Şimdi Ara

AMD R7 240 DÜŞÜK PERFORMANS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İntel H55 anakartım olduğu için,eski nesil işlemcilerle uyumlu. Ben masrafa girmemek için i5 750 almayı düşünüyordum. Sizce anakart+işlemci değişimi yapmalımıyım yoksa sadece 4 çekirdekli bir işlemcimi almalıyım? oynadığım oyunlar cs go,lol tarzı. lol pek fazla işlemci gücü istemediği için şuanki işlemcimle lol'de 1600x900 çözünürlükte en yüksek ayarlarda 150 fps alıyorum. sorunun işlemciden olduğu kesinleşti artık.
  • ellcrys kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın geç cevap verdim biraz. Bütçem 250 tl.
  • İşlemcin feci kötü. İntel'in 2w'lık z8500'leri bile senin masaüstünde kullandığın işlemciyle aynı seviyede. Bu işlemci şu an windows tabanlı 120 dolar üzeri Tabletlerde kullanılan işlemciyle aynı performansı 15 kat daha fazla elektrik harcayarak veriyor. Bununla GO değil de ancak normal Counter Strike oynanır.

Edit: R7 240'a para vermemiş olsaydınız 250 TL'nize ekleyip 80-100 liraya da eski anakart-cpu-ram'inizi satıp 550 TL'ye G4400(İkinci el 180)-Skylake Anakart(Sıfır 180)-4 GB DDR4(Sıfır 100) bir üçlü alabilirdiniz. 90 TL'nin de üzerine 20-30 TL ekleyip 120'lik bir SSD alarak sistemi coştururdunuz. 1080p medium'da alırdınız bu alacağınız FPS'yi. G4400'ın dahili GPU'su R7 240'tan %30-35 kadar daha zayıf. Sisteminiz de yükseltmelere hazır olurdu. Yazık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 20 Kasım 2016; 5:12:40 >

• nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Tüm sorunlarımı hallettim,kasayı komple eski ekran kartımla sattım, R7 240'da ayrı sattım. 800 lira gibi bir parada bende vardı
    Kasa parası şu bu 1554 Tl oldu. Ekran kartı hariç herşeyi sıfır olan bir sistem alacağım. GTX 760 almayı düşünüyorum.
    400 Tl'ye GTX 670,680 satılıyor bu kartlar 760 dan daha iyi bir performansa sahip ama eski mimari olduğundan güç tüketimleri bir hayli fazla.
    R7 370'de o fiyat aralığında satılıyor,GTX 760'ın güncellemeleri vs daha güzel ve sağlam oldu diyorlar
    Hangisi alınmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellcrys -- 22 Kasım 2016; 8:9:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellcrys

Tüm sorunlarımı hallettim,kasayı komple eski ekran kartımla sattım, R7 240'da ayrı sattım. 800 lira gibi bir parada bende vardı
    Kasa parası şu bu 1554 Tl oldu. Ekran kartı hariç herşeyi sıfır olan bir sistem alacağım. GTX 760 almayı düşünüyorum.
    400 Tl'ye GTX 670,680 satılıyor bu kartlar 760 dan daha iyi bir performansa sahip ama eski mimari olduğundan güç tüketimleri bir hayli fazla.
    R7 370'de o fiyat aralığında satılıyor,GTX 760'ın güncellemeleri vs daha güzel ve sağlam oldu diyorlar
    Hangisi alınmalı ?

rx 460 alın hocam.
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Rx 460'a bütçem yetmiyor, ikinci el Rx 460'da görmedim. muhtemelen 1-2 ay dahada göremem
    Edit: alıcağım sistemi kararlaştırdım GTX 760 için konuştum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellcrys -- 22 Kasım 2016; 10:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellcrys

Rx 460'a bütçem yetmiyor, ikinci el Rx 460'da görmedim. muhtemelen 1-2 ay dahada göremem
    Edit: alıcağım sistemi kararlaştırdım GTX 760 için konuştum bile

o zaman hayırlı olsun hocam 2.el parçaları çok rahat bulursunuz sıfıra gerek yok
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    2.el kolay bulunuyor ama, birçoğu faturasız garantisiz vs. Fatura,kutu,garanti olmasına özen gösterdim. Kartı test etmeden alacağım,bi problem olduğunda vatandan 958 tl değerinde hediye çeki alacağım garantisiz ürüne hayır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.