Şimdi Ara

AMD Phenom x6 1100T aldım bakarmısınız ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ### DAHİLİ BİLEŞENLER BÖLÜM KURALLARI ### Güncel Ekim 2011

12] Açmış olduğunuz bir konuya cevap gelmemesi gibi durumlar olacaktır, bu doğaldır bölüm müdavimi arkadaşlarımızın gözünden kaçmış olabilir, bu durumda mükerrer nitelikte yeni konu açmayınız görüldüğü takdirde silinecektir, abartmadıkça bir iki sefere mahsus konuyu yukarı çıkarabilirsiniz bu durumda gerekli yardımı alırsınız. Ancak abartı olacak şekilde açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up,güncel" yazmak v.b.)üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olabilir. Gerekli görüldüğü hallerde konu kaldırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Soap

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

He bu arada Anakartım Gigabyte M68MT-S2 118 TL ne var ne yok 1666 MHz kadar ram desteği herşeyi var

Bu anakart secimin iyi olmamis. Ben olsam 1100t yerine 960t alip daha iyi bir anakart alirdim. Tabi benim dusuncem.

FX serisi işlemci almayacağım + İlerde işlemci değiştirirsem yeni amd anakart ve amd işlemci alıcağım saygılar

FX işlemci açısından söylemedim ki. o anakartın 125watt tdp desteği yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

He bu arada Anakartım Gigabyte M68MT-S2 118 TL ne var ne yok 1666 MHz kadar ram desteği herşeyi var

Bu anakart secimin iyi olmamis. Ben olsam 1100t yerine 960t alip daha iyi bir anakart alirdim. Tabi benim dusuncem.

FX serisi işlemci almayacağım + İlerde işlemci değiştirirsem yeni amd anakart ve amd işlemci alıcağım saygılar

FX işlemci açısından söylemedim ki. o anakartın 125watt tdp desteği yok.

Var kardeşim olmasaydı işlemciyi kaldıramazdı İşlemci 125Watt

• o anakartın sıfır fiyatı 100 tl zaten forumları inceleyen biri olarak i5 2400 işlemci almıştım
    şimdi ise 2500 k alsaydım daha iyiydi diyebiliyorum arada 40 dolar fark vardı ozaman
    yanlış yaptıysam vicdanımı rahatlatmak için böle konu açmazdım intelciler ölsün falan filan b unlar boş sözler amd ciler ölümsüzmü zuhahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

o anakartın sıfır fiyatı 100 tl zaten forumları inceleyen biri olarak i5 2400 işlemci almıştım
    şimdi ise 2500 k alsaydım daha iyiydi diyebiliyorum arada 40 dolar fark vardı ozaman
    yanlış yaptıysam vicdanımı rahatlatmak için böle konu açmazdım intelciler ölsün falan filan b unlar boş sözler amd ciler ölümsüzmü zuhahah

Vicdanım zaten rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

o anakartın sıfır fiyatı 100 tl zaten forumları inceleyen biri olarak i5 2400 işlemci almıştım

Madem intelin çok sağlam BF3 Ultra bi bölüm açalım 2mizde msnden yollayalım fps değerlerini bakalım intelin ne yapıyor
  • Bu ne saçma bi topictir.

Konuyu açan arkadaş kendini tatmin etmek için yorumlar yapalım diye açmış.... LOL
  • her ikisi de iyi işlemciler bu o kadar kafa yorulacak bir konu değil.

fakat başta AMAN ALLAHIM BEN NE YAPTIM INTEL MI ALSAYDIM diyodun şimdi intelliler gebersin diye laf atar olmuşsun..

ahahah sadece bir işlemci bu.. :DD komik gerçekten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Arkadaşım çok güzel bir seçim yapmışsın. Güle güle kullan. AMD'yi sen kullanmaz, ben kullanmazsam kimse kullanmasın batsın AMD. İNTEL'in eline kalalım. Ondan sonra i5-2500K'yı kaça alabileceksiniz ben bir göreyim.
    Fiyatlar ortada.Ama üşenmedim tek tek çıkardım. Ağaşı yukarı aynı donanım baz alınmıştır.Vatan bilgisayar fiyatlarıdır. Günceldir.
    AMD Phenom II X6 1090T : 410 TL
    Gigabyte 990XA-UD3 : 284 TL
    -------------------------------------------------------
    İntel i5-2500K : 525 TL
    Gigabyte Z68-UD3 b3 : 334 TL
    ------------------------------------------------------
    AMD toplam: 694 TL
    İNTEL toplam: 859 TL
    Aradaki fark : 165 TL (yaklaşık 100 dolar )
    Bu farka bakarak birazcıkda geçsin AMD'yi değil mi....!
    İntel 100 dolarlık geçebiliyor mu acaba AMD'yi? Tartışılır...

