Şimdi Ara

AMD Phenom II x4 mü İNTEL i3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık oyun oynamak için bilgisayar topluyorum hangisi daha performanslıdır ?

Herkes i3 diyor ama i3 çift, x4 4 çekirdek.

Siz hangisini tavsiye edersiniz?Neden?

NOT:Bütçem bu iki işlemci kadar daha üst bir şey tavsiye etmeyin ama daha ucuz tavsiye edebilirsiniz

Teşekkür ederim

• x4 al, fazladan çekirdeğin olmasının yararına olacağını düşünüyorum...4 çekirdek isteyen uygulamalarda-oyunlarda farkını hissetmeye başlarsın
  • amd tercih ederseniz aynı fiyata aldığınız anakartın bileşenleri ve cf,sli bakımından özellikleri ,ileri uyumluluğu daha tatminkar olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 22 Temmuz 2012; 23:29:01 >
  • i3 540 testlerde %90 oranında tokatlıyor x4 965 i(yapılan test sayısının oranı bu,performans farkı değil)

kaldıki yüzde 55 e varan oc performansıda cabası,en az 4.3 ghz de günlük stabil olraak kullanabilirsiinz

tabi siz hangi modeli kastediyorsunuz bilemem,ben bendeki işlemci adına konuştum

demem o ki i3 alın,çekirdeğe falan da aldanmayın

ek olarak ht desteği var i3 ün,dört çekirdekmiş gibi görünüp işlem yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 22 Temmuz 2012; 23:39:00 >
  • i3 2120 ile bir arkadaş oyun testleri paylaştı onlara bakarakta biraz tercih yapmanız kolaylaşacaktır hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    12 yıl önce açıldı
    Amd Phenom II X4 955 için ...
    15 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.