Şimdi Ara

AMD PHENOM X4 9550 2.2ghz Sistem Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar işlemcim phenom X4 9550 2.2ghz,ana kart asus m4a785d m-pro,ob kekran kartıyla idare ediyorum,oyun için performansı nasıl olur?(msi cyclonegtx460 alcam) kasam feel hurricane,2 tane 12lik bi tane 8lik fan var,bi de işlemci fanı,hiç ısınmıyor,psu xlince 500watt,gtx460 ile artı işlemci oc ile full detay oyun oynanır mı?Ram 850mhz 2gb ddr2,2gb daha alcam,black ops oynamayı düşünüyorum. ekranım samsung p2350 fullhd bu masraflara değer mi yoksa xbox mı alayım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionelmusti -- 2 Kasım 2010; 17:39:00 >

• Yardımcı olacak bi kişi bile yok mu??
  • Xbox alma.Eğer Full HD veya LCD tv yoksa XBOX'u crt tv de oynamak hiç zevk vermiyor.Black Ops'u oynamak istiyorsan işlemciye güzel bir o.c çek eğer soğutucuların sağlamsa.2 GB daha bellek ve gtx460 alırsan Black Ops'u medium da oynayabilirsin.
    Edit:Hatta ne mediumu highda bile oynatır black opsu(GTX460 olduğunu unutmuşum :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weird al yankovic -- 2 Kasım 2010; 20:20:11 >
  • Hocam fullhd var şu an.Bana 1 yıl high oynatması lazım ekranı bu yüzden aldım zaten.
  • GTX 460 la high oynatır ancak işlemciye hiç olmassa 3.0 olması için o.c yap.Birde 2 gb daha ram al.DDR2 CL5 olabilir.Monitör Full HD ise xbox'ı monitöre bağlama şansın varsa bağla öyle oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrimalRage

GTX 460 la high oynatır ancak işlemciye hiç olmassa 3.0 olması için o.c yap.Birde 2 gb daha ram al.DDR2 CL5 olabilir.Monitör Full HD ise xbox'ı monitöre bağlama şansın varsa bağla öyle oyna.

Hocam peki 1 yıl high oynatır mı?işlemci 3ghza çıkar mı sorun çıkarmasın :s zaten ekranı alırken xbox alırım belki diye fullhd 23 inch aldım.Bağlama şansım var tabi
  • Bu aslında sana kalmış bir durum.oynadığın oyun çeşitlerine göre seçimini yapabilirsin. benim seçimim hd6850 veya 6870 olurdu.ama xboxta oyunu keyfi bir başka oluyor.(eğer ekran kartı alacağım dersen biraz beklemeni öneririm)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

Bu aslında sana kalmış bir durum.oynadığın oyun çeşitlerine göre seçimini yapabilirsin. benim seçimim hd6850 veya 6870 olurdu.ama xboxta oyunu keyfi bir başka oluyor.(eğer ekran kartı alacağım dersen biraz beklemeni öneririm)

Henüz karar vermedim pes ve aksiyonlu oyunları severim.Multi de olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionelmusti

quote:

Bu aslında sana kalmış bir durum.oynadığın oyun çeşitlerine göre seçimini yapabilirsin. benim seçimim hd6850 veya 6870 olurdu.ama xboxta oyunu keyfi bir başka oluyor.(eğer ekran kartı alacağım dersen biraz beklemeni öneririm)

O zaman ekran kartı almak daha mantıklı dilersen usb konsol da alabilirsin kalitelisinden. Biraz oc de yaparsan çok iyi olur.techpower veya anantech ten testlere bakabilirsin. hangi oyunda hangi kart daha performanslı ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lionelmusti

quote:

O zaman ekran kartı almak daha mantıklı dilersen usb konsol da alabilirsin kalitelisinden. Biraz oc de yaparsan çok iyi olur.techpower veya anantech ten testlere bakabilirsin. hangi oyunda hangi kart daha performanslı ;)

Ekran kartı alırsam gtx460 alcam.Benm tek derdim işlemciyle sorun yaşamam.O kadar masraftan sonra sorun çıkarsa deli olurum.Xboxda parça derdi yok.Xbox daha yakın gibi bana.Başka yorumlar var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.