Şimdi Ara

AMD R7 240 Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar ben sizlere danışarak amd r7 240 almaya karar verdim
    www.vatanbilgisayar.com
    Sapphire R7 240 Gddr3 2gb 128 bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    ekran kartı bu fakat pes 15 i yüksekte oynatır mı çünkü ben şimdiki ekran kartıyla oynayamıyoru ekran kartıda ekran kartı olsa alacagım ekran kartı 2 gb vram(VİDEO BELLEĞİ) 1 gb varmıdır çünkü 512 mb olunca kasıyor oytamazsa başka bir öneriniz var mı almadan acil cev ap verin teşekürler
     AMD R7 240 Acil yardım
     AMD R7 240 Acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan 1910 -- 24 Haziran 2015; 18:02:14 >

• Serkan 1910 S kullanıcısına yanıt
    AYRILMIŞ VİDEO bellegi normal bellek miktarını ifade eder senin hd 6350 normalde 512 mb yanı alacagın ekran kartı 2gb ise ayrılmış video belleğinde 2gb gözükücektir

NOT: gb fazla olan her zaman daha iyi fps vermez oyun ayarına göre değişkenlik gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 24 Haziran 2015; 18:17:56 >
  • 1 yada 2 cigolayt olması birşeyi değiştirmez ayrıca sadece pes oynayacaksan r7 240 yeterli sakın daha çok performanslı diye 4 cigolayt versiyonunu alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

1 yada 2 cigolayt olması birşeyi değiştirmez ayrıca sadece pes oynayacaksan r7 240 yeterli sakın daha çok performanslı diye 4 cigolayt versiyonunu alma

Cevabın için sağol yani pes 15 ve pes 16 oynayabilirmiyim
    oynarsın gibi test etmediğim için gerçi futbol oyunları pek sistem istemiyor fifa hariç.
  • Abi oynanırmı lütfen cevap verin oynanırsa alacagım
    r7 240 ile pes de yüksek ayarda oynarsın ama çözünürlük full hd altına alman gerek 1600x900 yada biraz altı idare eder

pes15de yüksekde açar ama fifa15de lowda açar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 24 Haziran 2015; 19:01:48 >
  • Zaten monitörüm çözünürlüğü 1600x900

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    o zman sıkıntı yok
  • Teşekkürler sorumu cevapladığınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim R7 240 şuan piyasadaki her oyunu açar low-medium-high ayarları değişkenlik gösterebilir rahatça alabilirsin fiyatına göre çok uygun bir kart bende alacağım kısmetse 1 haftaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caglar1707

Kardeşim R7 240 şuan piyasadaki her oyunu açar low-medium-high ayarları değişkenlik gösterebilir rahatça alabilirsin fiyatına göre çok uygun bir kart bende alacağım kısmetse 1 haftaya

Vatandan mı alacaksın Bide ben vatandan alacagım kasayı oraya götürsem kartı orada takarlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan 1910

quote:

Orijinalden alıntı: Caglar1707

Kardeşim R7 240 şuan piyasadaki her oyunu açar low-medium-high ayarları değişkenlik gösterebilir rahatça alabilirsin fiyatına göre çok uygun bir kart bende alacağım kısmetse 1 haftaya

Vatandan mı alacaksın Bide ben vatandan alacagım kasayı oraya götürsem kartı orada takarlar mı

Aynen Vatandan alacağım ama ben internetten kredi kartı ile alacağım
    Mağazaya gidip alacaksan takarlar ama kasayı taşıyıp kendine eziyet etme
    https://www.youtube.com/watch?v=tKdAbqFyAak
    Montaj videosunu izleyerek kendinde takabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.