AMD Phenom serisi işlemcilerin stok fanları çok gürültü çalışır. Bu yüzden genelde işlemciyle birlikte işlemci soğutucusu da almalarını söylüyoruz kullanıcılara. Sunbeam Core-Contact Freezer'a bakmanızı öneririm.
nasıl hocam iyi mi bu önerdiğiniz işlemci soğutucu? ayrıca takması kolay mıdır?
Bilgisayar parçalarını kendiniz monte ettiyseniz zorluk yaşamazsınız.
yok hocam sorunda o işte. her hangi bir kasaya ram bile takmadım o kadar diyim. zor mudur?
hiç birşey bilmeyen birisi için zordur. ama uğraşırsan yapamıycağın bişiy değil.vidaları sök 2kablo çıkar,kitapçığa bak aynı şeyleri tekrar tak
valla bozarım mozarım 1 şeyler yaparım en iyisi alıp ben kasayı vatana gidiyim. yaparlar dimi?
@yarkan88 yaparlar mı bilmiyorum ama anakartı sökmeyi gerektirmeyen bi fan alırasnız takarsınız xigmatek red scorpion öyleymiş sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
@yarkan88 yaparlar mı bilmiyorum ama anakartı sökmeyi gerektirmeyen bi fan alırasnız takarsınız xigmatek red scorpion öyleymiş sanırım.
hazır kasa değişirken fan taktırcam her yerine işlemci fanınıda taktırcam.
aynı kasa var bende de bi önceki revizyonu,sessizlik için işlemciye takıcam diyosun ama,kasaya fazla fan takarsan sesten rahatsız olursun yine.eğer her yerine fan takıcaksan 6lı fan kontrolcüler var 5.25" yuvalara yerleştirilen,onlardan alman gerekli ben 4fanı(ekran kartı dahil) kontrolcüye bağlıyıp,gelid tranquilla yı silent modda kullanıp tam sessizlik yakaladım mesela.tüm fanları 800rpm civarı döndürüyorum hem serin hem sessiz kasa çok iyi bu arada
hortçumusunuz arkadaşım siz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yarkan88
quote:
aynı kasa var bende de bi önceki revizyonu,sessizlik için işlemciye takıcam diyosun ama,kasaya fazla fan takarsan sesten rahatsız olursun yine.eğer her yerine fan takıcaksan 6lı fan kontrolcüler var 5.25" yuvalara yerleştirilen,onlardan alman gerekli ben 4fanı(ekran kartı dahil) kontrolcüye bağlıyıp,gelid tranquilla yı silent modda kullanıp tam sessizlik yakaladım mesela.tüm fanları 800rpm civarı döndürüyorum hem serin hem sessiz kasa çok iyi bu arada
her yerine dediğim şöyle; sanırım önde ve arkada takılı olarak geliyor kasa, üste işlemciye 1 de yan kapağa takıldı mı 5 olur belki 1 tane daha taktırıp uygun 1 yerine dediğin gibi 6 lı fan kontrolcu ile istediğim sessizliği ve serinliği elde edebilirim sanırım. kablo saklama olaylarıda güzel kasada. ben vatandan pc alırken çok kasa seçenekleri yoktu aerocool strike x almak zorunda kaldım. bunda yan kapakta üstte ve arkada olmak üzere 3 fan var ayrıca işlemcide kendi stok fanı var. kablo toplama özelliği yok oyun oynarken üstten sıcak hava dalgası çıkıyor fan seside iyice artıyor oyundan çıkıyorum korkup :)) sizin kasada böyle 1 sorun olmuyor dimi?
quote:
quote:
quote:
quote:
her yerine dediğim şöyle; sanırım önde ve arkada takılı olarak geliyor kasa, üste işlemciye 1 de yan kapağa takıldı mı 5 olur belki 1 tane daha taktırıp uygun 1 yerine dediğin gibi 6 lı fan kontrolcu ile istediğim sessizliği ve serinliği elde edebilirim sanırım. kablo saklama olaylarıda güzel kasada. ben vatandan pc alırken çok kasa seçenekleri yoktu aerocool strike x almak zorunda kaldım. bunda yan kapakta üstte ve arkada olmak üzere 3 fan var ayrıca işlemcide kendi stok fanı var. kablo toplama özelliği yok oyun oynarken üstten sıcak hava dalgası çıkıyor fan seside iyice artıyor oyundan çıkıyorum korkup :)) sizin kasada böyle 1 sorun olmuyor dimi?
oyunda tabi ki sıcaklık artıyo ama hava akışı çok iyi kasada,oyunda fan sesi yükselsede dert etmiyorum,ki gelid tranquilla takılı bende sesle ilgili hiç bi şikayetim yok
Bakalim hocam biraz zaman gecsin alicam bu kasadan herkes ne kadar iyi oldugundan bahsediyor. Bu kadar kisi soyledigine gore gercekten iyi demek ki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme