Şimdi Ara

AMD RADEON HD 6800 Serisi Battlefield 4 Kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD RADEON HD 6800 Serisi 2GB ekran kartı, AMD FX 6300 6 Çekirdekli işlemci, 8 GB ram ve Windows 8.1 64 bit'e sahibim. Battlefield 4'ü geçen gün satın aldım indirdim kurdum. Tek kişilik oyunda kasmıyordu neden çoklu oyuncuda kasıyor? Arkada hiç bir açık program yok kesinlikle kasmaması lazım yani en azından mediumda veya lowda kasmaması lazım neden kasıyor?

• Medium-Low arası, hadi hiç olmadı lowda oynatması gerekiyor o sistemin. Ayarlara bir bakın, AA-SSAO-HBAO gibi ayarlar kapalı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driverlar güncel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan2080

AMD RADEON HD 6800 Serisi 2GB ekran kartı, AMD FX 6300 6 Çekirdekli işlemci, 8 GB ram ve Windows 8.1 64 bit'e sahibim. Battlefield 4'ü geçen gün satın aldım indirdim kurdum. Tek kişilik oyunda kasmıyordu neden çoklu oyuncuda kasıyor? Arkada hiç bir açık program yok kesinlikle kasmaması lazım yani en azından mediumda veya lowda kasmaması lazım neden kasıyor?

Ne demek kasmaması lazım? kaç fps bekliyorsun 90-100 heralde ? aldığın fpsyi söyle ona göre yorum yapalım ama aldığın 30-45 arası ise normal.
  • fpsye nasıl bakıcam
  • denedim olmadı 64 kişilik bir oyuna girdim yine takılmalar ve kasmalar devam ediyor.
  • Ben 6850 ile high ayarlarda 1680/1050 çöz. ortalama 30/45 arası takılmadan kaymak gibi oynuyorum işlemcim x4 965 3.4 ghz win7 64 bit işletim sistemim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan2080

fpsye nasıl bakıcam

Konsola perfoverlay.drawfps 1 yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JakSocket kullanıcısına yanıt
    oyun düzeldi önce pcye alışması gerekiyormuş onu anladım :D hani tanışma faslı olur ya bir kaynaşma olur falan o süreçten geçmiş şimdi tam entegre oldu ve kasıntısız oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.