Şimdi Ara

Amd Phenom x4 965 Kullananlar Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 955 modeli kullandım verdiğin paranın hakkını verir güzel işlemcidir
    amd fx modellerini bile gölgede bırakan yönleri de var
  • Voltajsız 3995 Mhz'de kullanıyorum. Tabi şansına denk gelirse. Revision 3 - RB-C3 versiyon ise sıkıntı çıkartmaz (OC için söylüyorum) Elime bir tane daha geçmişti, 3.6'da bile çakılıyordu (RB-C3 değildi). Almadan önce sorma imkanın varsa mutlaka sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 18 Mart 2012; 22:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Voltajsız 3995 Mhz'de kullanıyorum. Tabi şansına denk gelirse. Revision 3 - RB-C3 versiyon ise sıkıntı çıkartmaz (OC için söylüyorum) Elime bir tane daha geçmişti, 3.6'da bile çakılıyordu (RB-C3 değildi). Almadan önce sorma imkanın varsa mutlaka sor.

aga soğutma falan alırımda nasıl oc atcas ben sadece fan alabilim
  • Hayırlı akşamlar hocam, Phenom x4 965 Bellek kontrolcüsü: DDR3-1333 (en yüksek) kadar destek veriyor.

Ben 2Team Xtreem LV 4GB DDR3 2000Mhz rami M5A97 R2.0 (max. DDR3 2133(O.C.) Anakartım için kullanmayı düşünüyorum.

kullanabilirsem burada ki işlemci ram kontrolcü sınırı neyi ifade ediyor. teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basyman

Hayırlı akşamlar hocam, Phenom x4 965 Bellek kontrolcüsü: DDR3-1333 (en yüksek) kadar destek veriyor.

Ben 2Team Xtreem LV 4GB DDR3 2000Mhz rami M5A97 R2.0 (max. DDR3 2133(O.C.) Anakartım için kullanmayı düşünüyorum.

kullanabilirsem burada ki işlemci ram kontrolcü sınırı neyi ifade ediyor. teşekkür ederim.

Fena hortlatmışsın adam fx lere geçti belki
  • Hep yatıyordu, zamanı geldi hortlatmanın bence :):) Unutulmaz bu işlemci ancak yaşanır :) hehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.