Son noktayı koymuşsun berduş

Ben intele okadar para vermem.

2500k 430 liraya kadar düşüyo indirimlerde. normal piyasa fiyatı 460 lira. z68'i de 240 liraya bulabilirsin crossfire yapmayacaksan. gidip en pahalı fiyatları alıp yanlı yorum yapmayın. ayrıca o %25 indirimler o phenomlarda olmuyor, çünkü vatan'da yoklar.
    amd ucuz tamam ama abartmayın arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 17 Şubat 2012; 21:24:05 >

• Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*
    2500k 430 liraya kadar düşüyo indirimlerde. normal piyasa fiyatı 460 lira. z68'i de 240 liraya bulabilirsin crossfire yapmayacaksan. gidip en pahalı fiyatları alıp yanlı yorum yapmayın. ayrıca o %25 indirimler o phenomlarda olmuyor, çünkü vatan'da yoklar.

Efendi vatan da daha 2 hafta önce 1090T vardı. fiyatını söyleyeyim mi : 330 TL idi. i5 -2500K ise 430 TL ye düşüyor.İkisi de %25 indirimle.
    Ben sadece vatandan örnek verdim. Hepsi aynı siteden olsun dedim. İntel pahalı dedim.
    Anakarta gelince z68 240'a düşüyor demişsin. O düşen anakart 990XA-UD3 'le eş değermi. bana gidip z68-g43 deme.
    Bunu sen de biliyorsun beni daha fazla açıklmaya zorlama. İntel pahalıdır ve performaslıdır. Parasına göre
    Ben 40 nm lik 330 Tl lik bir işlemcinin 430 Tl ye satılan 32 nm'lik işlemci ile karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum. Çok acımasızca.

• aldıgın ıslemcı ıyı ama daha dusuk fıyata 1055t alarak az oc ıle aynı performansı yakalayabılırdın.mılletın demek ıstedıgı bu sanırım.2500k amd x6 serısı her ıslemcıden 1*2 gomlek ustundur.bunları sıralarsak mımarısı(oyunlarda daha ıyı fps alması)-az guc cekmesı-ıyı oc kapasıtesı
  • quote:

quote:

Efendi vatan da daha 2 hafta önce 1090T vardı. fiyatını söyleyeyim mi : 330 TL idi. i5 -2500K ise 430 TL ye düşüyor.İkisi de %25 indirimle.
    Ben sadece vatandan örnek verdim. Hepsi aynı siteden olsun dedim. İntel pahalı dedim.
    Anakarta gelince z68 240'a düşüyor demişsin. O düşen anakart 990XA-UD3 'le eş değermi. bana gidip z68-g43 deme.
    Bunu sen de biliyorsun beni daha fazla açıklmaya zorlama. İntel pahalıdır ve performaslıdır. Parasına göre
    Ben 40 nm lik 330 Tl lik bir işlemcinin 430 Tl ye satılan 32 nm'lik işlemci ile karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum. Çok acımasızca.

ben uzun zamandır phenom görmüyorum vatanda. neredeyse her gün giriyorum. bir hafta önce de var olduğuna pek emin değilim açıkçası. zaten tüm türkiye'deki vatanlarda sadece bostancı mağazasında kalmış sözkonusu işlemci.
    aynı seviyeye gelmeyebilir ama gidip paran yoksa ucuz z68 alabilirsin aynı paraya intel almak istiyorsan. yine aynı fiyata daha iyi sistem kurmuş olursun. sonuçta burda önemli olan chipset.
    ben de dedim zaten amd ucuz ama abartmayın arkadaş. toplamda 50 liralık bir fark oluşur normalde. onu da daha ucuz anakart alarak kapatabilirsin. performans istiyorsan bu fiyatlar engel değil.

