Şimdi Ara

AMD Radeon 7 ile Ultra Detay Division 2 deneyimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Amd'den şaşırtan hamleler.

Radeon 7'nin voltajını kısınca RTX2080den daha az tdp oluyormuş.

Bu muhabbet önceki vega da da vardı. Neden böyle yapılıyor anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaylandIZMIR kullanıcısına yanıt
    Belki video çekiminden dolayıdır fark. Zaten bu kadr 2080 Ti ile kıyaslanmıyor. 2080 ile kıyaslanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Amd'den şaşırtan hamleler.

Radeon 7'nin voltajını kısınca RTX2080den daha az tdp oluyormuş.
    Ben 6 pin güç bağlantılı rx 570 aldım. Max 120w tdp çekiyor ve muadillerinden aşağı kalır bir tarafı yok.

Amd radeon kartlarda oc yapınca tdp çok artıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=RF-Tp91tUHI

Açın internette herhangi bir düzgün review yapan adam sürücülerin henüz berbat durumda olduğunu, black boot probleminden bahsediyor. Siz hiçbiririni yakalayamamışsınız. AMD alelacele Mi50 kartını millete kakalamaya kalktı o da patladı...

• mesut abi yüzünden bende saç ektirecem ha :D kaymak gibim oldu , kaç para verdin acaba mesut bey abicim ?

• betaya katıldm
    i7 2600k ve Gtx1060 ile ultra ful ayarlarda 40fps aldım okadarda ağır bir oyn değil, ayrıca grafikler tatmin edici değildi

• Mesut Çevik : bacı çok sert vurdun :)

• o nasıl vram kullanımı yav

• Saclar ne durumda abi? Konu ile alaksiz ama arka ve yanlarda baya artis var.

• Güzel videolar çekiyorsunuz ama forumunuz berbat yönetiliyor. Tam 2 hafta login olamadım. Başka bilgisayar başka tarayıcı denedim yok. Sonra birden girmeye başladı ama bu sefer de telefon onayını kaldırmışlar. Desteğe yazdım yeni yetme adminler saçma sapan cevaplar yazıyorlar. Yurtdışında yaşadığım için onay kodu gönderemiyorsunuz. Yazık sizlere.

• 2K oyunanan oyun 1080p kaydedilmis, 4k oynandiginda cok farkli oldugunu nasil anladin be arkadasim.

• shotgun değil o ACR MASADA. 5.56 mühimmat atar :)

• Hakkatten, atıyorum 90 Fps iken nasıl oluyo da 20 gibi hissediliyor tuhaf. The evil within 2 de de benzer durum vardı.

• Hocam kart patlak, alelacele cikardilar ve patladilar.

https://youtu.be/XjTWMX84GuI

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.