oldu mu hemen gidiyor :) 7850de 190-200 civarina kolay alici bulabiliyor

İkici el temiz, sorunsuz oldu mu sorun yok ben de aliyorum. Sıfır fiyatlari fazla mecburen ikinci ele yoneliyorum.

• Phenom 2 . 955 965 hala guzel isler cikarir bir sistemimde 955 var yanina ssd koydum uçuyor 7 yillik islemci ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 24 Temmuz 2015; 16:32:48 >
  • 7870 ile bile darboğaz yapıyor falan diyorlarda 965 için hal öyle olunca tereddüt ettim yarın öbürgün 7950 falan alsam yanına yine işlemci değiştirmek çile olmasın dedim

• x6'dan aşağısını bence hiç düşünme bile
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    Konuştum onla önceden 1 lira düşmüyor insanları anlamak güç anakartım desteklese zaten fx 8100 370 lira sıfırı

i7 950 ler var 200tl ye , 1090t ile aynı seviyede.1156 pin anakart bulabilirsen ucuza i7 950 almanı tavsiye ederim.Kendi anakartını da satarsın zarara girmezsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.