• quote:

ben uzun zamandır phenom görmüyorum vatanda. neredeyse her gün giriyorum. bir hafta önce de var olduğuna pek emin değilim açıkçası. zaten tüm türkiye'deki vatanlarda sadece bostancı mağazasında kalmış sözkonusu işlemci.
    aynı seviyeye gelmeyebilir ama gidip paran yoksa ucuz z68 alabilirsin aynı paraya intel almak istiyorsan. yine aynı fiyata daha iyi sistem kurmuş olursun. sonuçta burda önemli olan chipset.
    ben de dedim zaten amd ucuz ama abartmayın arkadaş. toplamda 50 liralık bir fark oluşur normalde. onu da daha ucuz anakart alarak kapatabilirsin. performans istiyorsan bu fiyatlar engel değil.

Aldığın ucuz anakartla i5-2500K 4.0 ghz'in üstüne çıkarabilecekmisin o davar. Arada 50 Tl fark yok hiç de olmadı . Lütfen. Yanlış bilgilendirmeyelim.
    Aynı kalitede anakartla değil 50 , 150 TL lik fark olur. Bu tezimi de her zaman savunurum.

• Millet 2500K ile 1100T kapıştırıyor ya gülüyorum yemin ederim

Core 2 Duo T6600 2,2 'den phenom x4 black edition 955'e geçtim ben sevincimden ağlayacaktım lan neredeyse

Çarpan kilide de açık çektim 3,7'ye voltajsız stok soğutucuyla CPU'u kasacak birşey yapmıyorum zaten ekran kartımda yok. Oh missss çok mutluyum ben ya.

Azıcık mutlu olun olm bu ne hal ya
  • Yav arkadaş 1055T alsaymışın O.C yapsaymışın demeyin ben o.c yapmam anlayın şunu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbeast

Bu ne saçma bi topictir.

Konuyu açan arkadaş kendini tatmin etmek için yorumlar yapalım diye açmış.... LOL

Efendi ol lafını bil bi dünya konu var bunun gibi adam ol biraz öyle gel karşıma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webbeast

Bu ne saçma bi topictir.

Efendi ol lafını bil bi dünya konu var bunun gibi adam ol biraz öyle gel karşıma

ağır oldu

• iki işlemciyide kullanıyorum. evimde imzamdaki sistemi , iş yerinde 2500 k. Kullanıcının hissedeceği bir fark ben göremedim. Ama Bench programlarında illaki 2500 K üstün çıkar ki bunuda herkes biliyor. Fakat kullanıcının hissedeceği bir şey varsa iki işlemci arasında ki var oda çoklu uygulamalardır. 2500 K da aynı anda bir çok program çalıştırdığınız , donmalar tıkanmalar olabiliyor. Ama 1090 T ile aynı anda bir çok işi yapmama rağmen hiç tıkandığını sıkıştığını görmedim. Örnek aynı anda rar ayıklarken , aynı anda oyun kurabilir ve üstüne bunlar olurken oyun oynayabilirsiniz. Yazılımsal olarak değil gözlemsel olarak konuşuyor ve bildiğim kadarını söylüyorum.
  • quote:

quote:

Aldığın ucuz anakartla i5-2500K 4.0 ghz'in üstüne çıkarabilecekmisin o davar. Arada 50 Tl fark yok hiç de olmadı . Lütfen. Yanlış bilgilendirmeyelim.
    Aynı kalitede anakartla değil 50 , 150 TL lik fark olur. Bu tezimi de her zaman savunurum.

şimdi dedin de hesapliyim dedim.

i5 2500k
    460 tl
    z68 ud3
    290 tl

toplam: 750 tl

phenom x6 1100t
    440 tl
    990xa ud3
    250 tl

toplam: 690 tl

fiyatlar piyasadaki en ucuz fiyatlardır.

60 tl fark var. he 1090t dersen, onla da 100 tl fark var. ama ben de o zaman 2400 ile, 2500 ile karşılaştır falan derim.(1090t hiçbir yerde stokta yok nerdeyse bu arada)
    illa ki amd ucuz ama fiyat farkına değecek bir işlemci var sonuçta.
    ayrıca diğer 240 liralık dediğim anakartla da çıkarsın 4'ün üstüne. o 50 liralık farkın asıl sebebi crossfire yapabilme imkanı.
    990x'li daha ucuz anakart yok ama. crossfire yapmıcaksan da bu özelliklere sahip bi anakart almak zorundasın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.