beyler merhaba işlemciyi zaten satıyorum son günleri ancak genede merak ettim ben corsair sogutucu ile kullanıyorum hiç oc yapmadan bu işlemci 200mhz 3.33ghz stock çalışıyor ancak ben merak ettim 250fps vereyim dedim voltaj vs auto hiçbir voltaj vermedim dedim herhalde 3.80ghz falan çıkar fazla çıkmaz ama 250fps"de bile 4.25ghz çıktı ve işlemci fanı dönmüyor 32.c oldugundan nasıl böyle oldu beyler ? gerçek bir değermi bu cpuz baktım 4.25ghz çok şaşırdım.
amd phenom x6 yerine corei5 almayı düşünüyorum inşallah oda bu değerlere ulaşabilir özlüycem x6 hayatımda kullandıgım tek 4.25ghz işlemcimdi
şu anda 3.33ghz ile daha mutluyum ama 4.25ghz ben orthos yaptım ondada aynı stable düzeyde idi
işlemcinin hava soğutmayla sınırının ne olduğu konusunda bi bilgim olmasada phenom II'lerin yüksek o.c. potansiyeline sahip olduğunu biliyorum. ama senin sorduğun sanırım neden 3.8 değilde 4.25 oldu doğru anladıysam işlemcinin çarpan değerleriyle alakalıdır. mesela bazı işlemciler 200x15 çarpanıyla 3.0ghz çalışırken 3.4ghz çalışanlarn çarpanı 200x17 olabilir sende bunu 250 ye arttırdığında bu iki sayının çarpımı=4,25ghz dır. soruyu yanlış anladıysam çok gereksiz bi açıklama oldu farkındayım ama sen aydınlat beni bu konuda
4.25 GHz çalışabilen 1055T neyine yetmedi de i5 işlemci istiyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: _SeRHaT_
4.25 GHz çalışabilen 1055T neyine yetmedi de i5 işlemci istiyorsun?
Anakartlar Yüzünden AMD Desteklilerin Hepsi CrossFire Destekli CF vs SLI Olanlarda Çok Pahalı Bende GTX460 SLI Yapacagımdan İntel/Nvidia Kullanmaya Karar Verdim. Alan Arkadaş Şanslı 4.25 Stable
Sistemi bozacağına 6850/70 CF de yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: _SeRHaT_
Sistemi bozacağına 6850/70 CF de yapabilirsin.
ama hocam elimde zaten slı intel anakart var amd anakartı ve işlemciyi satarım daha çok performans olacagını umut ediyorum 2013 kadar kasayı açmamayı planlıyorum bir daha
işlemciyi alan kişi benim bu arada ancak 4.25 stabil dediğin değerler orthos 2 çekirdek testi,yani işlemci stabil değil ama iyi bi işlemci oldugu kesin,16.5 çarpanının sebebide işlemcide turboyu on haline getirmen turboyu açınca çarpan 16,5 ğa kitleniyor,sanırım 4.0 ghz günlük kullanım mümkün gözüküyor şu an için
quote:
Orijinalden alıntı: Cose Turche
işlemciyi alan kişi benim bu arada ancak 4.25 stabil dediğin değerler orthos 2 çekirdek testi,yani işlemci stabil değil ama iyi bi işlemci oldugu kesin,16.5 çarpanının sebebide işlemcide turboyu on haline getirmen turboyu açınca çarpan 16,5 ğa kitleniyor,sanırım 4.0 ghz günlük kullanım mümkün gözüküyor şu an için
haa doğru hocam orthos 2 çekirdeğe yükleniyo bende diyorum arka planda Call Of Duty Black Ops Oyunuyorum Arkada Orthos Nasıl Kasmıyor Diyordum. neyse hocam işlemciyi çıkarttım şimdi s478 sisteme geçince insan özlüyor x6"yı
core i5 için sıvı sogutma düşüneceğim forumda yazarım şu İntel EXT Ramları Bir Alayım Onlarıda 2200MHZ OC Yapacagım i5 En Az 4.80GHZ , Ramlar 2200MHZ OC Yapmazsam Forumdan Kendimi 1 Hafta Banlatıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme